Jump to content
Naimisiin.info

Hilippa

Rouva
 • Posts

  121
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Hilippa's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Meidän häistä jäi yksi asia mieleen, nyt naurattaa silloin ei. Juhlat oli ravintolassa ja vaikka siellä on yksityistilaisuus niin ovet on auki kaikille. Huomasin jossain vaiheessa iltaa että baaritiskillä on pari tuntematonta sotilasta nauttimassa virvokkeista, mikä sinällään oli ihan ok, itsehän he ne juomat maksoivat. Bestman oli järjestänyt miehen polttareista ohjelman. Mies oli joutunut laulamaan ja soittamaan yhden biisin studiolla joka nyt sitten soitettiin kaikkien iloksi, tai kauhuksi Mies kun ei todellakaan osaa laulaa, tietää sen myös itse.. Kun biisi alkoi soida huomaan että toinen näistä " kuokkijoista " menee bändin kamojen luokse ja ottaa mikrofonin käteen ja alkaa laulamaan mukana! Muutaman sekunnin katselin epäuskoisena että voiko oikeasti joku olla niin nuija!? Kaikki tuntui lamaantuneen tähän samaan ajatukseen ja minä sitten marssin tyypin eteen ja otin mikin pois. Äijä oli ihan että mitäs nyt, vastasin vain että kyseessä ei ole mikään hemmetin karaoke.. Se mies meni takaisin tiskille ja kävin kysymymässä muutamlta vieraalta että tunteeko kukaan sitä häiskää. No eipä kuulemma kuulu työporukkaan.. Kävin sitten ystävällisesti ilmoittamassa sille henkilölle että jos tekee vielä jotain yhtä idioottimaista niin revin hänen pallit irti ja syötän ne sille... otti vissiin viisaammaksi sitten poistua.. Olihan siinä häitä ennen juuri näitä perinteisiä että meikkaaja ilmoitti ettei voikaan hoitaa hommaa ja muuta sellaista pientä, mutta jotenkin tuollaiset kuuluu aina asiaan..
 2. Vanha passihan kelpaa niin kauan kuin sinulla on vanha nimi. Nimenvaihdos kestää n. 4-7 arkipäivää siitä kun olet toimittanut paperit maistraattiin. Uutta passia pystyt hakemaan vasta kun uusi nimi näkyy väestörekisterissä.
 3. Me laitettiin kahdelle vanhukselle kutsut vaikka oli ihan selvää etteivät tule. Minulle oli tärkeää että saivat olla "mukana" suuressa päivässä, ja ainakin mummi oli oikein otettu kun sai kutsun mitä hypistellä Minusta se että kutsutaan on kaunis ele, vaikka tiedetään ettei pääse paikalle.
 4. Eipä tuo pukukoodi tunnu olevan mikään tae että kaikki pukeutuu.. huoh. Olipa miehen serkut sitten valinneet ne farkut ja hupparit. Ne farkut olisi vielä mennyt mutta olisi voineet sen verran miettiä että jokin siisti paita edes. Meinasin jo juhlapaikalla mennä kysymään että ovatko eksyneet kun en tajunnut heidän olevan miehen serkkuja, ollaan nähty kerran muutama vuosi sitten.. Vaikka kyseessä olikin teinejä, niin kyllä vanhemman vastuu olisi vähän katsoa mitä laitetaan päälle...
 5. Minusta tuntuu että mies hoiti suurimman osan järjestelyistä Mutta toisaalta, hän ne juhlat halusi pitää..
 6. ^ Varmaan siksi kun ei ole mitään kerrottavaa.. Mistä ihmeestä se lentovirkailija voi tietää mikä sinun tämän hetkinen sukunimi on jos kaikki liput ja matkustusasiakirjat on samalla nimellä? Ja vaikka menisi sinne pelottavaan Jenkkilään niin ei nekään siellä voi sitä mistään nähdä.
