alphabetty

Morsian
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About alphabetty

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Häät on nyt juhlittu. Hääkampaukseni teki Heini parturi-kampaamo Maretissa ja en voisi tyytyväisempi enää olla. Heinin kanssa yhteydenpito sujui hyvin sähköpostitse (asun kaukana häiden vietto paikasta). Koekampauksen kävin tekemässä pari päivää ennen häitä ja tuli kyllä supertyytyväinen olo jo sillon. Heini kuunteli hienosti toiveitani ja tajusi heti millaista kampausta ajan takaa. Heini teki niin koekampauksen kuin itse hääkampauksen hyvin nopeasti, mutta ammattitaidolla. Itte kauhistelin kuulemiani juttuja, kuinka kampaajalla oli kestänyt vaikka miten pitkään hääkampauksen teossa, joten oli huojentavaa huomata miten nopea Heini oli. Ja nopeus tuli hääpäivänänäkin tarpeeseen, koska meillä oli aamulla suht tiukka aikataulu. Heini ja koko kampaamo Maretin porukka oli alusta asti todella ystävällisiä. Plussaa pk Maretille myös siitä, että hääpäivänä pukujen vaihto onnistui kampaamossa. Sain jättää myös kaikki tiarat yms. koekampauksen jälkeen kampaamoon säilytykseen. Näin ollen oli yksi asia vähemmän muistettava hääaamuna. Plussaa paikka saa myös siitä, että sain käyttää kampaukseeni itse hankkimiani hiuspidennyksiä, eikä niitä ollut pakko ostaa sieltä. Kampauksestani tuli todella ihana ja täydellinen, juuri sellainen kuin halusinkin. Kampauksen teosta ja kestävyydestä kertonee se, että vaikka hääpäivänä satoi ja tuuli kun otimme tunnin ajan ulkopotretteja, en hääpäivän aikana lisännyt hiuslakkaa kertaakaan eikä kampaus "nuhjuuntunut" yhtään koko päivän aikana. Alku yöllä kampaus näytti ihan yhtä hyvältä kuin aamullakin. Kaiken kaikkiaan voin suositella parturi-kampaamo Marettia kaikille. Oli aivan loisto paikka. Plussaa on myös kampaamon sijainti aivan Joensuun kirkon vieressä. Tästä tulisi vakkari kampaamoni, jollen asuisi näin kaukana.
 2. Pikaista jelppaamista tarvittais Dana Glover:in It Is You (I Have Loved )biisin nuottien suhteen. Kirjasto käyty penkomassa ja netistä etitty mutta vielä ei oo tärpännyt. Eli kaikki vinkit tähän suuntaan. Iso kiitos!
 3. Joo näin mä olin juurikin ajatellu tehdä. Täytyy nyt vaan vakuuttaa miehelle, että tää on paras toimintatapa
 4. Tällainen "tyhmä" kysymys niille joiden häissä puhallellaan saippuakuplia. Millon te ootte jakanut noi saippuakuplapullot? Meillä on miehen kanssa vähän ristiriitaiset näkemykset siitä, koska ne pitäisi jakaa. Joten olisi mukava kuulla miten muut ovat tehneet. Omasta mielestä kuplat olis hyvä jakaa siinä vaiheessa, kun vieraat siirtyy ulos. Miehen mielestä heti, kun vieraat saapuu kirkkoon. Eli pitäisivät näitä kuplia koko vihkimisen ajan taskuissaan/laukuissaan. Miehen mielestä tulee liian kiire jakaa ne siinä samalla, kun vieraat siirtyy ulos. Mun mielestä ne olis parempi jakaa samalla, kun vieraat menee ulos, koska juhliin on kuitenkin tulossa lapsia ja pelkään että ne vois vihkimisen aikana alkaa leikkiä noilla saippuakuplilla. Ja muutenkin musta on hölmöä, että vieraat säilyttelee niitä puteleja taskuissaan. Mietityttää myös miten moni muistaa sitten kaivella ne ulkona esille ja alkaa puhallella niitä. Mielipiteitä?
