Jump to content
Naimisiin.info

Piksu

Rouva
  • Viestit

    33
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Piksu kaikki viestit

  1. Piksu

    Häät ilman urkumusiikkia..

    Meillä häämarssit ja vihkimisen musiikkiesitys soitettiin vilu&sello-kokoonpanolla ja tyytyväisempi en olisi voinut olla .
  2. Vajaat kolme kuukautta häitä. Mies sai jo oman sormuksensa kotiin, mä saan huhtikuun alussa .
  3. Meillä on sekä sauna, että poreamme ;D. Mutta jos olisi pitänyt valita jompi kumpi, niin sitten poreamme.
  4. Piksu

    Meksiko

    Jenkkejä oli joulun aikaan kuulema poikkeuksellisen paljon Carmenin alueella johtuen siitä, että jenkkien suosimia hotelleja oli vielä Cancunissa remontin alla. Ainakin Riu Tequilassa oli todella hyvät ruoat ja teemailtoja sekä aina pöytä vain meksikolaista ruokaa (jenkit tosin viihtyivät yleensä pääasiassa pihvi-ranskalaiset-linjalla ).
  5. Piksu

    Meksiko

    Palasimme eilen Play del Carmenista ja itse hotellialueella ei muusta huomannut Wilman jälkiä, kuin että osa palmuista oli tynkäpalmuja. Kovaa vauhtia istuttivat lisää koristekasveja. Hotellialueen ulkopuolella ja etenkin Cancunissa korjailtiin paljon taloja. Tiet olivat kuitenkín kunnossa. Xel-Ha toimi täysillä ja Xcaretkin avattiin pari viikkoa sitten. Niin ja piti vielä lisätä, että Cozumelin saarella oli kuulema vielä paljon korjattavaa ja rantoja kiinni, joten siellä ei vielä joulukuussa pystynyt ainakaan kunnolla snorklaamaan. Suosittelen kaikille lämpimästi all inclusive-vaihtoehtoa. Ei tarvitse miettiä tippejä, eikä kantaa rahaa mukana. Xel-ha ja Chitzen Itza mielestäni olivat parhaat paikat, Cancunista en tykännyt. Xcaretissa oli hienoa iltashowt.
  6. Meilläkin oli Kontula varattuna ensi kesälle, mutta otettiin sitten toinen paikka. Mielestäni se tie siinä ei häirinnyt yhtään. Autoja ei edes kulkenut silloin, kun oltiin paikkaa katsastamassa. Sehän on vaan pikkutie . Salimaisuutta vähentää mun mielestä se esiintymislava, johon saa vielä ne verhot sivuille. Samoin upeat korkea ikkunat eivät kyllä salimeininkiä luo. Ainoa, josta mieleeni voisi koulun liikuntatilat juolahtaa, on ne vihreät(?)teipit siinä lattiasa. Olen nähnyt Kontulasta kuvia kun sinne on pöydät pöytäliinoineen ja koristeineen laitettuna ja upea paikka oli. Me päädyimme toiseen paikkaan, sillä etäisyys kirkolle muodostui lopulta suurimmaksi miinukseksi.
  7. Tietääkö kukaan hyvää räätäliä Krabissa? Sinne olisi tarkoitus matkata joulukuussa ja teettää hääpuku silkistä, jos sitä ennen ei pukua jostain alesta Suomesta löydy.
  8. No niin, nyt on musiikkiopisto katsastettu sisältäkin ja kaunis tilahan se on . Täällä sitä pähkäillään Kontulan ja musiikkiopiston välillä ???. Kontulan etuina siistit wc-tilat, suuri ja valoisa yhtenäinen tila, esiintymislava ja äänentoistolaitteet. Iso miinus taas tulee siitä, että bussikuljetus olisi hommattava ja etäisyyttä se n.30km. Musiikkiopiston wc-tilat taas vähän nuhjuiset ja mietityttää miten tilat järjestäisi, esim. mihin ohjelma, bändi jne. Plussaa sijainti, itse rakennus, kiva piha. Niin ja musiikkiopiston isona plussana se, että hotellimajoitus kävelymatkan päässä .