 7. Meillä häät oli Helsingissä. Kun pyysin tarjouksia esim. kuvaajista niin se skaala oli aivan käsittämätön. Varmasti on eroja ammattitaidossa mutta onhan se aika ero ottaako kuvaajan joka maksaa 350€ vai sitten sen 1600€ kustantavan vaihtoehdon. Meillä tuli säästöä monessa pienessä asiassa, ei maksettu kakkukoristeesta 60€, löysin netistä kympillä ihanan ja meidän näköisen koristeen. Me ei myöskään ostettu 70€ maksavia skumppalaseja, juotiin ihan normaaleista ravintolan tarjoamista laseista. Hääpuvun tilasin netistä, maksoi alle 300€ ja puku oli täydellinen. Hääautona oli oma uusi auto, en tajua miksi siitäkin pitää maksaa monta sataa euroa että pääsee kirkosta juhlapaikalle.. Nämähän on vain tietysti minun mielipiteitä.. kyllähän häihin saa uppoamaan vaikka kuinka paljon, en vain näe järkeä tuhlata yhteen päivään uuden auton hintaa. Meille ainakin tärkeintä oli se että juhlat on rennot ja hauskat, siinä onnistuttiin vaikka ei oltu maksettu älyttömiä summia koristelusta ja kaikesta muusta mahdollisesta. Ps. Ja se kuvaaja oli ottanut ihan mielettömän mahtavia kuvia, eli halpakin voi olla hyvä
 8. Pakko sen verran kommentoida Kaleyn ihmettelyyn että kyllä ne häät onnistuu pienelläkin budjetilla. Meillä oli vieraita 60 ja ravintolahäät. Tarjottiin alkujuomat, ruuan kanssa viinit ja kahvin kanssa avecit. Meillä oli bändi ja kuvaaja.. alle 5000€ riitti. Pyydettiin tarjouksia kaikesta mahdollisesta ja saatiin esim. bändi ilmaiseksi, oli bändiltä häälahja meille. Ehkä suurin syy miksi päästiin niin edullisesti oli kylmästi se että ei maksettu hulluja summia sormuksesta, hääpuvusta, kuvaajasta, kukista ja kaikesta muusta mahdollisesta sälästä mitä kyllä myydään.. Meillä oli mielettömän upeat juhlat, mistään ei tingitty, mutta mitään turhaakaan ei hankittu
 9. Yrittäkää hyvät morsiamet ottaa rennosti! Kyseessä on kuitenkin juhla joissa luultavasti on teidän tärkeimmät ystävät ja sukulaiset, eli mitä sitten jos tulee jotain pieniä töppäyksiä..? Meillä oli todella täydellinen päivä, ehkäpä juuri siitä syystä ettei jaksanut ottaa stressiä, missään vaiheessa. Yksi asia mikä ainakin näytti toimivan meidän häissä: Heti kun vieraat pääsivät juhlapaikalle he saivat pikkolo skumppapullot kouraan. Sillä aikaa kun tutustuivat paikkaan meistä otettiin muutamat kuvat ja sitten oli maljan eli pullon nosto. Tämän onnittelun jälkeen halailtiin epämääräisessä järjestyksessä vieraita, ilman siis mitään jonoa.. Minulle tuli sellainen tunne että kaikki oli enemmän kuin tyytyväisiä siihen ettei tarvinnut pönöttää missään muodossa toisten kyylättävänä. Ja se että sai heti sitä juotavaa vapauttaa kummasti myös ilmapiiriä..
 10. Herättiin kotona kahdeksan jälkeen kun karvaiset lapsemme ilmoittivat että on aika herätä Mies lähti käyttämään tyttöjä ulkona ja kävi samalla hakemassa kyltit tien vierestä ( hääpaikka oli siis tuossa melkein tien toisella puolella..). Minä laitoin sillä aikaa kunnon aamupalan, munakkaat ja pekonit yms yms. Tein skumppatuoremehu drinksuja ja kun oltiin syöty alettiin availemaan kortteja ja paketteja. Koko päivä meni nauttiessa niitä drinksuja ja ihastellessa kuvia joita ystävät laittoivat pitkin päivää. Nautittiin toisistamme ja siitä ettei tarvinnut tehdä mitään Ja tämä viikko on alkanut aika samalla kaavalla.. tosin eilen käytiin hakemassa koristeet, ja nekin oli jo pakattu valmiiksi Ihanaa rentoa elämää tuoreena rouvana!!!
 11. Sain Calvin Kleinin Wish kaulakorun ja oli erittäin toivottu koru!
 12. Kirsi Sala on henkilö jota lämpimästi suosittelen! Ammattilainen ja vieläpä todella mukava. Teki upean kampauksen ja meikin, jotka kesti railakkaan juhlimisen koko illan ja olipa tukka hienosti vielä sunnuntainakin..
 13. Näin pari päivää häiden jälkeen tuntuu ettei muuta olekaan kuin niitä ihania ja kauniita muistoja! Mutta kyllä se sulhasen eli minun aviomiehen pitämä puhe sai minut herkistymään, ja itki siellä muutkin Päivä oli vain täydellinen ja en voisi olla onnellisempi!
 14. Miksi olisi pakko? Meille ei tule minkäänlaista kirkko-ohjelmaa. Eiköhän nuo vieraat tiedä miten tuo hässäkkä etenee ilman sitäkin..
×
×
 • Create New...