Jump to content
Naimisiin.info

Lauraliini-

Rouva
 • Posts

  807
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku

Lauraliini-'s Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Meillä oli vihkiminen juhlapaikalla ja "marssit", sekä yksi kappale vihkiseremonian aikana, soitettiin sellolla.
 2. Meillä oli häät Kavalton tilalla 2012. Tilavuokra oli 600 €, mutta takuulla nousee vielä, sillä se nousi jo satasella yhdessä vuodessa... Tykkäsin kyllä paikasta todella todella paljon. Vuokraan ja menun hintaan kuului käytännössä kaikki; alkuvalmistelut (he laittavat myös paikkakortit yms. pöytäkoristeet paikoilleen), pöytäliinat, kynttilät, kukat, servetit ja loppusiivous. Menun saa rakentaa ihan itse, eli menun hintaan pystyy helposti vaikuttamaan, vaikkakaan ei se silti varmasti halvin mahdollinen ole. Itse kuitenkin arvostin niin suuresti sitä, että sieltä sai ns. valmiin paketin. Itse voi vain viedä kamat paikalle, sitten juhlia ja hakea jäljelle jääneet roinat ja juomat pois. Ja palvelu oli aivan loistavaa kaikkien kanssa! Omat juomat sai viedä, he ottivat vain "juomien hoitokuluna" pari euroa per aikuinen. Tämähän on kuitenkin laitonta, ja tila onkin joutunut ongelmiin viranomaisten kanssa alkoholin kanssa vehkeilystä, joten voihan nuo a-oikeusjutut muuttuakin ennen vuotta 2014. Muuten en osaa sanoa vaihtoehtojesi hinnoista, mutta kaikki kyllä kuulostaa kivoilta, ja moni oli meidänkin ehdokaslistalla. Hirvilammesta olen myös kuullut paljon hyviä kokemuksia. Maskutalon ympäristö on kietltämättä aika ankea ja siihen kentälle on käsittääkseni tarkoitus rakentaa kerrostaloja. Aikataulusta ei ole mitään hajua, mutta olisi aika tylsä jos juhlapaikan pihan vieressä olisi aivan keskeneräinen työmaa, tai sitten jo valmiit kerrostalot. Ei jäisi paljon yksityisyyttä jos yhtään ulkona tahtoisi olla. Tsemppiä juhlapaikan etsintään, ei ole mitään helppoa hommaa. Onneksi olet kuitenkin jo ajoissa, voit säästää hyvin jos saat paikan jo varattua ja sovittua hinnan nykyisen mukaan.
 3. Meillä kiitettiin kaikkia; niitä, jotka olivat häissä mukana juhlimassa, sekä niitä, jotka muistivat meitä esim. kortilla. Facebook onnitteluja ei tietenkään laskettu mukaan. Meiltä lähti kiitoskortit kylläkin eri teksteillä; "Kiitos kun olitte mukana tekemässä hääpäivästämme täydellisen" ja "Kiitos muistamisesta hääpäivämme johdosta" tai jotain siihen suuntaan. Lisäys: Ja siis kiitoskortit laitettiin myös sellaisille, joita ei oltu kutsuttu, mutta jotka silti muistivat meitä. Vein esim. töihinkin kiitoskortin, kun työkaverit olivat keränneet rahaa ja ostaneet meille häälahjan.
 4. Meillä oli vieheet sulhasella (hänellä kaksi viehettä, koska ensimmäinen nuhjaantuu onnitteluhalauksissa), bestmaneilla ja isillä. Lisäksi äideillä oli myös hieman erilaiset rintakukat. Kaasoilla oli rannekukat, ja morsiustytöllä pikkuinen kimppu.
 5. Meillä vanhemmat ottivat vieraat vastaan ja heidän kättelynsä hoitui siinä. Vihkimisen jälkeen oli se perinteinen onnittelujono, jossa käteltiin, halattiin ja onniteltiin vain meitä kahta.
 6. Jälkeenpäin voisin vielä kertoa, että tein meikkini itse. En olisi voinut olla tyytyväisempi lopputulokseen. Ei jäänyt hetkeksikään harmittamaan, etten ottanut ammattilaisen tekemää meikkiä!
 7. ^ Me varasimme aluksi varmuuden vuoksi myös kirkon. Mutta kun juhlapaikalla vihkimisen mahdollisuus varmistui, peruimme kirkkovarauksen, mutta säilytimme vihkiaikavarauksen. Näin seurakunnassa pystyttiin huomioimaan tarvittava pappien määrä. Kannattaa kuitenkin varmistaa seurakunnasta, mutta uskoisin pelkän vihkiaikavarauksen riittävän. Näin ainakin Maarian seurakunnassa...
 8. Käynpä vielä täälläkin kehumassa kuvaajaamme, Arttu Arojokea! Tosi mukava tyyppi ja upeat kuvat! Voin suositella! Toinen kuvaaja, jota voisin suositella, on Tara Jaakkola. Hän kuvasi huomenlahjakuvani, enkä olisi voinut olla tyytyväisempi itse kuvauksiin, tai lopputulokseen. Kaikkein tyytyväisin taisi silti olla mies, joka kuvat lopulta sai.
