anskumuru

Rouva
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About anskumuru

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. ARGH. Meillä on aika tarkkaan mietitty tuo, ketä kutsutaan ja nyt sitten ilmeisesti serkkuja puolisoineen tulossa. Eikö riitä ymmärtämään, ettei kutsu koske heitä, jos se on mennyt heidän vanhemmilleen tarkkaan osoitettuna? Serkut asuvat siis omillaan jo perheineen, että kai mä olisin tajunnut nekin kutsua JOS OLISIN NE HÄIHIN TAHTONUT. Haha, tulipa vuodatus, mutta meillä tosiaan lista nyt sitten venyy vieraiden osalta kun "eihän niitä nyt enää voi kieltääkään"...
 2. Mulla on lyhyt valkoinen mekko siviilivihkimisessä ja avioliiton siunaamistilaisuudessa on pitkä vaaleanpunainen hääpuku. Samat kengät ja asusteet molemmissa.
 3. Meille tipahti naimisiinmenolupa tiistaina postilaatikkoon ja heinäkuussa sitä sitten tarvitaan.
 4. Olin pari päivää sitten kuvassa, kuvaajana tuo täälläkin kehuttu Anna-Liisa Nikus. Suosittelen ehdottomasti! Tosi mukavaa oli ja helppo rentoutua. Studiolla oli hyvä mahdollisuus pukeutua ja meikata maskeeraustilassa alakerrassa.
 5. Tänään juuri suunniteltiin kummankin meidän vanhempien kanssa, että he kutsujina ottavat vieraat vastaan juhlapaikalla ja me (morsiuspari) saavutaan sitten juhlapaikalle kun kaikki on kätelty. Sen kummemmin ei vielä tätä suunniteltu, mutta tälla tavoin se varmaankin tulee menemään. Tässä pitää vaan miettiä, jos vaikka jotain "sisääntulomusiikkia" keksisi tai jotain, ettei vaan hipsitä kaikessa hiljaisuudessa paikoillemme.
 6. Juhlapaikka oli ensin. Saatiin suhteilla se, joten helppoa oli heti soittaa, että merkatkaas meille sinne häät. Kirkkovaraus tuli vasta n. kuukauden päästä.
 7. Meillä molempien äidit on ilmoittautumisista vastuussa. Ohjelmakyselyt menee kaasolle.
 8. Meille tulee vaaleanpunaisia ja valkoisia vaahtokarkkeja!
 9. Tietäähän se. Muutaman hyvän vinkin tätä kautta oon saanu häitten järkkäilyyn, joten lienee ukkokin vaan tyytyväinen.
 10. Mä ajattelin pyytää kaveria tekemään mulle korut. Ja sitten muussa hääjärjestelyssä koitetaan säästää kaikessa, missä pystytään. Tähän säästöön ei kuulu ruoka tai musiikki, koska ne on peruselementit kumminki meidän juhlissa. Hääauto ja hääpaikka saadaan ilmaisena suhteilla. Ja puvun ostin käytettynä (150 e) Kutsuissa oon miettiny, et kehtaako säästää ja soitella kutsuttavat läpi... En tiedä vielä.
 11. Me ollaan alustavasti suunniteltu "leikkitädin" palkkaamista, vaikka lapsia tulossa vain muutama. Meillä on juhlapaikalla huone varattuna lastenleikkipaikaksi ja tarkoitus haalia sinne leluja ja pelejä.
 12. Meille tulee ihana Audi TT Coupé.
 13. Meillä tulee molemmille vihkisormukset ja kihlat pääsee muistolaatikkoon.
 14. Meillä tylsät, sileät kultarenkulat. Hintaa oli 60 euroa kappaleelta ja taisivat olla Timanttisilta. Nyt kun sit vihkit hommataan vähän hienommat, niin ei kyllä pidetä kihloja enää.