Jump to content
Naimisiin.info

Telllu

Rouva
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Telllu

  • Syntymäpäivä 08/30/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://satumorsian.blogspot.com

Profile Information

  • Gender
    Female

Telllu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Telllu

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Kaaso ja bm on pariskunta, joten yhteistä lahjaa ollaa suunniteltu. Tällä hetkellä kylpylälahjakotti on ollut mielessä.
  2. KahJo, Laukaasta löytyy lisäksi: http://www.varjola.com, http://www.jarvilinna.com, http://www.tupaswilla.net sekä juuri uusittu kylpylä-hotelli Peurunka http://www.peurunka.fi.
  3. Onko kokemuksia Sokoksen Make up Storen meikkauksesta?
  4. Samoilla linjoilla, eli olen suunnitellut lahjakorttia ja mahdollisesti valmiiksi ajanvarausta tatuoijalle. Miehellä ollut haaveissa pitkään tatuoinnin ottaminen.
  5. Tuorein suosikkini on Chanelin Eau Tendre, ihanan raikas ja pirteä tuoksu!
  6. Telllu

    Pöytäkartat

    Nostellaanpa aihetta! Löytyisikö keneltäkää lisää kuvia pöytäkartoista??
  7. Telllu

    Jyväskylän morsiot II

    Muistaakseni 21.5 tulee toinen häämusiikkikonsertti kaupungin kirkkoon,osana yläkaupungin yö -tapahtumaa.
  8. Jep, itsekin noita negatiivisia kommentteja jäin miettimään, mutta.. - emme ole vuokraamassa yöpymismajoitusta - myöskin vieraita n. 70-80, joten hyvin mahduttaisiin - jos yhteydenpito ei onnistu ajallaan sieltä, otan kyllä itse herkästi yhteyttä - haluan ehdottomasti koristella juhlatilan itse - lintuja ei toivottavasti talvella ole sisätiloissa... Sivun kautta katsottavan videon ja kuvien perusteella näyttää viihtyisältä tilalta itsestään. Täytyiskin soitella sinne ja pyytää tarjousta sekä itse käydä katsomassa paikkaa. Nettisivujen mukaan erillistä tilavuokraa ei juhlapaikasta peritä..
  9. Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia Varjolan tilasta häiden järjestämisessä? Minkälaiset tilat, onnistuiko järjestelyt, entä minkälainen kokemus on heidän omasta ruokatarjoilusta?
  10. Telllu

    Vanhemmat mukana onnittelussa?

    Samaan aiheeseen liittyen kysyisinkin mielipidettä, että onko vanhempien oltava mukana "onniteltavien joukossa"? Itselläni on vanhemmat eronneet jo vuosikymmeniä sitten, eivätkä ole missään väleissä keskenään. Molemmilla on omat puolisot, joiden kanssa en paljoa ole tekemissä. Tulemme järjestämään ja maksamaan häämme aivan itse, joten itsestäni tuntuisi jotenkin oudolta, että vanhempani olisivat onnittelujen kohteena. Mieheni vanhemmat ovat yhdessä ja ovat tärkeässä osassa meidän elämässä, heidät voisin kuvitella rinnallemme, mutta vaatisi myös morsiammen vanhemmat.. Entäs jos molempien vanhemmat osallistuisivat, tulisiko heidän uudet puolisot olla myöskin mukana?
  11. Meillä häät 11.2.2012, tuolloin olen itse 23 M 27.. Yhdessä oloa tähän mennessä 8-vuotta, asumista 6-vuotta ja yhteistä asuntovelkaa puolentoistavuoden verran Itse valmistun ensi keväänä ja mies vakityössä.. Pitkän yhdessäolon päätteeksi tuntuu, että onhan se jo aikakin avioitua..
×
×
  • Create New...