Kultajoki

Morsian
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Kultajoki

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Oon miettinyt samaa, ja tarkoitus on pyytää tarjouksia myöhemmin keväällä. Voin kirjoittaa sitten kokemuksia tänne. Mutta mielenkiinnolla itsekin kuulisin minkälaisia tarjouksia olette saaneet 480 euroa tuntuu musta isolta summalta mutta toisaalta sitä osaa musta kyllä odottaa. Näin musta tuntuu -pohjalta heittäisin että maksaisin erittäin tyytyväisenä kaikki alle 400 euron summat mutta sen ylimenevät alkavat tuntua.
 2. Melkein ostin jo käytetyn sormuksen mutta päädyinkin ostamaan timantit erikseen ja teettämään. Kivet olisivat hyvin voineet olla jossain aiemmissa koruissa jo käytössä mutta sattuvat olemaan uusia. Ihan normaaleja kultajousen tai timanttisten sormuksia en käytettynä lähtisi ostamaan mutta harvinaisempia yksilöitä kylläkin. Löytyvät useimmiten kansainvälisten / pohjoismaisten huutokauppojen kautta. Silloin sormuksen historia ei häiritse vaan korussa pitää tärkeämpänä ennemmin sitä että se on erilainen ja mahdollisimman yksilöllinen Etuna on myös se että huutokaupoissa todella näyttäviä sormuksia voi saada kohtuulliseen hintaan
 3. Näistä löytyy sitten ihan sairaasti hyviä ideoita!
 4. Musta kuvat saa erittäin onnistuneesti otettua 3-5 ihmisen kuvissakin. Jos itse miettisin tätä taktiikkaa häissä niin en ottaisi kokovartalokuvia tai pelkkiä naamakuvia vaan suunnilleen vyötäröstä ylöspäin kuvia. Silloin kuvassa näkyy vielä pukeutumistakin. Mutta ollaan kyllä teetetty kuvia missä näkyy ihmiset kokonaisuudessaankin ja hyviä tuli. Kannattaa testata parilla kuvalla että mikä miellyttää omaa silmää. Koska vekotin printtaa laadukkaasti niin ei ole meillä ainakaan ollut paineita siitä minkälaisia kuvia kameralla ottaa
 5. ^ Meillä on tuollainen tulostin kotona, ollut käytössä muussa tarkoituksessa. Sen verran hitaasti kuitenkin tulostaa, että kuvauksen aikana kun vieraat on jonossa kuvattavaksi en tulostimen kanssa lähtisi säätämään. Eli ei tulosta niin nopeasti että voisi ottaa yhden vieraskuvan, tulostaa sen ja sitten ottaa seuraavan, taas tulostaa jne. Vaan kyllä ne kuvat kannattaa ensin ottaa ja sitten vasta laittaa tulostus päälle. Sen verran nopea se kuitenkin on että saat kyllä kuvat heti vieraskirjaan häiden aikana ja siihen voi kirjoitella niin että kuvat on jo siellä. Jos päätätte hankkia niin ota kameran laturi ehdottomasti mukaan juhliin, tuo tulostaminen syö aika nopeasti ainakin meidän kameran akkua. Mutta todella hyvää laatua tekee ja sopivan kokoisia pikkukuvia!
 6. Samaa mieltä. En vaan ymmärrä miksi sitten tuttuja "ihan jees kavereita" jotka ovat valmiita maksamaan polttareista 20-50 e pitäisi kutsua edes paikalle.. Ehkä tietty mietinnän paikka tässä siis myös morsiamilla, jos ovat vaikuttamassa omien pottareidensa kutsulistaan..
 7. Lara, löysitkö ideoita? Meillä taitaa olla sama tilanne edessä
 8. Onko kellään kokemusta mistään cateringistä joka olisi onnistuneesti toteuttanut pöytiintarjoilun yli 100 (mielellään yli 150) hengen juhlissa? Tai ylipäänsä cateringistä joka ei toteuttaisi perinteistä buffaa vaan nimenomaan juhlamenun? Suurin osa cateringeistä antaa jo nettisivuillaan pelkkiä buffet-ehdotuksia ja kuvia niistä, ja pitäisi nyt löytää joku vähän erilainen toimija.. Oliko kellään tuosta O&K cateringista mitään kokemuksia? Tai Roccan / Blankon / Smörin cateringistä?
 9. Hop. Onko lähikuukausilta tai viimeisen vuoden sisään akatemiatalolta kokemuksia tai kuvia? Aiemmin on kommentoitu että talvella saattaa olla vetoisaa ja tilassa on kaikua. Onko kokemuksia bändistä?? Meille on tulossa bändi soittamaan, en tiedä pystytäänkö kaiuttimien tmv. asettelulla vaikuttamaan kaikuun. Keittiöhän akatemiatalolla on olematon, mutta heidän vahtimestarin mukaan paikalliset cateringit kyllä tietävät ongelman, ja se täytyy huomioida vain suunnittelun aikana.