sklirva

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän sklirva kaikki viestit

  1. sklirva

    Menutaulu, ohjelmat jne

    Aluksi oli tarkoitus jättää kaikki "ylimääräinen" askartelu sikseen ja yksinkertaisesti buffetpöydän yhteyteen laittaa pelkkä menu. Onnistuin kuitenkin eilen illalla askartelemaan jokaiseen pöytään menu/ohjelma- kolmiot... (kuvassa siis vielä kasaamattomana).
  2. Vastasinkin tuonne toisaalle, mutta laitetaan nyt vielä tännekin: Itse väkersin valkoisista organzapyörylöistä ja sydänsuklaista pussukat, jotka solmin punaisella organzanauhalla kiinni. Kiinnitysnauhaan pujotin sitten vielä koristesormukset lopuksi. Saavat kelvata.
  3. Itse väkersin valkoisista organzapyörylöistä ja sydänsuklaista pussukat, jotka solmin punaisella organzanauhalla kiinni. Kiinnitysnauhaan pujotin sitten vielä koristesormukset lopuksi. Saavat kelvata.
  4. sklirva

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Itseäni alkaa ihan ahdistamaan miten sitä selviää kaikesta hääpäivän aamuna. Vihkiminen tapahtuu klo 12.00 ja ennen sitä pitäisi saada tukka ja meikki laitettua. Aika meikkiin ja kampaukseen on 8.30. Ja onhan siinä sitten kaikkea muutakin...
  5. En edes ajatellut sormukseeni mitään "rimpsuja". Omassani lukee sulhon nimi sekä päivämäärä.
  6. Palmialta saa todella edullisia perus kinuski/mansikka tms. kakkuja! Kannattaa kysyä. http://www.hel.fi/hki/palmia/fi/Catering-palvelut/Ravintolapalvelut/Herkkuja+mukaan/Makeat+t_ytekakut
  7. sklirva

    Pukukoodi kutsuun

    Meillä juhlaohjesäännössä lukee pukeutumisesta näin: "Juhlaväki pukeutukoon tilaisuuteen asialliseksi katsomallaan tavalla".
  8. sklirva

    Kutsukortteja

    Itse askartelin tällaiset yksinkertaiset ja simppelit kortit. Tarttis vielä teksti tulostaa kuultopaperille kansien sisään ja näpytellä hääinfo ajo-ohjeineen.
  9. Mites kesähäät (elokuussa) ja suklaasydämet? Sulaako?
  10. Meillä häät myös 13.8.2011 ja jokaiseen pitopalveluun ( noin 5kpl) johon olen viestiä laittanut, on ollut tuo päivä "täynnä". Pk- seudulla asutaan.
  11. Meillä juhlapaikka varattuna pe- su, maksaa 500e. Käytössä keittiö astioineen, rantasauna sekä yöpymistilat ainakin 10 ihmiselle. Juhlimaan mahtuu noin 50 henkeä.
  12. Minulla on vasen olkavarsi kokonaan tatuoitu sekä koko selkä. Kyljessä ja jalassakin on, mutta ne eivät puvun alta näy.