lumirinsessa

Morsian
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

About lumirinsessa

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Meillä oli ProSeremoniat juhlapuhuja Tampereella ja kaikki toimi upeasti! Ensin siviiliseremonia virastossa, mutta oikeat juhlat toisena päivänä perheen ja suvun kanssa, jossa puhuja oliö Koska juhlapaikat pitää varata reilusti etukäteen, varasimme juhlapaikkamme ja lähetimme sähköpostia, että kaipaamme tulevaisuudessa puhujaa. ProSeremoniat merkitsi muistiin, että puhujan tarve on. Tämä tehtiin varmaan 6-8kk ennen häitä. Noin 4kk ennen häitä meille varattiin ihan oikeasti puhuja, eli saatiin tarkka nimi ja yhteystiedot. Sitten noin kuukausi ennen juhlia tapasimme puhujan. Juttelimme meistä, miten tapasimme, millaisia ovat arvomme, mistä pidämme toisissamme ja millaiset juhlat haluamme. Myös seremonian sisällöstä puhuttiin, musiikista ja mitä runoja tai muita voisimme haluta seremoniaan. Eli puhuja tutustui meihin. Sitten saimme koeversion puheesta, johon teimme korjauksia ja parannusehdotuksia. Kaikki ehdotukset huomioitiin ja lopullinen puhe oli aivan ihana Seremonia oli kaunis, todella perinteinen (koska halusimme), rento ja mukava. Se oli ehnkilökohtainen ja aivan meidän tyylisemme. Vieraat kehuivat myöhemmin, miten upea seremonia oli, että oli ihan oikeat häät. Puhe oli niin hyvä, että vieraat aivan itkivät onnesta ja liikutuksesta. Me myös Kannattaa siis reippaasti ottaa yhteyttä ja kysyä heiltä puhujaa. Vaikka he eivät voi varmasti luvata puhujaa pitkälle tulevaisuuteen, he aina pitävät huolen, että jostakin saadaan jokin puhuja paikalle. Yhteydenpito oli hyvää, informaatio kulki hyvin ja ProSeremoniat auttoivat järjeslyissä paljon. Myös musiikki saatiin heidän kauttaan, ja se oli hyvin ammattimaista ja kaunista.
 2. Voin suositella lämpimästi taksin hankkimista koko päiväksi, jos häät ovat kaupungissa. Pyydätte vain yhden kuskin ja mieleisenne auton koko päiväksi käyttöönne, ja kuski veloittaa vain kilometrien mukaan. Jos liikenne on kaupungin sisällä, taksa ei nouse kalliiksi ja palvelu pelaa Meillä oli Tampereella Taksi Masonen. Heillä on tarrattomat, mustat mersut, jotka kelpaavat hienosti juhlakäyttöön. Palvelu oli myös aivan loistavaa, kyyti mukavaa ja kuski auttoi myös tavaroiden kantamisessa. Pyysimme myös kyltin pois katolta päivän ajaksi. Me vain sovimme aikataulut ja ajo-ohjelman ja sitten meitä kuljetettiin päivän aikana aina sinne, minne halusimme. Jotta taksi oli aina varmasti oikeaan aikaan paikalla, soitimme aina, että nyt voi tulla. Lisäksi omat tavarat sai jättää auton takakonttiin, kun hoidimme asioita. En voi kuin kehua tätä taksifirmaa! Ja auto oli siis jotain tämän näköistä: http://www.lacara.net/wp-content/uploads/DSC00511.jpg .
 3. Blummarista tilattu kimppu oli kaunis ja ihana. Toiveet oli kuunneltu hyvin ja taiteelliselle vapaudelle oli jäänyt vielä tilaa. Kimppu kesti hyvin koko päivän Voin suositella lämpimästi!
