Empsu

Rouva
 • Content count

  128
 • Joined

 • Last visited

About Empsu

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. En tiedä ymmärsinkö oikein ekan viestisi, mutta tuli nyt vielä mieleen, että voisiko sitä toista ystävää pyytää häiden juontotehtäviin jos on siinä omalla alallaan? Meillä oli häissä apuna 2 kaasoa, bestman ja seremoniamestarinna.
 2. Ihan mukavasti sujui. Vähän pitsi oli takertunut menossa jonnekin ja laahus oli kyllä tehokas lattialuutu... Mutta silti!
 3. http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...?num=1168116219
 4. Meidän pappi sanoi, että Tahdon-vastaus annetaan hänelle, mutta sormusvalan aikana pitää katsoa puolisoa. Eli en usko, että Sinun kannattaa murehtia siitä, että sulho katsoi pappiin päin!
 5. Meillä oli tuo 120 vierasta Korian Sotilaskodilla ja hyvin mahduttiin! Tuulensuojasta sain kommenttia, että sinne ei varmaan mahduttaisi noin suuren vierasjoukon kanssa.
 6. Me lasketaan yhdessä oloa kyllä siitä, kun alettiin seurustella.
 7. Me tanssittiin häävalssimme heti onnittelumaljojen jälkeen. Oli erilaista ja valssimme, Rölli-leffasta tuttu "Juhlat alkakoon" kävi hyvin tuohon kohtaan. Sitten syötiin, oli puheet, ohjelmaa ja kahvin jälkeen varsinainen tanssi alkoi, jolloin me aloitimme perinteisellä Häävalssi-kappaleella tanssin ja vanhempamme yhtyivät siihen. Sitten oli muiden vieraiden vuoro tulla lattialle.
 8. Naputtelin jo kerran vastauksen tuosta Korian sotilaskodista, mutta se taisi hävitä päivitysten aikaan. Elikkäs meillä oli häät Korian Sotilaskodilla. Saimme tarjoiluista kovasti kehuja vierailtamme ja menua muokattiin toiveidemme mukaan. Eikä se edes tuonut hintaan isoa lisäystä!! Meidän häissä ei kyllä ainakaan olleet tarjolla kaupan salaatit vaan ihan itsetehdyiltä vaikuttivat.
 9. Juuh, kovasti hymyilytti! Olin ihan valtavan onnellinen, joten hymy tuli ihan luonnostaan!
 10. Miksi Sotilaskodin ruuat epäilyttävät? Meillä oli häät Sotilaskodilla ja asiat menivät pääpiirteittäin hyvin. Muutamia harmituksia oli matkan varrella, mutta kokonaisuus oli kunnossa ja vieraamme olivat tyytyväisiä. Erityisesti ruoka sai vierailta suurta kiitosta ja tarjoilijoiden rivakkuutta kiiteltiin! Saimme menuumme haluamamme muutokset eikä se tullut maksamaan maltaita. Ruokaa oli riittävästi ja kun oli monenmoista tarjolla niin jokainen löysi suuhun pistettävää. Jos sulla on kysymyksiä niin vastailen mielelläni sen minkä osaan!
 11. Eiköhän ne ole... Vanhempani ja appivanhempani maksoivat häämme enkä tiedä, että kumpikaan olisi joutunut lainaa moisen vuoksi ottamaan.
 12. En ole (onneksi) lihonut.
 13. Meillä meni suurinpiirtein 7000 euroa rahaa. Vieraita oli n. 120. Tuo summa ei sisällä häämatkaa ja sormusta eikä pesulalaskuja yms. Pääpiirteet kylläkin. Kyllähän sitä varmaan olisi vähemmälläkin selvitty, mutta turhaa tässä on enää jossitella!
 14. Ei tuoksukynttilöitä juhliin, kiitos!
 15. Eikös tuo "yhteinen alaikäinen lapsi" viittaa juuri siihen...?