Dilemma

Naikkari
 • Content count

  296
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dilemma

 1. Itse ainakin edellytän ehdotonta uskollisuutta koko parisuhteen ajan ja tämä koskee kaikkea epäilyttävää kanssakäymistä vastakkaisen sukupuolen kanssa parisuhteen toisen osapuolen selän takana ihan Ilkka Kanerva -tyylisistä tekstareista lähtien. Olemme mieheni kanssa molemmat samoilla linjoilla asian suhteen ja suhde varmaan päättyisi siihen, jos toinen menisi luottamuksen pettämään. Hah! Kirjoitin ensin, että edellytän ehdotonta uskottomuutta. Onneksi luin vielä kertaalleen läpi ennen lähettämistä.
 2. Katselin juuri samaa, että Villimimmistä saisi vaan meikin. Mielelläni ottaisin molemmat systeemit saman katon alta, joten onko kellään kokemusta Hairmixistä? Sininen Hetki olisi kiinnostanut myös, mutta ikävä kyllä kotisivu on aivan surkea. Ainakaan itse en saa niitä olennaisimpia kohtia Mozillalla näkyviin.
 3. Torstai klo 15:30.
 4. Veimme tänään esteidentutkintalomakkeen maistraattiin. Nyt vaan odottamaan joulukuuta.
 5. Olen jo vastannut tähän ketjuun, että hääpäivä on 9.3.12. No ajattelin kuitenkin, että mitä sitä turhaan siirtämään kovin kauas kun ei ole mitään järjestettäviä juhlia, vaan maistraattikäynti kahdestaan. Niinpä uusi päivämäärä on 1.12.2011 ihan sillä perusteella, että on kiva saada jotain piristettä pimeimpään aikaan.
 6. Aivan. Totta kai päätätte itse mitä häissänne tapahtuu, mutta miksi pakottaa aikuinen ihminen yhtään mihinkään vasten tahtoaan? Ei kai häidenne onnistuminen nyt anopin aktiivisesta osallistumisesta voi olla kiinni... eikä se sitä tarkoita jos maksatte itse häänne, että anopin pitää automaattisesti käyttäytyä niin kuin te olette visioineet. Eri juttu jos yrittäisi puuttua koristeluun tai teemaväreihin tms. Ihan kuin tässä nyt olisi vain kaksi vaihtoehtoa: osallistua innolla epämiellyttäviin leikkeihin ja pitää rannekukkaa tai sitten mököttää yksin nurkassa.
 7. Nyt täytyy kyllä tunnustaa luulleeni, että vuosi sitten ostettu halvempi postimerkki ei enää kelpaa seuraavana vuonna jos postimaksut ovat nousseet. Muuta noloa tunnustettavaa ei tähän hätään ole, paitsi tietysti se, että harjoittelen tietokoneella lehti-ilmoitusta vihityt-osastolle, vaikkei ole tarkoitustakaan laittaa sellaista.
 8. Terei, jos sopii kysyä niin mistä ostit ja millä hinnalla?
 9. Tapasimme baarissa. Lähdin kaverini kanssa vähän käymään ulkona ja ajattelin, että en varmasti edes aivasta miehiin päin silloin. Sieltä se kuitenkin löytyi tanssilattialta ja mies tuli jo heti illan päätteeksi käymään kylässä ja siinä vähän sitten juteltiin ja vaihdettiin numerot. Seuraavalla viikolla sitten puhelin soi, kävimme kahvilla ja myöhemmin vielä ajelulla. Olin kyllä alusta asti niin myyty, ettei muuta sitten tarvittukaan. Aika nopeasti annoin kaverille avaimen asuntooni ja vaikka olemmekin erilaisia, niin sovimme erittäin hyvin yhteen. Seuraavana edessä oman asunnon osto ja vihkiminen reilun vuoden kuluttua.
