Witty

Morsian
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Witty

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 04/08/81

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Minut yllätti se, kuinka nopeasti aika meni. Aika kiisi niin valtavan nopeaa vauhtia. Minut myös yllätti nähdä häiden jokaikinen vieras tanssilattialla. Jopa ne suvun miehet, jotka ovat tunnettuja siitä, etteivät koskaan tanssi.
 2. Se hetki kun astelimme kirkkoon sisään yhdessä, käsi kädessä. Se vahva käsien puristus ja tunne siitä, että tässä me menemme, rinnakkain. Näin sen kuuluu olla.
 3. Oikein hyvin. Kaikki oli ollut jo parisen kuukautta hoidettuna. Itse hääpäiväkin oli suorastaan rentouttava kasvohoitoineen ja kampauksien laittoineen. Sitten vain hääpuku päälle ja miehen sekä valokuvaajan kanssa kirkkoon.
 4. Hymyilimme, molemmat.
 5. Budjettia meillä ei ollut. Kestitimme vieraamme ravintolassa Helsingin keskustassa. Yhteensä taisi mennä noin 7000 euroa itse hääpäivään. Pöytiin tarjoiltu ruoka ja juoma, sekä ravintolan vastaaminen juhlatilan juhlavuudesta oli tosiaan joka pennin arvoinen. Hääpäivä oli oikeasti suorastaan rentouttava. Varaus ja menun valinta olivat ainoat toimenpiteet meidän puoleltamme.
 6. Minulla on vain yksi sormus, jonka sain kihlana kosinnassa. Mies teetätti sormuksen ja tarkkaa hintaa en tiedä, mutta noin 3000 euroa maksoi. Sormus on valkokultainen ja siinä on 15 timanttia. Yksi iso ja loput pieniä.
 7. Virallisen tarinan mukaan tapasimme netissä. Oikeasti olemme tavanneet ensimmäisen kerran kauan aikaa sitten. Silloin olimme tahoillamme suhteissa. Silloin jo jäimme toisiamme ajattelemaan, vaikka kohtasimmekin vain ohimennen. Oli jokseenkin hassua tavata uudestaan netin kautta. Elämä tuo kaikkea ihmeellistä eteen.
 8. Meillä mies valitsi pukuni. Pidin tärkeänä, että puku olisi nimenomaan mieheni mielestä kaunis ja sopisi minulle, joten annoin hänen päättää. Täytyy sanoa, että todella tyylikkään puvun valitsikin!
 9. Meidän häihimme ei tule: -huntua, kukkakimppua tai muitakaan kukkia, laahusta hääpukuun -leikkejä, kakunleikkuuta, puheita
 10. Suosikkia ei ole, mutta mielestäni loppusyksy on vuoden ikävintä aikaa, joten silloin siis. Ei myöskään tarvitse stressata paikkojen saatavuuden kanssa ja kesä jää lomailulle (vieraille siis).
 11. En tiedä onko tämä nyt nolo tunnustus vai mitä, mutta en kertakaikkisesti ymmärrä paljoakaan nykyaikaisista hääjärjestelyistä. Kuulin mieheltäni ensimmäistä kertaa mm. hääkarkeista. Että on tässä nyt vähän opettelemista... Siksi pyörinkin nyt täällä tutustumassa tähän maailmaan, josta minulla ei juurikaan tietämystä ole.
 12. Meillä yksi olennaisimmista seikoista on sijainti. Haluaisimme, että juhlapaikka olisi lähellä vihkipaikkaa, jotta siirtymä olisi mahdollisimman lyhyt. Parhaillaan pohdimme alueen ravintoloita läpi. Parhaaksi keinoksi olemmekin havainneet ravintoloiden läpikäynnin, eli paljon syömistä ulkona!
 13. Tarkoituksena olisi saada aika klo 16, jotta ulkona olisi pimeää. Ajankohtana siis loppusyksy. Valaistu kirkko lienee kaikista tunnelmallisin.