 5. Eikä. Vitsi miten monella muulla on sama hääpäivä. Meilläkin on häät tuolloin 24.9.2011 Väreinä ei oo mitkään syysvärit, mutta jotain syksystä laitellaan lisäks juhlapaikalle. Mulle on alkanut iskeä jo pieni paniikki, kun vielä olis vaikka mitä tekemättä.
 6. Minuakin kiinnostaa tuo paikka..Onko teillä iso porukka tulossa? Ja vielä paljonko mahtavat veloittaa? Ompas mennyt tää ihan ohi. Meillä on pienet häät eli n. 60 henkilöö on tulossa. Teatteriravintolalla on semmonen käytäntö, että tilavuokraa (olisko ollut joku 200 e?) ei peritä, jos vieraita on yli 50. Eli meillä ei tosiaan mitään tilavuokraa tule. Ja jos piti talvella juhlat, niin se paikan lämmitys makso jotain. Mut tonne mahtuu siis paljon enemmänkin porukkaa, veikkaisin että joku 100 ihmistä. Ja tosiaan ton lasiterassin lisäks voi vielä vuokraa niitä pienempiä tiloja/huoneita esim. lapsille leikkipaikasi yms. Pakko kyllä hehkuttaa tota Teatteriravintolan henkilökuntaa. He ovat niin ihania! Sähköposteihin vastataan tosi nopeeta, palvelu on ystävällistä ja joustavaa. Pidettiin hääpalaveri tossa jonkun aikaa sitten ja oon kyllä supertyytyväinen. Kaikki toteutettavissa olevat toiveet otettiin huomioon, saatiin tosi hyviä vinkkejä ja ehdotuksia. Ja mikä parasta paikkahan on tosi nätti. Se lasiterassi on tosi tunnelmallinen paikka. Ei oo kyllä Teatteriravintolasta mitään pahaa sanottavaa.
 7. Täällä myös yksi joka pelkää kaiken menevän myttyyn. Painajaisia on nähty jo useampi kuukaus. Ja häihin on sentäs aikaa 6 kk Painajaisia on tosiaan ollut monta, tässä muutama esimerkki: yhdessä painajaisessa en ehtinyt kampaajalle, enkä ehtinyt pukeutua hääpukuun. Yhdessä häät peruuntuivat. Yhdessä kuollut äitini tuli häihin. Onneksi tuo mies on rauhotellut muo ja pitää vaan koittaa ajatella, että tärkeintää on naimisiin meno eikä se kaikki muu ylimääräinen hössötys. Tsemppiä kaikille muille asian kanssa painiskeleville!
 8. Täällä on samat sävelet.
 9. Me tavattiin miehen kanssa musiikkiaiheisen nettisivujen kautta. Olin kirjottanut blogin eräästä tv-ohjelmasta, jota pidin hyvin typeränä ja jolle olimme siskojen kanssa nauraneet. Noh avokkini sattumalta luki blogini ja kommentoi siihen. Minä kommentoin takaisin (meillä oli vähän ristiriitaiset näkemykset tästä ohjelmasta) ja sitten aloimme kommentoida toisillemme kaikkea maan ja taivaan väliltä. Lopulta alettiin juttelee mesessä, läheteltiin maileja ja tekstareita ja sitten vihdosta viimein tavattiin. Ja siitä se sitten lähti. Kumpikaan meistä ei mitenkään erityisesti ollut hakupäällä ja kaikki lähti siis täysin viattomasta blogikommentista. Oon vieläkin ymmälläni siitä miten me tavattiin, täytynee olla kohtalon tekosia
 10. Mä en maksa kaasolle meikkausta, pukua tai hiustenlaittoa. Kaasoni on sen verran taitava meikkaaja ja hiustenlaittaja, että osaa hoitaa ne itse. Mitään toiveita en oo esittänyt minkään suhteen. Olisihan se kiva maksaa, mutta sen verran pieni budjetti ettei pysty, ja toisaalta tiiän että jos kaasoni joskus menee naimisiin, ei sekään mulle mitään kustanna. Ja eipähän toi kaaso nyt paljon mitään joudu tekemään. Melkein kaikki hääjutut hoidan ihan itse miehen kanssa.