 10. Maksoin vihkisormuksestani tasan 200 €. Hintaa tulee jonkin verran lisää kaiverruksista ja pienestä muokkauksesta, mutta tarkoitus oli, etten tee sormuksen takia konkurssia. Näin ei siis tapahtunut.
 11. Kihlani maksoi alennuksen jälkeen 190 euroa. Kyseessä siro, timanttileikattu valkokultainen sormus ja ostopaikka Timanttiset.
 12. Hieman repesin sille pikkutytön "lumiukko"-kommentille kun ne oli siinä pöydän ääressä aikeenaan kertoa lapsille tulevasta sisaruksesta. Onhan se tietenkin aikamoinen yllätys jos keskellä kesää on jossain lumiukko piilossa.
 13. Olisikohan huono idea laittaa kuvia näistä löydöistä? Vai onko liian suuri pelko, että korun entinen omistaja tunnistaa...? Vaikka väliäkö sillä periaatteessa.
 14. 11.1.11 oli 1-vuotispäivämme, joten pakkohan se oli.
 15. Mulla on myös nimettömän koko 15. Onnekseni lihomiseni tai laihtumiseni ei vaikuta sormiin lainkaan ja sormet ovat tasapaksuja joka kohdasta, ettei edes nivelen kohdalta sormus ota kiinni. Ihan jees!
 16. 1 v 2 kk meillä.
 17. Itse olen seurannut Satuhäitä alusta saakka ja tällä tuotantokaudella on lähdetty selkeästi tavoittelemaan erikoisuutta. On toki mukavaa nähdä erilaisiakin häitä, mutta mielestäni esimerkiksi tämän viikon jaksossa alennuttiin vähän sellaiseen Idols-tyyppiseen sormella osoitteluun, että hieman erilaisempaa tapausta saa naureskella kotisohvalta ja kommentoida ilkeämielisesti. Ennenhän tuossa on näytetty ihan perinteisiä hääjärjestelyjä, mutta en oikein tykännyt tästä jaksosta Tuli vaan sellainen "katsokaa, friikkejä!" -olo. Edellisen viikon jaksossa molemmat osapuolet sentään vaikuttivat olevan kartalla. Ihmettelen vaan sitä, kun heti uuteen suhteeseen pitää tehdä lapsi. Mutta asiahan ei tietenkään minulle kuulu!
 18. Juu ei meilläkään mitenkään erityisesti jahkailla. Vuosipäivänä vaihdoimme kihlat ja naimisiin mennessämme olemme seurustelleet 2 v 2 kk. En ole muutenkaan mikään tulevaisuuden uhkakuvien maalailija, vaan jos asioiden on tarkoitus jossain vaiheessa mennä päin honkia, niin sittenhän ne menevät. Itselläni takana kaksi pitkää suhdetta ja nyt kolmannella kerralla minulla ei ole niitä vaaleanpunaisia yliromanttisia laseja päässä, vaan alusta saakka on ollut rauhallinen ja varma olo tämän herran kanssa. Ensimmäinen mies, joka suostuu keskustelemaan asioista eikä arvosta alkoholin nauttimista kovinkaan korkealle. Minun
 19. Todellakin! Kävin juuri tänään ostamassa vihkisormuksen Helsingin Pantin vintagemyymälästä. Bongasin jo verkkokaupasta kyseisen sormuksen ja siellähän se oli. Sormus on valkokultainen ja timantteja on viisi (4 x 0.03 ct ja 1 x 0.04 ct). Ajattelin, että en helkatissa maksa sormuksesta maltaita, joten tuosta maksoin tasan 200 euroa ja sillä hyvä. Se täytyy vaan sitten myöhemmin rodinoida, pienentää 15,25 -> 15 ja tietysti kaiverruttaa. Minusta ei ole mitään merkitystä sillä, vaikka se olisikin ollut joskus toisella käytössä ja liitto olisi päättynyt eroon.
 20. Päädyimme 9.3.2012, koska 9+3=12. Toisekseen siinä on hyvä väli, kun toinen on syntynyt 9.2. ja toinen 9.4. ja kyseinen päivä sattuu olemaan perjantai, niin miksipä ei!