 4. Jos harkitsette häitä Finlaysonin Palatsiin, niin en voi muuta kuin suositella lämpimästi! Meidän häät olivat täydellisesti onnistuneet ja ikimuistoiset Moni kiitteli erikseen, miten hienoa kaikki oli. Ruoka oli herkullista ja sitä oli paljon, hääkakku (suklaa-vadelma) oli onnistunut ja ihana, juomien kaataminen tapahtui sujuvasti (aina kun lasi tyhjeni, lisää tuli) ja kahviakin kiidätettiin paikalle jatkuvasti. Viinit olivat tosi hyviä ja laadukkaita (myös alkoholittomat). Palvelu oli siis erinomaista. Juhlapaikka on myös miljöönä upea kalusteineen ja puutarhoineen. Palatsin henkilökunnalla on vankka kokemus hommastaan ja häiden järjestelyt sujuivat tosi helposti sähköpostilla, puhelimella ja yhdellä palaverilla paikan päällä. Palaverissa sovittiin kaikki aivan pienetkin yksityiskohdat ja heillä oli aina ratkaisu joka asiaan. Jos on jokin ongelma tai huoli, kannattaa aina heti lähestyä Palatsin henkilöluntaa, sillä he osaavat vastata ja auttaa. Heillä on myös valmiit menuehdotukset, jotka on hyviä. Jos on kovin iso porukka vieraita, niin se ei ehkä toimi kovin hyvin. Eli tunnelma säilyy ihanana, jos kaikki mahtuvat samaan saliin istumaan. Kahteen huoneeseen jakamista en voi suositella, meillä ainakin vierailla oli aivan ihanaa, kun he olivat lähellä toisiaan. Meidän juhlapäivästä tuli ikimuistoinen ja ihana, koska meillä oli niin hyvät järjestäjät (siis Palatsin henkilökunta). Kaikki sujui moitteettomasti ja sulavasti alusta loppuun asti ja me saimme nauttia omista häistämme. Olemme tosi onnellisia.
 5. Minulle sukuni ja sen historia ovat tosi tärkeitä ja rakkaita, joten en halua luopua omasta nimestäni. Minun nimeni on osa identiteettiä. Haluan kuitenkin osoittaa nimelläni, että olen mennyt naimisiin, siispä yhdysnimi. Lisäksi oma sukunimeni ei ole yleinen ja kuulostaisin hassulta pelkällä miehen sukunimellä. Tämä järjestely sopii hienosti myös miehelleni. Ja edelliseen tekstiin viitaten: sukunimeni ei edusta vain isääni. Se on minun perheeni nimi ja rakkaiden sukulaisten nimi. Haluan säilyttää nimessäni osan menneisyyttäni, sukuani ja rakkaita muistoja. Kukin tyylillään, eikö?
 6. Uutta: puku, kengät, sormus Vanhaa: mummon koru Lainattua: viitta Sinistä: sukkanauha
 7. Minäkin jätin tilaukseni Blummariin. Floristi oli nuori ja mukava tyttö, joka kysyi juhlan luonnetta, puvun ulkonäköä, teemaa, värejä jne ja sen pohjalta esitteli mallikuvia ja kyseli mielipiteitä paljon. Sain vapaasti sanella oman makuni ja hän esitti ehdotuksia. Koska en tiedä kukista mitään, lähinnä mielipiteeni oli kukkien väri ja yleinen ulkonäkö. Jäi tosi hyvä mieli, tunnelma oli iloinen ja rento Uskon, että kimpustani tulee upea, asuni kruunaava teos
 8. Miu! Kiitos paljon tiedoista ja kuvista Olen kuullut paljon hyvää ruuasta, mutta juuri kakku vähän epäilytti etukäteen. Hyvä, että tämänkin huolen voi unohtaa. Näyttää upealta. Kerron omat kokemukset tammikuussa
 9. Itsellä on pieni ystäväpiiri, joka on hajaantunut ympäri Suomea ja sulkilla ei sydänystäviä ole. Alunperin haaveilin polttareista, mutta aikataulut ja matkaongelmat ovat saaneet mielipiteeni ympäri. Miksi väkisin repiä ja laatia suunnitelmia, jotka pitää muuttaa jatkuvasti uudelleen ja pahoittaa mielensä, kun polttarit eivät edes ole kauhean tärkeä juhla? Niin, polttarit eivät mielestäni ole mitenkään automaattinen asia, että kaikkien on pakko ne pitää ja tietysti ne laitetaan kasaan vaikka väkisin ja puolitutuilla ja kaukaisilla serkuilla, kunhan vain voi sanoa pitäneensä polttarit. Joko ystävien kanssa tai ei ollenkaan. Häät on se tärkeä juhla, ei mitkään polttarit. Joskus tuntuu, että se asia unohtuu. Kaikki olettavat, että polttarit on pidettävä ja se kuuluu tapoihin (niinkuin ylipäätään häistä on useita eri mielipiteitä, myös polttareista). Polttareiden sijaan kahvittelen ja rupattelen rakkaimman ystäväni kanssa keskenään ennen häitä ja voimme jutella avoimesti ja rauhassa oikeista asioista. Tai kikatella ja herkutella. Kahdestaan on helppo päättää tekemisensä Eikä tämä haittaa, en ole bilehirmu enkä välitä olla keskipiste.
