Jump to content
Naimisiin.info

Kiddo

Morsian
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Kiddo's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Itse kävin Hiustaivaassa täältä lukemieni kommenttien perusteela ja kampaaja vaikutti erittäin mukavalta. Hän kertoi että ovat saaneet täältä foorumilta saamiensa kehujen johdosta todella paljon morsiammia, eikä hän enää itse otta heitä kaikkia vastaan. Tyvivärjäyskerrat onnistuivat kivasti ja otin sitten (vastoin kampaamon halua) koekampauksen jo hyvissä ajoin, johon toin kuvan. Kampaus ei näyttänyt yhtään siltä mitä olin toivonut ja itkuhan siinä meinasi tulla. Vaihdoin sitten helppoon kampaukseen mikä oli kiva, mutta ei haluamani. Kävin jopa toisella kampaajalla, mutta edellisen paikan meikkaaja oli ollut niin hyvä, etten kehdannut varata vain meikkiä. Viikkoa ennen varasin ajan tyviväriin, mutta kampaaja värjäsi KAIKKI hiukseni tummemmiksi. Olin itkukurkussa, koska en ollut varautunut värin vaihtoon, kun sanoin itkua takerrellen etten halunnut vaihtaa väriä, jolloin kampaaja suuttui ja huusi että mitä hän oikein olisi sitten voinut tehdä. Sanoin halunneeni vain tyvivärin. Raivoissaan kampaaja käski minut tuoliin ja sanoi että tule sitten tähän, hän värjää sen pois. En halunnut mennä sellaisen kampaajan tuoliin joka on raivoissaan, joten sanoin miettiväni vielä ja menin shokissa kotiin ja mietin olinko itse tehnyt jotakin vai mitä oikein tapahtui. Koska häihin oli viikko ja sressiä oli muutenkin paljon, jätin asian tähän. Kampaaja oli hääaamuna ihan hyvällä tuulella ja teki ihan ok kampauksen ja meikkaaja oli kuten sanottu oikein hyvä. En kuitenkaan suosittelisi tätä kampaamoa kellekkään (meikkaaja tekee myös omalla toiminimellä; häntä suosittelen!).
  2. Kehottaisin suhtautumaan varauksella ML-Charter nimiseen firmaan, kun pyydätte tarjouksia linja-auto kuljetuksiin. Itselleni jäi tosi paha maku suuhun kyseisestä firmasta.
  3. Omaa äitiäni kiinnostaa lähinnä mitä hän itse laittaa häihin päälle. Sanoi minulle, että ei ymmärrä miksi minä edes kerron hänele häiden yksityiskohdista, koska häntä ei yhtään kiinnosta.
  4. Kiddo

    Timo Koivusalon "entä sitten" nuotit?

    Täälläkin tarvittaisiin kipeästi nuotteja, liikenisikö keltään?
  5. Meillä on myös melkein 10 vuotta ikäeroa ja minä olen se nuorempi. Odotin sukulaisteni olevan sulhosta järkyttyneitä, mutta äiti oli vain onnellinen fiksusta ja sanavalmiista miehestä, joka hänelle esiteltiin. Isällä oli aikomuksenaan pitää "meidän tyttöä ei sitten kohdella huonosti" puheen, mutta sulho taisi puhua isän vähän pyörryksiin..kun ei ollutkaan sellainen "pitkätukka" mitä odotti. Kavereilta tuli meille vain "söpö pari" kommenttia ja täti ja mummo pitivät miestä niin ihanana. Että ei sitten päästykkään ketään järkyttämään..
  6. Kiddo

    Kihlojen hinnat

    Minun kihlani maksoi alunperin n.800 euroa, mutta alennuksen jälkeen 630. Miehellä taas alunperin 450 ja alennettuna 360. Saatiin käsinkaiverrukset samaan hintaan. Miehelle tuli valkokultainen sileä sormus ja minulle valkokultainen rivitimanttisormus.
  7. Minulla oli kihlaostoksille mentäessä ehdottomasti keltakultainen timanttisormus mielessä. Mieskin oli ehdottomasti keltakultaisen puolella. Kuitenkin iskin silmäni timanttisormukseen, johon keltakulta ei mielestäni sopinut. Pitkän pähkäilyn jälkeen mieskin halusi myös valkokultaisen. Jos olisin ottanut sileän sormuksen, se olisi ollut ehdottomasti keltakultainen. Saa nähdä mihin ratkaisuun päädyn vihkisormuksen kanssa.
×
×
  • Create New...