Piksu

Rouva
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Piksu

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä häämarssit ja vihkimisen musiikkiesitys soitettiin vilu&sello-kokoonpanolla ja tyytyväisempi en olisi voinut olla .
 2. Vajaat kolme kuukautta häitä. Mies sai jo oman sormuksensa kotiin, mä saan huhtikuun alussa .
 3. Meillä on sekä sauna, että poreamme ;D. Mutta jos olisi pitänyt valita jompi kumpi, niin sitten poreamme.
 4. Jenkkejä oli joulun aikaan kuulema poikkeuksellisen paljon Carmenin alueella johtuen siitä, että jenkkien suosimia hotelleja oli vielä Cancunissa remontin alla. Ainakin Riu Tequilassa oli todella hyvät ruoat ja teemailtoja sekä aina pöytä vain meksikolaista ruokaa (jenkit tosin viihtyivät yleensä pääasiassa pihvi-ranskalaiset-linjalla ).
 5. Palasimme eilen Play del Carmenista ja itse hotellialueella ei muusta huomannut Wilman jälkiä, kuin että osa palmuista oli tynkäpalmuja. Kovaa vauhtia istuttivat lisää koristekasveja. Hotellialueen ulkopuolella ja etenkin Cancunissa korjailtiin paljon taloja. Tiet olivat kuitenkín kunnossa. Xel-Ha toimi täysillä ja Xcaretkin avattiin pari viikkoa sitten. Niin ja piti vielä lisätä, että Cozumelin saarella oli kuulema vielä paljon korjattavaa ja rantoja kiinni, joten siellä ei vielä joulukuussa pystynyt ainakaan kunnolla snorklaamaan. Suosittelen kaikille lämpimästi all inclusive-vaihtoehtoa. Ei tarvitse miettiä tippejä, eikä kantaa rahaa mukana. Xel-ha ja Chitzen Itza mielestäni olivat parhaat paikat, Cancunista en tykännyt. Xcaretissa oli hienoa iltashowt.
 6. Ollaan lähdössä ensi kesänä elokuun alussa jompaan kumpaan, mutta millään en osaa päättää Mauritiuksen ja Curacaon välillä :-/. Onko muita Mauritiuksen ja Karibian välillä pohdiskelijoita?
 7. Meilläkin oli Kontula varattuna ensi kesälle, mutta otettiin sitten toinen paikka. Mielestäni se tie siinä ei häirinnyt yhtään. Autoja ei edes kulkenut silloin, kun oltiin paikkaa katsastamassa. Sehän on vaan pikkutie . Salimaisuutta vähentää mun mielestä se esiintymislava, johon saa vielä ne verhot sivuille. Samoin upeat korkea ikkunat eivät kyllä salimeininkiä luo. Ainoa, josta mieleeni voisi koulun liikuntatilat juolahtaa, on ne vihreät(?)teipit siinä lattiasa. Olen nähnyt Kontulasta kuvia kun sinne on pöydät pöytäliinoineen ja koristeineen laitettuna ja upea paikka oli. Me päädyimme toiseen paikkaan, sillä etäisyys kirkolle muodostui lopulta suurimmaksi miinukseksi.
 8. Tietääkö kukaan hyvää räätäliä Krabissa? Sinne olisi tarkoitus matkata joulukuussa ja teettää hääpuku silkistä, jos sitä ennen ei pukua jostain alesta Suomesta löydy.
 9. No niin, nyt on musiikkiopisto katsastettu sisältäkin ja kaunis tilahan se on . Täällä sitä pähkäillään Kontulan ja musiikkiopiston välillä ???. Kontulan etuina siistit wc-tilat, suuri ja valoisa yhtenäinen tila, esiintymislava ja äänentoistolaitteet. Iso miinus taas tulee siitä, että bussikuljetus olisi hommattava ja etäisyyttä se n.30km. Musiikkiopiston wc-tilat taas vähän nuhjuiset ja mietityttää miten tilat järjestäisi, esim. mihin ohjelma, bändi jne. Plussaa sijainti, itse rakennus, kiva piha. Niin ja musiikkiopiston isona plussana se, että hotellimajoitus kävelymatkan päässä .
 10. Me siis aiomme katsastaa sisältä ensi viikonloppuna vielä Pirkanmaan musiikkiopiston, jonne on jo alustava varaus tehty. Sitten pitäisi tehdä päätös Kontulan ja musiikkiopiston välillä. Hinnassahan ei juuri eroa ole.
 11. Malwiina ja muut Kontulasta kiinnostuneet. Kontulaan kesälle 2006 varauksen tehneet ovat olleet ajoissa liikenteessä (me ljo viime lokakuussa ;D), joten peruutuksia varmasti vielä tulee. Me katsastamme vielä yhden löytämämme potentiaalisen juhlapaikan parin viikon sisällä, joten ilmoittelen vaikka tänne, jos Kontulan päädymme peruuttamaan.
 12. Häävalssina tietysti "Lentäjän valssi" ;D.
 13. Kiitoksia vastauksesta NelliElli, ei taida olla sitten meidän paikka tuo Hatanpään kartano. Hermohan siinä menisi, kun koko illan saisi vahdata, että museotavarat pysyy ehjinä ;D.
 14. Hatanpään kartano mahtaa olla kallis paikka... ???, kaunis alue kummiskin. Onko kellään tarkempaa tietoa paikasta.
 15. Mrs.L tarkoititko Pirkanmaan musiikkiopistoa, joka on Ratinan vieressä? Me tehtiin sinne nyt alustava varaus. Ikinä en ole sisällä käynyt, joten lopullinen päätös juhlapaikasta tehdään myöhemmin. Sijainti on ainakin hyvä.