 11. Kaaso vaihtoon ehottomasti! Toivottavasti löydät uuden ja paremmalla asenteella liikkeellä olevan kaason! Ite jouduin "irtisanomaan" toisen kaasoni, kun hän suutahti minulle ja peru koko häihin tulon. Päätin suoraa, että näin tärkeässä asiassa en anna muiden hyppiä varpailleni. Tulkoon juhliin jos tulee, mutta kaasoksi hän ei enää pääse. (mainittakoon tässä että kaasoni ovat siskojani). Samalla ratkes polttariprobleemos voidaan siis isosiskon kanssa pitää semmoset kahen keskiset polttarit mulle. Häät on kuitenkin Sun ja sun Miehen, ei sen kaason. Joten älä anna muiden hyppiä varpailles
 12. Meillä: ...morsian ja sulhanen ...morsiamella valkoinen, pitkä hääpuku ja oheistuotteet (kuten kengät, laukku, viitta yms.)Nämä oheistuotteet kuten kendät tulee olee lilat/turkoosit. Eli ei ihan perinteiset värit. ...sulhasella tumma puku/saketti/frakki tms. ...vihkiminen kirkossa lauantaina ...hääjuhla sen jälkeen ...juhlassa ruokailu ja kakkukahvit ...hääkakun leikkaus ja ehkä se polkaisu ...häävalssi/häätanssi ...kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten kehittelemää ohjelmaa Me kehitellään ohjelma ite ...hääparin hääyö jossain kahdestaan, yleensä jotain spesiaalia järjestettynä joko hääparin tai kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten taholta Hääyö jossain kahdestaan, koska ollaan eri paikkakunnalla kun koti on, ja vuokrataan joku mesta hääviikon ajaksi. Siellä vietetään sitten hääyökin. ...hääkarkitMeille tulee karkkibuffa ...hääauto ...hääparia esittävä hääkakunkoriste ...morsiamen huntu ...isän saattaminen ...ruusukimppu ...kimpun ja sukkanauhan heittoNäitä ei pitäs näillä näkymin tulla. ...häävalokuvaus ulkopuolisen kuvaajan toimesta ...itse väkerretyt askartelut ...kaasot ja bestman ...maljapuhe ...riisin tms. viskominen Meillä puhalletaan saippuakuplia ...bändi ...istumapaikkoja/pöytäjärjestystä ...tienvierus kyltit ...ylikoristeellinen hörpellys ...kirjallinen hääohjelma Tämä mietinnässä
 13. Hei te viisaammat morsiammet (ja muutkin). Kaipailisin vinkkejä. Viime satuhäät- ohjelmassa (Suvituuli & Tim oli menossa naimisiin) sillä morsiammella oli kiva se olkapäillä oleva tyllin näköinen juttu. Mistähän tollasia sais hankittua/voikohan tollasen tehä ite? Mistähän mahtaisin löytää tommoisesta tarkempaa kuvaa? Koitin kyllä eri morsiusliikkeiden sivuja pälyillä, mut silmiin ei osunut samanlaista. Vinkkejä saapi antaa. Ja mitä aiheeseen tulee. Kyllä vähän kauhistutti se röökin poltto ja kaljan juonti. Miehelle totesinkin, että ei sitten samaan tapaan juo ennen meijän häitä, tai tulee tuperrapinat.
 14. Täällä sama. Tulihan näitä hienoisia uteluja jo ennen ku kaikki ties, että mennään naimisiin. Mutta nyt tuntuu, että ihan kaikki kyselee asiasta. Toiselle foorumille tuli jo avauduttua aiheesta. Itteäni pikkasen häiritsee tää, koska koen että oon niin nuori, että mulla on vielä monta vuotta aikaa hankkia niitä lapsia. Ja jos nyt ensin edes valmistuisin ja ehtisin tekee töitä hetken aikaa, ennen niitä muksuja. huoh.