  9. Me siis aiomme katsastaa sisältä ensi viikonloppuna vielä Pirkanmaan musiikkiopiston, jonne on jo alustava varaus tehty. Sitten pitäisi tehdä päätös Kontulan ja musiikkiopiston välillä. Hinnassahan ei juuri eroa ole.
  10. Malwiina ja muut Kontulasta kiinnostuneet. Kontulaan kesälle 2006 varauksen tehneet ovat olleet ajoissa liikenteessä (me ljo viime lokakuussa ;D), joten peruutuksia varmasti vielä tulee. Me katsastamme vielä yhden löytämämme potentiaalisen juhlapaikan parin viikon sisällä, joten ilmoittelen vaikka tänne, jos Kontulan päädymme peruuttamaan.
  11. Häävalssina tietysti "Lentäjän valssi" ;D.
  12. Kiitoksia vastauksesta NelliElli, ei taida olla sitten meidän paikka tuo Hatanpään kartano. Hermohan siinä menisi, kun koko illan saisi vahdata, että museotavarat pysyy ehjinä ;D.
  13. Hatanpään kartano mahtaa olla kallis paikka... ???, kaunis alue kummiskin. Onko kellään tarkempaa tietoa paikasta.
  14. Mrs.L tarkoititko Pirkanmaan musiikkiopistoa, joka on Ratinan vieressä? Me tehtiin sinne nyt alustava varaus. Ikinä en ole sisällä käynyt, joten lopullinen päätös juhlapaikasta tehdään myöhemmin. Sijainti on ainakin hyvä.
  15. Luin Hesarista, että Tuomiokirkon remppa kestää ainakin kaksi vuotta. Aloittavat julkisivusta ja kuulema koko kirkko ei ole kerrallaan huppujen alla.
  16. Haapaniemi oli ulkoa tosi kivan näköinen paikka, ihana ranta ja taisi rantasaunakin olla, mutta Tampereelle kertyi reilut 40 km matkaa. Eli jos etäisyydellä ei ole väliä,niin käymisen arvoinen paikka ehdottomasti. Muistaakseni lähistöllä oli jotain yöpymismahdollisuuksiakin.
  17. Kontula maksaa 700 euroa pe-su ja muistaakseni Näsirinne suurinpiirtein saman verran.
  18. Eipä siinä Kontulan edessä menevällä tiellä tosiaan paljon autoja mennyt, lähinnä varmaan on semmoinen pihatie. Ja takapihaahan rajoittaa osin pelto, yksi talo taisi olla lähempänä itse Kontulaa? Ihan rauhalliselta musta vaikutti ja on muutenkin ihanan tunnelmallinen vanha rakennus .
  19. taatu: Paljon tuli viime syksynä kierreltyä Tampereen seudun juhlapaikkoja kriteereinä yhtenäinen tila ja mielellään paikka, jonne voi hommata omat ruoat ja juomat. Ja vaikka meille ei suuret häät tulekaan, Kontula oli lopulta ainoa vaihtoehto. Paikassa ei oikeastaan harmita muu, kuin etäisyys Tampereelta.
  20. Itse tykkään eniten Aitolahden vanhasta kirkosta ja tuomiokirkosta. Mielestäni tuomiokirkko on kyllä aivan upea ja mahdollisesti vihkikirkkommekin .
  21. Juhlapaikka varattiin reilut puolitoista vuotta ennen : ja kirkko varataan kunhan on mahdollista eli ensi kesänä. Juhlapaikassa oli jo koko kesäsesonki varattuna, mutta onneksi yksi viikonloppu oli vapaana , joten sen mukaan päätettiin sitten hääpäivä.
  22. Piksu

    Dominikaaninen tasavalta

    Iines1: minkälainen sää oli heinäkuussa? Silloin on ilmeisesti sadekausi ja hurrikaanejakin :...eli kannattaako lähteä kesä-heinäkuussa Dominikaaniseen tasavaltaan säiden puolesta?
×
×
  • Create New...