Jump to content
Naimisiin.info

Maukku

Rouva
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Maukku kaikki viestit

  1. Maukku

    Suuteloittako kirkossa?

    ei. unohtui jännitykseltä (siis minun), mies kyllä olisi muistanut, mutta mulla oli kiire kirkosta pois ;D Kirkon portailla sitten vasta.
  2. Meidän avioehtomme tehtiin pankissa tutun, monissa asioissa meitä auttaneen konttorinjohtajan toimesta, hän lähetti sen vielä maistraattiinkin rekisteröitäväksi. Sama kai kuka sen tekee, kunhan siitä käy ilmi ne asiat, joita te todella tarkoitatte/siihen haluatte.
  3. Yhdistelmänimi, sinuiksi olen sen kanssa jo tullut, ja allekirjoituskin luistaa. ;D
  4. Maukku

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Meillä kanttori soitti uruilla avioliittoon siunaamisen jälkeen Howard Blaken säveltämän "Walking in the air":in, tuttu animaatiosta The Snowman. Lisäksi laulettiin yksi virsi.
  5. Maukku

    Mikä on teidän "laulunne"?

    Vähän sama homma täällä, taisin ite olla vähän kaasuissa kun ekaa kertaa tavattiin ja tanssittiin, ettei jäänyt mieleen mikä valssi oli kyseessä. ;D Alkuaikoina mies hyräili Irwinin Poing Poing Poingia mulle. Jossain vaiheessa Petri Munckin "Jos sua ei ois" oli must...nooh, ehkä vähän vieläkin. Ykkösenä kuitenkin hääpäivänä kirkolta poistuttaessa autossa soinut Janne Tulkin "Kaikkeni oot". Kyyneleet kihoaa silmiin aina kun sitä kuunnellaan.
  6. Mulle tulee mieleen se uutistenlukija Ripsa Koskinen-Papunen, jotenkin ärsyttää tuo kaksinkertainen -nen-pääte, mutta kukin valintansa mukaan. Maukku *jolla myöskin yhdysnimi, tosin kumpikaan niistä ei pääty -nen-päätteeseen*
  7. Mulla nyt yhdysnimi, ja vähän potuttaa, että miksen vaan suosiolla ottanut yhtä nimeä eli miehen.
  8. Hyvin meni...pidin laahusta sormilenkissä valssin aikana ja ulkona, muutoin laahus sai olla vapaana. Totta kai keräsi ruokapöydän ympäriltä kaikki ruoka- ja rasvatahrat itseensä, ettei ihan kaikki pesulassa lähtenyt puhtaaksi, mutta sehän on vain elämää. Ainoa asia mikä kismitti oli se, että kirkon käytävän juuttimatto repeli laahuksen sauman ompeleet aika repaleisiksi, joten korjausta vaatii laahus, jos sitä joku vielä mielii käyttää. Kannattaa muutenkin olla tarkkana kirkossa, pukuni helmaan tuli rasvaa kirkon ovien saranoista jo heti kättelyssä.
  9. Tällä hetkellä ainakin vielä yletön onnellisuuden tunne ja uudelleen rakastuminen kumppaniin tulee päällimmäisenä mieleen. Naimisissaolo on niin ihanaa-aa! Itsekin ajattelin, ettei se mitään muuta (kuin tuo lakipuoli ym. menee uusiksi), eikä se käytännön elämässä mitään muuttanutkaan, mutta kyllä se ainakin tuolla pääkopassa jotain muutti. En osaa kertoa, mitä, mutta olo on kuitenkin erilainen kuin neitinä. Maukku
  10. Mun kihla: Muru 7.10.2000 Mun vihki: Ikuisesti M K 31.7.2004 Murun kihla: Minä 7.10.2000 31.7.2004
  11. Pelkästään mun kimpun hinnaksi tulee n. 120 euroa. Siihen tulee kyllä muutama kalla (6-7), jotka maksaa noin 9-10 euroa kappale. Kimppu sidotaan tietenkin morsiustekniikalla ja kun kyseessä on vielä valuva kimppu, taitaa hinta sen takia nousta kalliimmaksi. Kukat (sis. kimpun, pöytäkukan kalloista, vieheet ja heittokimppu) tulevat maksamaan yhteensä noin 250 euroa. Siihen päälle vielä koristeluun käytettävät ruusut, jotka hankitaan muualta kuin kimppuni sitojalta. Kukkakauppias kertoi, että kallan hinta nousi viime kesänä pilviin, eikä odotettavissa ole hinnan laskua ainakaan tänä kesänä. Sulho ei tiedä kimpun osuutta hinnasta (eikä saa tietääkään... hehheh). Kerran sitä vaan mennään naimisiin.
  12. Omaa kihlasormustani pienennettiin laihdutettuani 15 kiloa, enkä ole huomannut että siitä olisi jäänyt minkäänlaisia jälkiä omaan sormukseeni (tosin se muutenkin on tuollainen röpöläpintainen vanhan mattasatiinin jäljiltä). Hinta ei muistaakseni ollut päätä huimaava, kaupungissa sen voi saada halvemmalla, koska maaseudun kultaseppä ainakin lähetti oman sormukseni eteenpäin operoitavaksi. Tosin kihlaani pitäis taas pienentää inan verran Se onnistunee vihkisormukseni valmistavan kultasepän luona.
  13. Maukku

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meillä sisääntullessa Mendelssohn ja poistuessa Kuula. Avioliittoon julistamisen jälkeen soitetaan vielä iki-ihana "Walking in the air" ja vielä lopuksi joku virsi (ei täyttä varmuutta vielä). Häävalssina meillä "Kauneimpain, rakkaimpain", koska tarina on juuri niin osuva meille ja toisena valssina "Niittykukkia" sulhon toivomuksesta, hän kun on niin vaatimaton.
  14. Minä olen sellainen kukkaistuoksujen ystävä, viimeksi kartutin varastoani Hugo Bossin `Woman´tuoksulla. Suurena päivänä ajattelin suihkuttaa ylleni Ralph Laurenin `Romancea´. Se on ollut suosikkini siitä lähtien, kun markkinoille tuli...vei ainakin minulta jalat alta...toivottavasti myös sulholta. Varastoa ajattelin hääpäivää ajatellen täydentää Romance-vartalovoiteella ja dödöllä, jotta kokonaisuus olisi täydellinen. Sulholle ostin joululahjaksi hääpäivää ajatellen Chanelin `Platinum Egoiste´dödön + vartalosuihkeen.
  15. Onko kenelläkään kokemuksia apteekissa myytävistä ns. aurinkokapseleista? Olen itse melko huono ruskettumaan, ja saanut tarpeekseni itseruskettavista voiteista. Koko kesä menee lisäksi töitä tehden sisätiloissa, joten luonnollisesta rusketuksesta on turha haaveilla. Nämä kapselit ilmeisesti muuttavat ihon omaa pigmenttiä tummemmaksi, jolloin tuloksena olisi ainakin kevyt päivetys, eikä ihon pitäisi kärvähtääkään auringossa niin helposti. Kuinka aikaisin keväällä niitä pitäisi alkaa syömään? Häät ovat heinäkuun lopulla. Solarium ei sovi, saan siitä iho-oireita.
×
×
  • Create New...