Jump to content
Naimisiin.info

*emilie*

Morsian
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

*emilie*'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Nostetaampas tätä vähän Meilläkin olisi tarkoitus lähteä jatkoille Helsingin keskustaan (juhlat Lauttasaaressa). Mutta olen nyt miettinyt, että laittelenko nyt vain sähköpostia eri yökerhoihin, että onnistuisiko tälläinen jonon ohi järjestely meidän seurueelle. Monesti olen ilmoittanut nimeni + henk. määrän etukäteen listalle ettei tarvitse jonotella, mutta mietinkin että miten toimii 30-50 hengen kohdalla...Tietääkö joku myös jonkun paikan, missä riittää, että menee sisään viim. 01.00, monessa paikassa se on klo 23... Entäs tämä hääpukujuttu? Pääseekö edes lyhyt hääpuku päällä sisään? Ajattelin sellaisen hommata jakoja varten...Vai pitäisikö laittaa ihan vaan joku muu juhlamekko, että pääsee sisälle..hmm...Vinkkejä otetaan vastaan!
  2. Kuka tietäisi mikä tämän kyseinen puku on/missä myydään? http://static.iltalehti.fi/catwalk/morsian1509SL2_ca.jpg
  3. Meidän häihin äitini tekee ruoat. Menu on tälläinen: Alkuruoat: Vihersalaattia, salaattikastike Fetaa, oliiveja Katkarapucocktail Graavilohta Sillilajitelma Cocktailpyöryköitä Kasvispyöryköitä Tzatzikia Sämpylöitä Ruisnappeja Levitteitä Pääruoat: Lämminsavulohta, kermaviilikastike Porsaan sisäfilettä, punaviinikastike varhaisperunat Kasviswokki tms. Jälkiruoat: Hääkakkua Keksilajitelma Mutta jokainen tekee niin kuin haluaa, omien taitojen ja budjetin rajoissa Itse en ajattelisi pahalla jos on "vain yksi" ruoka lisukkeineen ja salaatteineen. Muoks. niin ja meidän häihin kutsutaan n. 100 henk.
  4. Olen kuullut, että harmaata pukua ei voi vuokrata, pitääkö tämä paikkansa? Haluaisimme sulhaselle hieman hohtavan/kiiltävän harmaan puvun, osaisiko joku neuvoa mistä saisi vuokrattua/ostettua edullisesti?
  5. Niin, muovituolit, rumat astiat, lievä ummehtuneen haju ( home ?) sisätilassa jne. Jotkut tykkää ja toiset ei.......... Siellä on kyllä ihan puutuolit ja minä en ainakaan mitään ummehtunutta hajua huomannut. Huomasin kyllä ihanan valoisan ja ison salin, valoisan pienen salin juurikin buffetille, tilavan ja hyvän keittiön, paikan meren rannalla ym. "ihan kivaa" mitä itse arvostan juhlatilassa. Toiset taas tuntuvat tykkäävän pimeistä paneloiduista huoneista, missä riittää valokuvia ym. pientä sälää seinillä ...Makunsa siis kullakin!
  6. Mä olisin kysellyt sellaista, että mitäs kikkoja on, että kukan saa pysymään kokonaan veden alla (eli että koko maljakko on täynnä vettä ja kukka siellä sisällä)? Onko muita ideoita kuin koristekivet pohjassa pitämässä paikallaan?
  7. Minulle on tulossa näillä näkymin 3 kaasoa
  8. Näin nopsaan mietittynä lista voisi näyttää tältä (ei ole tärkeysjärjestyksessä) : - täydellinen hääpuku - hyvä ruoka - hyvät (riittävät ) juomat - juhlava mutta kuitenkin rento tunnelma - valoisa, iso yhtenäinen tila merenrannalla - glamour, paljon timantteja, bling blingiä jne.. - musiikki - hääkakku (sellanen jenkkityylinen) - ei häävalssia (vaan häätanssi) eikä huntua - ehdottomasti kivoja hääleikkejä! - heittokimppu erikseen - kaasoilla ja bestmaneilla yhteinäiset vaatteet - ei bändiä vaan dj - koko päiväksi valokuuvaaja ja potretit rantakalliolla ja vaikka mitä! Olen aika pikkutarkka ja haluan täydelliset häät muok. täydensin vähän
  9. Nostan vähän Onko kenelläkään tuoreempia kokemuksia tästä paikasta?
  10. *emilie*

    Timanttikoriste

    Minä ajattelin laittaa pöytäliinojen päälle vaaleanpunaiset organzakaitaliinat, jonka päälle tuikut ja paaaaaljon "timantteja" levälleen vaan Ei siis mitään kukkia tms. tulossa. Mutta jos laittaisin v.punaisia ruusunterälehtiä niin olisiko liikaa? Vai laitanko kirkkaiden "timanttien" lisäksi v.punaisia "timantteja"? Häiden teemavärit ovat vaaleanpunainen ja hopea. (joo en ole menossa yksinäni naimisiin, mutta sulhasta ei koristelut kiinnosta, siksi "minä"-muoto )
  11. Joo löysin jo sivut mistä saa tilattua, anteeksi turhat viestit 8)....
  12. Mistähän tällaisia rasioita saa? <3 Ja mihinkä hintaan? muoks. eihän tässä näykkään noi kuvat
  13. Meillä maksaa ainakin osan minun vanhempani ja pappa. Sulhasen vanhempien osallistumisesta kustannuksiin en tiedä...itse maksetaan jonkin verran. Budjetti on varmaan 7000e? Vasta päätettiin hääpäivä, joten emme ole istuneet vielä alas ja sopineet tarkemmin...
×
×
  • Create New...