 10. Tietysti valokuvaajalla kuuluu ruoka, kakut ja kahvit! Eri asia olisi joku pikainen kuvaussetti, mutta päivän mukana olevalle kuuluu tietysti ruokatauko/tauot. En usko että kukaan teistäkään on töissä ilman mitään taukoja, koko päivän? Ilman yhtään suupalaa? Kenenkään ammattiliitto ei edes hyväksyisi sellaista, puhumattakaan kenenkään tuntevan ihmisen oikeuskäsitys. Ja eräät aiemmat puheet siitä, että juhlien onnistumiseen vaikuttaa enemmän ruoka kuin kuvaaja.. Noh, ehkä juuri sillä hetkellä, mutta entäs sitten juhlien loputtua? Haluatko tyytyväisen kuvaajan vai väsyneen, ärtyneen ja nälkäisen, jolla on kiire pois? Haluatko hyvät kuvat muistoksi vai huonot? Jos on valmis panostamaan alunperinkään rahallisesti hyvään kuvaajaan ja koko päivään, tuskin kannattaa enää pihistellä ruokatauosta, että saa varmasti rahoilleen vastinetta.
 11. Mä ajattelin, että tää osasto on vaan bridezilloille, mutta tässäpä sitä itsekin ollaan en stressaa häitä, mutta kummallisesti on tullut pari kertaa nähtyä unia. Kerran hääpukua ei meinannut löytyä mistään kaupasta ja lopulta piti ostaa joku tosi ruma viritys. Toisessa unessa kaikki häävieraat oli myöhässä ja kaikki meni muutenkin pieleen häissä. Todellisuus on sitten toivottavasti paljon mukavampi
 12. Eikös tuon tyylisiä ole sellaisella valmistajalla kuin Demetrios?
 13. Kumpikin maksaa ihan itse omat osuutensta Loogisinta, kun kumminkin kumpikin päättää itse, millaisen sormuksen haluaa. Ja toisaalta, tasa-arvo kunniaan! (ihan itse siis halusin) Muut hääkulut maksetaan tasan puoliksi.
 14. Katsoin juuri Palatsin valokuvia heidän kotisivuiltaan, ja sieltä näkee, miten pöydät on järjestetty Talvipuutarhaan. Ihan kuin vasemman pöydän pituus olisi ollut enemmän kuin kuvissa, mutta ehkä muistin väärin.. Eli kuvassa olisi kaksi 8 hengen pöytää vasemmalla ovelta katsottuna, kaksi 6 hengen pöytää oikealla, takana ikkunoiden edessä kolme 4 hengen pöytää ja pitkä pöytä keskellä (12 hengen pöytä). Tietysti pöytiä voi muokata, eli ehkä pöydissä oli enemmän istumapaikkoja, kun minä kävin katsomassa paikan päällä. Nuo kokonaisuudet tehdään aina neljän hengen pöydistä. http://www.finlaysoninpalatsi.com/ravintola/tilat/
 15. Miu, Talvipuutarhaan mahtuu noin 70 ihmistä. Jää vielä kulkuväylätkin Hada, Mulla ei ole sitä pöytäkarttaa, mutta oikealla puolella oli kaksi 8 hengen pöytää, oikealla taisi olla kaksi 12 hengen pöytää. Keskellä salia menee pystyssä pitkä pöytä. Ja ikkunan alle, aivan päähän, mahtuu 2 vai 3 pientä pöytää. Vähän siis viuhkamaisesti ja salin keskellä pitkä pöytä, joka voi olla morsiusparin pöytä kera sukulaisten, tai vaihtoehtoisesti pieni pöytä ikkunan ääressä morsiusparille.