Kaley

Rouva
 • Content count

  1119
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kaley

 1. Olisi kiva nähdä kuvia naikkareiden kihlasormuksista. Nykyään kun on niin monen laista, sekä perinteisiä että ei-niin-perinteisiä.
 2. Enpä ole koskaan tullut ajatelleeksi asiaa. Olen siis myös umpivasuri, mutta en nyt äkkiseltään keksi mitään sellaista asiaa tai tekemistä, jota juuri vasemmalla kädellä tekisin ja jossa sormus altistuisi tai haittaisi. Pitääkin kiinnittää asiaan huomiota ja katsoa miten elämä sormuksien kanssa menee vasenkätisenä
 3. Hei! Löytyykö täältä morsiamia jotka suunnittelevat viettävänsä hääjuhlaa Kappelinrannassa, tai rouvia, joiden juhlat siellä on jo vietetty? Olisi ihan kuulla kokemuksia paikasta. Kuvien perusteella vaikuttaa täydelliseltä meille.
 4. Meillä vhikiminen tapahtui eri seurakunnan kirkossa kun mihin itse kuulumme. Näin ollen vihkiharjoitus käytiin yhdessä suntion kanssa, ei papin. Oli kyllä oikein pätevä tämä suntio ja osasi kaikkiin kysymyksiin vastata. Kanttorina toimi vihkikirkon kanttori ja häntä en koskaan tavannut, vaan marssit ja muu musiikki sovittiin sähköpostitse. Otin itse vihkipappiin yhteyttä noin kolme viikkoa ennen vihkitilaisuutta. Pappi kutsui itse itsensä meille kylään keskustelemaan kanssamme. Tilaisuus oli ennemmin kahvittelu jossa pappi vähän tutustui meihin. Emme käyneet vihkikaavaa ollenkaan läpi, mikä kyllä oli ihan ok. Sen sijaan saimme papilta linkin tiedostoon, jossa oli kaikki vihkikaavaan eri variaatiot ja samimme sitä hyödyntäen itse tehdä itsellemme mieluisan vihkikaavan. En tiedä onko kuinka yleistä, mutta minä tykkäsin tästä Katsottiin se miehen kanssa rauhassa läpi eräänä iltana ja lähetimme sähköpostitse papille.
 5. ^ Kyllä se pitkä huntu on ihana ja toisaan kruunaa lookin, varsinkin siellä kirkossa Me otettiin noin puolet virallisista kuvista hunnun kanssa, puolet ilman sitä. Tässä muutama kuva minun hunnusta:
 6. Aipsjops - Kiitos kehuista! Tykkään tosi paljon omasta yhdistelmästä. Vielä ei ole mennyt päivääkään, etten hetkeksi pysähtyisi sitä ihastelemaan Vihkisormuksen kivi on 0,71ct. Aluksi vaikutti tosi isolta, mutta nopeasti tuohon on tottunut Tosiaan, sinulla tulee olemaan tiukat paikat mun teet päätöksiä vihkisormuksen suhteen. Kunnon halo sormusta ei lienee kovin monella suomalaisella sepällä ole mallistossa, joten teettäminen lienee ainut mahdollisuus. Mikäli päätyisit halo sormukseen, joutuisit varmaan siirtämään kihlan toiseen käteen/laatikon pohjalle. Itselle kihlasormus on kovin rakas, joten en siihen kykenisi, mutta nämä onkin niitä henk. koht. mielipideasioita Suunnitelmat Tulppaanista kuulostaa hyvälle Massiivinen sormuksesta tulisi sinun haluamalla kivellä, toivottavasti ei liian massiivinen suht. isoilla sivukivillä. Kultaseppä varmaan osaa vastata tuohon parhaiten, ja kuten tiedät niin Andreasenilta saa aivan huippupalvelua mintcream - Tässä kohtaa "ongelma" taitaa vaan olla se, että kihlasormus on jo teetetty. Toki kaikki on mahdollista jos aloittaa ns puhtaalta pöydältä, mutta itse ainakin tarkoitin halo sormuksen yhdistämistä Aipsjopsin kuvailemaan kihlasormukseen
 7. Itselläni on myös rivitimanttisormus kihalana. Jossain vaiheessa haaveilin tuollaisesta "halo" -sormuksesta vihkiksi, mutta ikäväkseni huomasin, ettei ne juuri istu minkään muun sormuksen kanssa sormeen, vaan vaatii olla se ainut sormus. Ja niinhän se usein on, että noita "halo" -sorumksia näkee ainoina sormuksina sormessa. Oletko jo päässyt kokeilemaan tuollaista? Loppupeleissä minä valitsin aika simppelin, mutta kuitenkin suht näyttävän yhdistelmän. Aika ajaton mielestäni, sellainen johon ei helpolla kyllästy. Edit: Ai niin, piti sanoa että minunkin molemmat sormukset ovat Andreasenilta ja olen erittäin tyytyväinen jällkeen ja työhön!
