Jump to content
Naimisiin.info

>talvikkia<

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Tampere

>talvikkia<'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olemme varanneet Knuutilan ensi kesälle (2011). Paikkaa kävimme katsomassa tammikuussa ja saimme kattavan esittelyn tilasta ja historiasta. Vuokraaja vaikutti joustavalta, rennolta ja tosi mukavalta. Lupasi lainaksi kaikenmaailman tuikkukippoja jne. Ennakkoon olivat odotukset hänestä aivan muuta.. Saa nyt sitten nähdä mitä seuraa. Ihastuin kyllä kartanoon täysin, aivan upea paikka ja toivonkin ettei tule mitään komplikaatiota vuokraamisen suhteen.. Paikkaa pitää kyllä mennä katsomaan vielä kesällä uudelleen, talvella ei oikein pihapiiria ja sen käyttömahdollisuutta hahmottanut kunnolla. Ja haluan ehdottomasti nähdä kellaritilat jne. Lumien takia sinne ei päässyt sisään ollenkaan. Tuo aittahotelli on ihan huippujuttu, koska pieniä juhlijoita on useita ja ne saa kätsysti huoneisiin nukkumaan ja vanhemmat voi jatkaa bileita aamutuimaan ja siitä hipsiä sitten omaan aittaansa. Huoneet tosin 3hlö/huone, joten jos moni jää yöksi hiukan vaikea jakaa huoneet.. Miten olette toimineet sen kanssa? Jos jollain teistä on kuvia häistänne Knuutilassa, niin enemmän kuin mielellään niitä katselisin! Olisi kiva nähdä miten olette koristelleet paikkaa. Joka kyllä ei mielestäni juuri koristeluja kaipaa. Mietin vain miten teemamme sopii sinne... Ennenkaikkea olisi kiva tietää miten olette järkänneet ruokailun ja istumapaikat! Meille on tulossa n.80 henkeä ja hiukan tressaankin että miten istumapaikat järjestää, koska olisi kiva saada kaasot ja bestmanit yhteen pöytään, sisarukset yhteen, vanhemmat yhteen jne.. Mutta pöytien pienuus asettaa hiukan haastetta.. Eli jos haluatte jakaa kokemuksia ja kuvianne, otan niitä kiitollisena vastaan ! Vaikka yksityisviestinä.. Onkohan kenenkään päikyissä häitä tältä tilalta? En äkkiseltään ainakaan löytänyt.
  2. Meillä on samoihin aikoihin myös häät ja ihanne olisi saada omista (omasta ja kaasojen) penkeistä syötäviä kukkia jääpalojen sisään boolia ajatellen, kakkujen koristeeksi sekä tietysti koristeeksi muitakin kukkia pöytiin jne. Mahdollisuuksien mukaan luonnonkukkia ja omasta maasta. Rivarin takapihalle ei kyllä paljoa mahdu.. Onko kellään kokemusta kukan jäädyttämisestä jääpalaan? Eli tuossa tapauksessa voisi hyvin kerätä jo aiempaa satoa.. Pitää alkaa selvittelemään noita kylvöaikoja ja erilaisia kukka mahdollisuuksia. Meillä pääväreinä kaikessa musta/valko/kulta, eli hiukan haastava kukkien valinnan kannalta. Enkä tosiaan ole viherpeukalo, vaikka kovasti yritystä löytyy. Viimekesän yrttisadon pilasi etanat täysin.. ei varmaan tee samaa kukille? Joku köynnös tms. olisi ihana morsiuskimppuun, jos sellaisen haluan. Itse siis haluaisin tehdä myös mahdollisen kimppuni luonnon kukista/ omasta maasta. Mm. vaaleanpunaisia upeita pioneja kasvaisi jo valmiina. Taisi kukkimisajat vain olla väärät. Pioni olisi magea yksistäänkin jonkin köynnöksen kanssa!
  3. >talvikkia<

    Kutsukortteja

    Täällä on ihan käsittämättömän hienoja kutsuja teillä! Musta on ihana että porukka jaksaa itse askarrella persoonallisia ja oman näköisiä kutsuja. Tulee varmasti jotenkin intiimimpi fiilis kortin saajalle kun näkee että on itse henk.koht. tehty. Ideariihessä itsellä pitsia, satiininauhaa, mustaa ja helmiäistä, sekä kultasia sinettejä. Kunhan ei menis liian sillisalaatiksi.. Kädet syyhyää jo että pääsee tekemään koekappaleita. Luulin että itsellä oli oma tuleva kutsupohja aika hienosti päässä jäsenneltynä, mutta taisikin mennä näistä kaikista ideoista aikalailla uusiksi koko pohja. Ideana noissa teidän kutsuissa oli kiva että hääinfo/juhlaohje on erikseen A4.lla taiteltuna omaan taskuun, meilläkin on siihen aika paljon tulossa kuitenkin tekstiä. Olisko järkevin laittaa kartta erikseen tulostettuna kortin väliin/taskuun (ei juhlainfon yhteyteen), niin vieraat voisi napata sen vain matkaan juhliin lähtiessä? Vai onko nykyään ihan turha laittaa kartta erikseen, suurella osalla navit kuitenkin..??
  4. >talvikkia<

    wc-kori

    Tämä on niin totta, että usein juhlissa kuuluu kiusallista supinaa, että onko kellään tampooneja tms. Tätä kori ideaa en itse edes ajatellut, mutta aivan loisto idea varsinkin kun juhlapaikan vessat on hiukan.. eh.. tylsät. Saa jotain jujua ja koristelua sinnekin samalla! Ja saattaa pelastaa monen illan! Ei sinne varmaan tosiaan kannata kaiken maailman tavaroita laittaa, koska jos oikein innostuu täyttämään korin kaikella tilpehöörillä, saattaa idea mennä ja vieraiden aika koria tutkiessa.. Eikä tähän rahaa paljoa mene, ja ne tavarat mitkä jäljelle jäävät, saavat varmasti käyttöä myöhemmin. Nämä tod. näk. päätyy omaan koriin, miehille luonnollisesti ilman kuukautisjuttuja . -tamponeja /siteitä -vaippoja (häissä lapsi vieraita..) -hiuslakka -suihkutettava dödö -harja/kampa -parsinneula ja musta sekä valkoinen lanka -hakaneuloja -laastaria -kynsisakset ja kynsiviila -sekä runollinen teksti et särkylääkeitä löytyy kaasoilta Sitten viereen esim. kehyksiin runollisesti teksti et mitä kaikkea korissa on. Esim. hiuslakka on varmaan kovassa käytössä, kuten uskon että ainakin parsinneuloilla ja langalla on tarvetta. Pääsisi vain jo askartelemaan! Eli kiitos vain vinkistä!
  5. järjestelee innoissaan! ;)

×
×
  • Create New...