Telllu

Rouva
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Telllu

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 08/30/88

Contact Methods

 • Website URL
  http://satumorsian.blogspot.com

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kaaso ja bm on pariskunta, joten yhteistä lahjaa ollaa suunniteltu. Tällä hetkellä kylpylälahjakotti on ollut mielessä.
 2. KahJo, Laukaasta löytyy lisäksi: http://www.varjola.com, http://www.jarvilinna.com, http://www.tupaswilla.net sekä juuri uusittu kylpylä-hotelli Peurunka http://www.peurunka.fi.
 3. Onko kokemuksia Sokoksen Make up Storen meikkauksesta?
 4. Samoilla linjoilla, eli olen suunnitellut lahjakorttia ja mahdollisesti valmiiksi ajanvarausta tatuoijalle. Miehellä ollut haaveissa pitkään tatuoinnin ottaminen.
 5. Tuorein suosikkini on Chanelin Eau Tendre, ihanan raikas ja pirteä tuoksu!
 6. Nostellaanpa aihetta! Löytyisikö keneltäkää lisää kuvia pöytäkartoista??
 7. Muistaakseni 21.5 tulee toinen häämusiikkikonsertti kaupungin kirkkoon,osana yläkaupungin yö -tapahtumaa.
 8. Jep, itsekin noita negatiivisia kommentteja jäin miettimään, mutta.. - emme ole vuokraamassa yöpymismajoitusta - myöskin vieraita n. 70-80, joten hyvin mahduttaisiin - jos yhteydenpito ei onnistu ajallaan sieltä, otan kyllä itse herkästi yhteyttä - haluan ehdottomasti koristella juhlatilan itse - lintuja ei toivottavasti talvella ole sisätiloissa... Sivun kautta katsottavan videon ja kuvien perusteella näyttää viihtyisältä tilalta itsestään. Täytyiskin soitella sinne ja pyytää tarjousta sekä itse käydä katsomassa paikkaa. Nettisivujen mukaan erillistä tilavuokraa ei juhlapaikasta peritä..
 9. Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia Varjolan tilasta häiden järjestämisessä? Minkälaiset tilat, onnistuiko järjestelyt, entä minkälainen kokemus on heidän omasta ruokatarjoilusta?
 10. Samaan aiheeseen liittyen kysyisinkin mielipidettä, että onko vanhempien oltava mukana "onniteltavien joukossa"? Itselläni on vanhemmat eronneet jo vuosikymmeniä sitten, eivätkä ole missään väleissä keskenään. Molemmilla on omat puolisot, joiden kanssa en paljoa ole tekemissä. Tulemme järjestämään ja maksamaan häämme aivan itse, joten itsestäni tuntuisi jotenkin oudolta, että vanhempani olisivat onnittelujen kohteena. Mieheni vanhemmat ovat yhdessä ja ovat tärkeässä osassa meidän elämässä, heidät voisin kuvitella rinnallemme, mutta vaatisi myös morsiammen vanhemmat.. Entäs jos molempien vanhemmat osallistuisivat, tulisiko heidän uudet puolisot olla myöskin mukana?
 11. Meillä häät 11.2.2012, tuolloin olen itse 23 M 27.. Yhdessä oloa tähän mennessä 8-vuotta, asumista 6-vuotta ja yhteistä asuntovelkaa puolentoistavuoden verran Itse valmistun ensi keväänä ja mies vakityössä.. Pitkän yhdessäolon päätteeksi tuntuu, että onhan se jo aikakin avioitua..