Jump to content
Naimisiin.info

Empsu

Rouva
  • Viestit

    128
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Empsu kaikki viestit

  1. En tiedä ymmärsinkö oikein ekan viestisi, mutta tuli nyt vielä mieleen, että voisiko sitä toista ystävää pyytää häiden juontotehtäviin jos on siinä omalla alallaan? Meillä oli häissä apuna 2 kaasoa, bestman ja seremoniamestarinna.
  2. Ihan mukavasti sujui. Vähän pitsi oli takertunut menossa jonnekin ja laahus oli kyllä tehokas lattialuutu... Mutta silti!
  3. Meidän pappi sanoi, että Tahdon-vastaus annetaan hänelle, mutta sormusvalan aikana pitää katsoa puolisoa. Eli en usko, että Sinun kannattaa murehtia siitä, että sulho katsoi pappiin päin!
  4. Meillä oli tuo 120 vierasta Korian Sotilaskodilla ja hyvin mahduttiin! Tuulensuojasta sain kommenttia, että sinne ei varmaan mahduttaisi noin suuren vierasjoukon kanssa.
  5. Me lasketaan yhdessä oloa kyllä siitä, kun alettiin seurustella.
  6. Me tanssittiin häävalssimme heti onnittelumaljojen jälkeen. Oli erilaista ja valssimme, Rölli-leffasta tuttu "Juhlat alkakoon" kävi hyvin tuohon kohtaan. Sitten syötiin, oli puheet, ohjelmaa ja kahvin jälkeen varsinainen tanssi alkoi, jolloin me aloitimme perinteisellä Häävalssi-kappaleella tanssin ja vanhempamme yhtyivät siihen. Sitten oli muiden vieraiden vuoro tulla lattialle.
  7. Naputtelin jo kerran vastauksen tuosta Korian sotilaskodista, mutta se taisi hävitä päivitysten aikaan. Elikkäs meillä oli häät Korian Sotilaskodilla. Saimme tarjoiluista kovasti kehuja vierailtamme ja menua muokattiin toiveidemme mukaan. Eikä se edes tuonut hintaan isoa lisäystä!! Meidän häissä ei kyllä ainakaan olleet tarjolla kaupan salaatit vaan ihan itsetehdyiltä vaikuttivat.
  8. Empsu

    Hymyilitkö matkalla alttarille?

    Juuh, kovasti hymyilytti! Olin ihan valtavan onnellinen, joten hymy tuli ihan luonnostaan!
  9. Empsu

    Onko häät jo maksettu?

    Eiköhän ne ole... Vanhempani ja appivanhempani maksoivat häämme enkä tiedä, että kumpikaan olisi joutunut lainaa moisen vuoksi ottamaan.
  10. Meillä meni suurinpiirtein 7000 euroa rahaa. Vieraita oli n. 120. Tuo summa ei sisällä häämatkaa ja sormusta eikä pesulalaskuja yms. Pääpiirteet kylläkin. Kyllähän sitä varmaan olisi vähemmälläkin selvitty, mutta turhaa tässä on enää jossitella!
  11. Ei tuoksukynttilöitä juhliin, kiitos!
  12. Eikös tuo "yhteinen alaikäinen lapsi" viittaa juuri siihen...?
  13. Tuo pätkä tarkoittanee ns. täyssisaruksia.
  14. Tyttönimi-miehensukunimi!
  15. Miten mie muistin jo vastanneeni tänne..? No, en kyllä nähnyt nyt, joten... Keskuskivi on 0,25 ja sivukivinä on 2 x 0,02, 2 x 0,01 ja 2 x 0,005. Mitäs se on yhteensä? 0,32 ka? ??? Jos oikein laskin...
  16. Mun kihlassa lukee kultani nimi ja kihlapäivämäärämme ja kullallani lukee kihlassa mun nimi ja kihlapvm. Kosintasormuksessa eli toisessa kihlassa mulla lukee päivämäärä, jona kultani piti kosia mua vielä uudelleen, mutta kun sotkin sen suunnitelmat niin siinä on nyt sitten kosintaa seuraava päivämäärä. Vihkisormuksessa mulla lukee kultani valitsema teksti Let´s drown ourselves in this love J E 28.05.2005 ja kultani kihlaan (hän ei halunnut toista sormusta) kaiverrettiin E J 28.05.2005. Lisäksi miehelleni on tarkoitus ottaa aurinkotatuointi, jossa on ...my darling, my only one, joka on jatkoa mun sormuksen tekstiin (ja pienellä E J 28.05.2005) tai Let´s give our lives for this love, joka on samasta kappaleesta, kun mun sormuksen teksti (ja pienellä E J 28.05.2005).
  17. Ei ollut haikeaa, sillä tavallaan en kuitenkaan luopunut siitä. Eli otin siis kaksiosaisen yhdistelmänimen.
  18. Empsu

