Jump to content
Naimisiin.info

Marisol

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://marisolthebride.blogspot.com/

Profile Information

  • Gender
    Male

Marisol's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Vietämme pian kihlajaisia ja mietin, miten muut teistä ovat tehneet. Oletteko ostaneet kihlajaismekon, joka on samaa tyyliä kuin tuleva morsiuspuku tai käyttäneet sitä jatkomekkona tms? Kysymys voi olla vähän tyhmän kuuloinen, mutta mietin sitä että onko ihan tyhmää teemata koko juttua kihlajaisista häihin samalla idealla. Mies kuitenkin haluaa pitää molemmissa juhlissa mittatilauspukua, niin mietin pitääkö minunkin sitten pysyä teemassa?
  2. Rakastan tuota helmaa, joskaan en halua tylliä niinkään. Mutta nämä ovat ihania pukuja, just sellaisia ranskalaisen tyylikkäitä. Jos puvussa ei ole niin paljoa diamondseja niin niitä voi ottaa koruiksi...
  3. Marisol

    Kihlajaiset?

    Ihanaa, että muutkin järjestävät kihlajaisia. Ystävistäni ei kukaan järjestänyt kihlajuhlaa ja minä kun ehdottomasti haluan sellaiset!
  4. Loistava aihe! Mä joudun vaihtamaan, en tosin haluaisi. Mutta en halua olla eriniminen kuin mies. Ja lapset ;(
  5. Marisol

    Mikä miestä häissä kiinnostaa?

    Meillä kiinnostaa hääyö ja -auto Mies haluaa kauniit ja minulle mieluisat häät. Rahoitus tulee anoppilasta ja mieheltä. Pyysi, että kerron etukäteen mitä suunnitellaan. Timanttisormus tulee kuulemma Tiffanyltä ja muusta en vielä tiedä. Ei kuulemma mitään liian tavallista. Mikäs tässä tehdessä, kun aikaa on. Häämatkaa en kuulemma saa tietää. Se on mieheni häälahja minulle. Mutta kahdesta viikosta kuukauteen ollaan kuulemma tavoittamattomissa.
  6. Eikö Vera Wangeja saa muualtakin Euroopasta? Luulisi ainakin, että niitä saisi Pariisistakin!
  7. Miten kävi? Itse menetin taannoin lomayhtiön konkurssissa omat pennoseni, jotka olin varausmaksuun laittanut. Nyt arvuuttelen, uskallanko maksaa hääpaikkaa etukäteen. Pyytävät 600€ etukäteen.
×
×
  • Create New...