 8. Laitoin kesäkuussa itse ottamani kuvan sormuksesta. Tässä vielä hieman parempilaatuinen kuva
 9. Miksi Save the Datet olisi valttamatta kauniimmat kuin kutsut? Kyllahan kutsuista voi tehda juuri sellaiset kuin haluaa Ihan samaa mieltä Ei kutsujen tarvitse olla "perinteiset" tai "vaatimattomat", netistä löytyy paljon inspiraatiokuvia!
 10. Tässäpä vielä vilautukselle meidän Save The Date kortti: *pois*
 11. Me käytiin kuvassa vasta vihkimisen jälkeen. Oltiin sovittu valokuvaajan kanssa, että meidän on oltava juhalapaikalla tasan tunnin kuluttua siitä, kun lähdettiin kirkolta (juhlapaikka ja kirkko aivan vierekkäin) ja täst pidettiin kiinni. Juhlapaikalla vieraille jaettiin jokaiselle oma pieni kuohuviinipullo tervetulomaljaksi, saivat etsitä omat paikkansa ja vaihtaa kuulumisia. Myös onnittelumaljat jaettiin ennen meidän tuloa juhlapaikalle. Ymmärsin bestmaneiltä ja omalta äidiltäni, ettei kukaan ainakaan näyttänyt kokevansa odottamista hirveän pahaksi asiaksi.
 12. Itse ostin kaikille kaasoille (3kpl) mekot hääpäiväksi. Tämän lisäksi kustansin heille kampauksen tai meikin, heidän oman valinnan mukaan. Uskon, että olivat mieluisat ja riittävät lahjat Kävimme myös koko porukan kanssa (minä, mies, kaasot ja bestmanit) ulkona syömässä hääparin piikkiin muutama viikko häiden jälkeen
 13. Meillä kirkon ja juhlapaikan välissä oli noin 350m. Todella lyhyt kävelymatka siis Oli superkätevää, varsinkin kun kirkko ja juhlapaikka olivat kummatkin Helsingin keskustassa, jolloin lähes kukaan ei tainnut tulla autolla paikalle
 14. Me lähetettiin helmikuussa STD -kortit ja häät olivat elokuussa. Nuo STD kortit itse asiassa pelastivat todella paljon, sillä tilasimme hääkutsumme Yhdysvalloista, mutta niitä ei koskaan kuulunut. Näin ollen jouduimme hätäratkaisuna tilaamaan kutsut suomalaisesta yrityksestä ja ne lähtivät vieraille vasta tasan 1kk ennen meidän hääpäivää. Melkein kaikki vieraat pääsivät kuitenkin paikalle, sillä olivat saaneet tiedon hääpäivästä jo Save the Sate -kortin muodossa. Onneksi
 15. Meillä kihlausaika venyi 2,5 vuoteen. Omasta mielestäni aika maksimiaika, mutta eihän tähän mitään sääntöä ole ja kihlaus tarkoittaa vain lupausta avioliitolle, ei määrää mitään aikarajaa
 16. ^ Oli pakko googlettaa tuo paikka ja olipa ihana ja erikoinen! Tosi kiva valinta mielestäni Ihan mielenkiinnosta kysyn, millaisella porukalla olette tuonne kirkkoon kävelemässä? Saako papin kuinka helposti paikalle?
