Jump to content
Naimisiin.info

Dilemma

Naikkari
  • Viestit

    353
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Dilemma

  1. Joo, teette juuri niin kuin haluatte, mutta ette te silti voi pakottaa ketään leikkimään mitään ryöstöleikkejä. Tuollaiset ohjelmanumerot voivat olla epämiellyttäviä ja kiusallisia monelle - itse en ainakaan omaa äitiäni haluaisi laittaa sellaiseen tilanteeseen. Enkä anoppiakaan..

    Aivan. Totta kai päätätte itse mitä häissänne tapahtuu, mutta miksi pakottaa aikuinen ihminen yhtään mihinkään vasten tahtoaan? Ei kai häidenne onnistuminen nyt anopin aktiivisesta osallistumisesta voi olla kiinni... eikä se sitä tarkoita jos maksatte itse häänne, että anopin pitää automaattisesti käyttäytyä niin kuin te olette visioineet. Eri juttu jos yrittäisi puuttua koristeluun tai teemaväreihin tms. Ihan kuin tässä nyt olisi vain kaksi vaihtoehtoa: osallistua innolla epämiellyttäviin leikkeihin ja pitää rannekukkaa tai sitten mököttää yksin nurkassa.

  2. Nyt täytyy kyllä tunnustaa luulleeni, että vuosi sitten ostettu halvempi postimerkki ei enää kelpaa seuraavana vuonna jos postimaksut ovat nousseet. Muuta noloa tunnustettavaa ei tähän hätään ole, paitsi tietysti se, että harjoittelen tietokoneella lehti-ilmoitusta vihityt-osastolle, vaikkei ole tarkoitustakaan laittaa sellaista.

  3. Tapasimme baarissa. Lähdin kaverini kanssa vähän käymään ulkona ja ajattelin, että en varmasti edes aivasta miehiin päin silloin. Sieltä se kuitenkin löytyi tanssilattialta ja mies tuli jo heti illan päätteeksi käymään kylässä ja siinä vähän sitten juteltiin ja vaihdettiin numerot. Seuraavalla viikolla sitten puhelin soi, kävimme kahvilla ja myöhemmin vielä ajelulla. Olin kyllä alusta asti niin myyty, ettei muuta sitten tarvittukaan. Aika nopeasti annoin kaverille avaimen asuntooni ja vaikka olemmekin erilaisia, niin sovimme erittäin hyvin yhteen. Seuraavana edessä oman asunnon osto ja vihkiminen reilun vuoden kuluttua.

  4. Itse olen seurannut Satuhäitä alusta saakka ja tällä tuotantokaudella on lähdetty selkeästi tavoittelemaan erikoisuutta. On toki mukavaa nähdä erilaisiakin häitä, mutta mielestäni esimerkiksi tämän viikon jaksossa alennuttiin vähän sellaiseen Idols-tyyppiseen sormella osoitteluun, että hieman erilaisempaa tapausta saa naureskella kotisohvalta ja kommentoida ilkeämielisesti. Ennenhän tuossa on näytetty ihan perinteisiä hääjärjestelyjä, mutta en oikein tykännyt tästä jaksosta :( Tuli vaan sellainen "katsokaa, friikkejä!" -olo.

    Edellisen viikon jaksossa molemmat osapuolet sentään vaikuttivat olevan kartalla. Ihmettelen vaan sitä, kun heti uuteen suhteeseen pitää tehdä lapsi. Mutta asiahan ei tietenkään minulle kuulu!

  5. Juu ei meilläkään mitenkään erityisesti jahkailla. Vuosipäivänä vaihdoimme kihlat ja naimisiin mennessämme olemme seurustelleet 2 v 2 kk. En ole muutenkaan mikään tulevaisuuden uhkakuvien maalailija, vaan jos asioiden on tarkoitus jossain vaiheessa mennä päin honkia, niin sittenhän ne menevät.

    Itselläni takana kaksi pitkää suhdetta ja nyt kolmannella kerralla minulla ei ole niitä vaaleanpunaisia yliromanttisia laseja päässä, vaan alusta saakka on ollut rauhallinen ja varma olo tämän herran kanssa. Ensimmäinen mies, joka suostuu keskustelemaan asioista eikä arvosta alkoholin nauttimista kovinkaan korkealle. Minun :-X

  6. Todellakin! Kävin juuri tänään ostamassa vihkisormuksen Helsingin Pantin vintagemyymälästä. Bongasin jo verkkokaupasta kyseisen sormuksen ja siellähän se oli. Sormus on valkokultainen ja timantteja on viisi (4 x 0.03 ct ja 1 x 0.04 ct). Ajattelin, että en helkatissa maksa sormuksesta maltaita, joten tuosta maksoin tasan 200 euroa ja sillä hyvä. Se täytyy vaan sitten myöhemmin rodinoida, pienentää 15,25 -> 15 ja tietysti kaiverruttaa. Minusta ei ole mitään merkitystä sillä, vaikka se olisikin ollut joskus toisella käytössä ja liitto olisi päättynyt eroon.

×
×
  • Create New...