Jump to content
Naimisiin.info

Marketta

Rouva
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Marketta's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Nukuimme omassa sängyssämme, minä n. 8 tuntia ja mies 6 - 7 tuntia. Pelkäsin, ettei häitä edeltävänä yönä nukuta ja olen seuraavana päivänä rättiväsynyt, mutta nukuinkin kuin tukki (olin niin väsynyt kaikesta järjestämisestä) ja heräsin aamulla virkeänä. Päivä oli muuten toosi rankka, mutta ihana kaiken kaikkiaan.
  2. Me lähdemme myös 2 viikon pituiselle häämatkalle Krabille tammikuussa 2007. Meillä oli jo Matka varattuna Koh Samuille, mutta vaihdoimme sittenkin Krabiin lähinnä maisemien ja kulkuyhteyksien takia.
  3. Meillä on Thaimaa jäänyt käymättä joten päätimme tehdä häämatkan Samuille tai Krabille. Nyt on varattuna matka Samuille ensi uudeksi vuodeksi ja matkan hinnaksi tuli 1750 per nuppi.
  4. Meillekin tulee hääkarkkirasiat. Sisälle tulee osaan Marianne-rakeita ja osaan ehkä Sisu-pastilleja tai jotain muita pieniä salmiakkikarkkeja. Ruokapöytään tulee sitten kulhollinen karkkia, josta voi käydä omaa rasiaansa täydentämässä. Tällaisiä olen askarrellut n. 20 kpl, ja vielä ainakin 30 pitää tehdä lisää. Mukavaa puuhaa!
  5. Meidän menumme näyttää tältä: Alkumalja (cava tai pommac) Suolaiset alkupalat: pienet lohi- ja tomaatti-vuohenjuustoleivät Aurajuusto- tai tomaatti-fetakeitto Välimeren perunasalaatti (perunaa, kaprista, purjoa, aurinkokuiv.tomaatteja, oliiveja + öljykastike) Pinaatilla ja korvasienillä täytettyä kalkkunanrintaa Ehkä jokin lisuke kuten savukalaterriini tms. Lisäksi jotain ruokaan sopivaa leipää, ruokajuomat Hääkakku ja kahvi: Valkosuklainen mango-mansikkatorttu (hääkakku) Pikkuleivät (vaaleat ja tummat) Tiikerikakku Suklaakääretorttu Antellin omenahyve ja vaniljakastike Voileipäkakku (kinkku) Kahvi, tee, mehu Pientä ja maukasta pieniin (n. 40 vierasta) häihin!
×
×
  • Create New...