 9. Juhlapaikan kukat hoituivat suoraan juhlapaikan kautta, muut kukat tilasimme Viherlassilasta. Olen erittäin tyytyväinen valintaamme. Palvelu oli aivan huippua! En osannut valita millaisen kimpun haluan, joten lähetin floristille kuvan puvusta, ja joistain minua miellyttävistä kimpuista. Floristi lähetti minulle kuvan ehdotuksestaan, ja se oli upea. Hän toteutti kimpun siis pääosin vapain käsin, ja muut kukat sitten siihen sopiviksi. Lopputulos oli aivan upea, ja ylitti odotukseni korkeasti! Lisäksi kukat oli pakattu todella kauniisti. Aivan ihana paikka ja ihana floristi!! Meillä floristina oli siis Johanna, mutta kun noudimme kukat, paikalla oli toinen floristi, joka oli myöskin erittäin mukava ja ihana. Voin suositella!
 10. Jälkikäteen haluan vielä tulla hehkuttamaan miten kaunis vihkitilaisuus meillä olikaan! Aurinko paistoi, mutta me olimme varjossa, edessämme oli kaunis lampi, joka oli aivan tyyni. Oli lämmin, mutta ei liian kuuma. Täydellistä! Vieraat saivat sijoittua itse miten halusivat, kuten kuvasta näkyy, paikkoja on löytynyt sieltä täältä. Isovanhemmille oli istumapaikat, mutta näyttäisivät hekin olleen enimmäkseen jaloillaan. Äänentoistoa ei ollut, mutta kauimpanakin olleet vieraat sanoivat kuulleensa hyvin. Olen niin kertakaikkisen onnellinen valintaamme pitää ulkovihkiminen!! Niin ja sello, voi miten kauniisti se sopi tuohon ympäristöön. Kuva: Arttu Arojoki, ei saa kopioida!! Kuva: Arttu Arojoki, ei saa kopioida!!
 11. Häihin ei tosiaan ole käsittääkseni tapana tuoda kukkia, mutta sulhasen pappa (88-vuotias) toi. Kolme ruusua, joista oli tehty kaunis sidonta. Jotenkin todella liikuttavaa. <3
 12. Heräilimme hotellilla, pötköttelimme ja otimme rennosti (ja missasimme hotellin aamiaisen), kävimme brunssilla hotellin kahvilassa, jatkoille löhöilyä, luimme polttarikansioitamme, katsoimme olympialaisia (ei-niin-romanttista, mutta ihan kivaa), kävimme syömässä vanhempien kanssa ravintolassa, palasimme hotellille (olimme siellä kaksi yötä) ja taas vain olimme ja nautimme toisistamme. Aivan ihanan rentoa ja mukavaa luksusta!! <3
 13. Olimme edellisenä iltana kaasojen ja bestmanien kanssa syömässä, ja nukkumaanmeno vähän viivästyi. Nukuin kyllä todella hyvin niin kauan kuin nukuin, mutta kun heräsin aamuyöstä, en millään saanut enää unenpäästä kiinni. Unet jäivät siis muutamaan tuntiin, mutta kyllä sillä hääpäivän adrenaliinilla ja onnella jaksoi koko päivän ja illan juhlia!
 14. Vietimme häitämme Kavalton tilalla Tuurunlinnassa reilu viikko sitten, eikä minulla ole kuin pelkkää hyvää sanottavaa Kavalton tilasta ja heidän henkilökunnasta. Yhteistyö on sujunut aivan mahtavasti ensimmäisestä tutustumiskäynnistä, aina tavaroiden noutamiseen asti. Ruoka oli todella herkullista, henkilökunta ammattitaitoista, mukavaa ja hymyilevää, juhlapaikka todella kaunis. Pakko myös kehua itse Tuurunlinnaa. Se oli juhlapaikkana meille aivan täydellinen. Henkilökunta oli koristellut paikan todella kauniiksi, ja kynttilät tekivät siitä ihanan tunnelmallisen. Noutopöytä oli ulkona katetulla terassilla, ja bändiä meillä ei ollut. Tanssiminen hoitui ulkona takaterassilla. Se olikin ihan huippupaikka tanssille ja bilettämiselle. Illallakin oli niin ihanaa, kun elokuinen ilta pimeni, ja me tanssimme siellä takanamme synkkä metsä, päällä synkkä taivas. Se oli kaunista! Meillä oli myös vihkiminen tilalla, Tuurunlinnan vieressä sijaitsevan lammen rannalla. Se oli ehdottomasti elämäni upein kokemus. Paikka oli kaunis, ja ilma kuin morsian. Siihen oli järjestetty Kavalton tilan puolesta ryijy, sekä pöytä, jolla oli kynttilä ja kukkia. Itseasiassa juuri ennen meidän vihkimistä viereisessä rakennuksessakin oli ulkovihkiminen. Ja mikäs sen kauniimpi paikka suorittaa ulkovihkiminen, kuin tuo ympäristö! Erityismaininta vielä emännälle, Taijalle. Hän on todella mukava ja ihana ihminen! Olen niin onnellinen, että löysimme tämän juhlapaikan. Häämme olivat täydelliset, ja suurin kiitos siitä kuuluu juuri Taijalle ja Kavalton tilalle!
×
×
 • Create New...