Jump to content
Naimisiin.info

Jo-Jo

Morsian
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Jo-Jo's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Jo-Jo

    Kutsukortteja

    Leikkelin kuoret lahjapaperiarkeista jotka alkuvuodesta löysin Sinooperista. Kuoret on tosiaankin ommeltu ompelukoneella kolmelta sivulta Paperi on melko tukevaa eikä kone onneksi pistänyt pahakseen vähän erilaisen materiaalin ompelusta.
  2. Jo-Jo

    Kutsukortteja

    Tässä meidän kutsut, askartelutarvikkeet koottu lähinnä Sinooperista ja Tiimarista
  3. Noin 5 kilometriä. Jonkinlainen kartta liitteeksi kutsuun on silti tarpeen
  4. Me varattiin 9 kuukautta etukäteen kirkko ja juhlapaikka Tampereelta. Juhlapaikaksi ja kirkoksi saimme ne ykkösvaihtoehdot. Vihkiajaksi ei saatu ihan sitä mieleisintä mutta eipä sillä lopputuloksen kannalta ole niin väliä
  5. Kihloissa 2,5 vuotta, 9 kuukautta ennen häitä lyötiin päivä lukkoon
  6. Meille tulee noin 40 vierasta. Meille itselle tärkeimmät ihmiset. Onneksi löytyi juuri sopiva juhlapaikkakin vierasmäärään nähden.
  7. Oma puku löytyi ihan ensimmäisenä
  8. Minua ei saateta. Kävelen joko yksin puolimatkaan vastaan tai sitten sulhasen kanssa koko matkan. Reilu kymmenen vuotta sitten vanhempien helmoista pois muuttaneena tunnen itseni jo ihan itsenäiseksi. Vaikka perinteistä pidänkin.
  9. Tampereen tuomiokirkko ja Tyrvään Pyhän Olavin kirkko ovat omia suosikkeja. Jälkimmäisen kirkon sijainti on upea, kuuluu suomalaiseen kansallismaisemaan ja on tuttu Mauri Kunnaksen kirjoista. Tuomiokirkko sen sijaan on ihanan romanttinen ja tunnelmallinen.
  10. Pukuni pysyy salassa hääpäivään asti. Sulhasen toiveesta
  11. Toki toivon näyttäväni hääpäivänä mahdollisimman kauniilta. En kuitenkaan pidä itseni tuunausta tärkeimpänä asiana itse päivässä ja muutenkin pidän luonnollisuudesta, joten geelikynnet ja solariumit jätän kyllä väliin. Päivän ainutlaatuisuuden otan huomioon joten rahaa saattaa palaa kasvohoitoon, kampaukseen ja meikkiin. Meikki tulee olemaan hiukan eri tyylinen kuin oma arkimeikkini, joka on tavallisesti hyvin kevyt.
×
×
  • Create New...