    Iiiiihanin häälahja?

    Saimme niin paljon ihania lahjoja, jotka oli annettu täydestä sydämestä ja lahjoja, jotka olivat juuri sitä, mitä halusimme, että en osaa vastata tähän kysymykseen!
  19. Erittäin hyvin ja levollisesti!
  20. Empsu

    Oliko teillä iltapalaa ?

    Makuja on tietenkin monia. Meillä oli ruokailu samoihin aikoihin kuin teillä ja kahvit hieman ennen kahdeksaa. Kahvit oli aika nopealla aikataululla ruokailun jälkeen, koska monet haluavat nähdä kakunleikkauksen ja lähtevät sitten (lapsiperheet, pitkänmatkalaiset). Oman tuntemukseni mukaan ihmiset nautti innolla kymmenen maissa iltapalaa ja iltakahvit. Eniten maistui niille, jotka olivat siemailleet alkoholia illan mittaan.
  21. Sormusvalat:-X:-X:-X, häävalssi:-X:-X, twist isän:-X ja muiden sukulaisten kanssa:-X
  22. Mulla ei ollut vanteet vannetta vaan semmoista joustavaa, jämäkkää muovivannetta. Hyvin niiden kanssa selvisi! Taipui ja jousti mukavasti, mutta palautui helposti muotoonsa sen jälkeen. Vähän tietty täytyi kaasojen välillä pöyhiä, mutta se kuuluu asiaan!
  23. Mie sain eilen postia Kelalta uudella nimelläni! Niin ikään sain myös työpaikaltani postia eilen uudella nimellä. Tosin kävin siis siellä allekirjoittamassa pätkäsopimuksen ja sopimus odotti mua kuoressa, jossa oli uusi nimeni. Se oli tehty 3.6., joten periaatteessa se taitaisi olla eka posti. Tänään sitten tuli Kelakorttikin uudella nimellä. Noin kuukausi (?) ennen häitämme saimme mieheni kaverilta postia, johon oli kirjoittanut E & J R ja se tuntui kutkuttavalta, vaikka otinkin kaksiosaisen nimen. Tavallaan siis sekin on posti uudella nimellä, sillä ajattelin käyttää vain mieheni sukunimeä epävirallisissa yhteyksissä, joissa nimemme ovat tyyliin E & J tai J & E.
  24. Empsu

    tienvarsikylttien poisto

    Tän poistelun kurjuuden vuoksi en halunnutkaan mitään tienvarsikylttejä. Kaikilla vierailla oli kartat (kutsun mukana meni) kirkkoon ja hääpaikalle ja luotimme, että aikuiset ihmiset osaavat kyllä. Seremoniamestarinnamme oli kuitenkin laittanut jotkut kyltit niihin kohtiin, mistä hääpaikalle käännytään ja eipä niitä maanantaina enää näkynyt, kun ajelimme tuolla juhlapaikallamme päin.
  25. Entisestään lisääntynyt turvallisuuden ja yhteenkuuluvuuden tunne. Olo on kokoajan tyynen onnellinen. Tietenkin onni "kuplii" myös, mutta mulla on ainakin sisällä kokoajan ihan mieletön fiilis ja onnellisuus. Hienoa ja ihanaa on myös se, kun mieheni sanoo vaimoni tai rouvani. Ja kun voin sanoa hänestä mieheni tai aviomieheni
×
×
  • Create New...