 17. Kiitos Minulla haasteena oli löytää puku, joka oli tarpeeksi tyköistuva vyötäröltä mutta tarpeeksi "tilava" (voiko noin sanoa?) rintojen ja lantion kohdalta.
 18. Meillä mies ja bestmanit olivat saketeissa. Tyylikäs valinta mielestäni ja etiketti salli myös puvun takin riisumisen illan aikana
 19. Tässä oma pukuni, oli 3. puku jota kokeilin ja se oli siinä *pois*
 20. Laitetaanpa vielä tänne kuvat meidän sormuksista. Kaikki kolme sormusta on siis teetätetty Andreasenilla ja ollaan enemmän kuin tyytyväisiä Mekin asutaan Espoossa ja täältä ajeltu ensin suunnittelemaan ja sitten tilaamaan sormukset. Todellakin kannatti!
 21. Meilläkin Timo oli kuvaamassa ja oli todella mukava tyyppi ja helppo tehdä yhteistyötä. Kuvat tulevat ensi viikolla joten sitten nähdään lopputulos
 22. Meillä seuraavalla tavalla juotavaa (n. 110 hengen häät, lapsia n. 15) Matkajuomaksi kirkolta juhlapaikalle: 110 piccolo pulloa kuohuviiniä (jokaiselle vieraalle oma pullo) Onnittelumalja: 18 pulloa proseccoa Ruoan kanssa: 60 pulloa punaviiniä 40 pulloa valkoviiniä Kahvin kanssa: 2x100cl konjakkia 4x100cl likööriä Illalla juomiseksi: 6 lavaa kaljaa 5 lavaa lonkeroa 4 lavaa siideriä (Ruokailusta ylijääneet viinit) Drinkkibaariin (kolmea eri drinkkiä, yhteensä 400 annosta): 8x100cl koskenkorvaa 4x50cl kahvilikööriä 6x50cl mustikkalikööriä 6x50cl omenalikööriä Muuta: 100cl jaloviinaa (miesten vessaan) 50cl koskenkorva lakritsi (naisten vessaan) 50cl koskenkorva salmiakki (naisten vessaan) Hirvittävä stressi että juoma loppuu kesken, mutta kai näillä määrillä pitäisi pärjätä?
 23. sarella: Kiitos! Itse pidän aika klassisesta lookista ja rakastuin tähän kokonaisuuteen Sormus on teetätetty toiveiden mukaisessa samaisessa paikassa kuin sinunkin vihki, eli Kultasepät Andreasenilla. Timantti on parasta laatua mitä tällä aikataululla kultaseppä sai hommattua, eli VVS/Top Wesselton. Tämä maksoi jonkin verran ektraa, mutta olin asiassa aika ehdoton. Myös kihlasormus on teetätetty Andreasenilla. Hintaa sormuksella on 4300€, huonommalla kivellä olisi päässyt huomattavasti halvemmalla... Buffy Kiitos Yksikivinen oli oikeastaan minulle se ainut vaihtoehto, kun kihla on rivitimanttisormus. Sormus on teetätetty toiveideni mukaisesti Kultasepät Andreasenilla. Suosittelen!
 24. Meille tuli todella yksinkertaisesti näin: Meillä on ilo kutsua teidät toditamaan, kun Tyttö Morisan & Poika Sulhanen vihitään avioliittoon Johanneksenkirkossa 10.8.2013 klo. 14.00. Sieltä siirrymme viettämään hääjuhlaa G18 -saliin (Yrjönkatu 18, 00120 Helsinki) Vastauspyyntö 28.7.2013 mennessä puh. 0501234567/Kaaso Kutsujina ovat meidän molemmat vanhemmat.