Santte

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Santte

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mun puku ei ole kotona,vaan on kaason luona säilytyksessä, niin mulla ei oo siitä kuvaa. Mutta puku maksoi kaikkinensa 269€.
 2. Minä kans voisin jakaa kokemukseni Millysta. Kun olin päätynyt Millyyn tiedustelin käytännön asioista(tilaamisesta, mitoista ym) ja sain vastaukset nopeasti Suzannelta. Minulla oli siis kuva mekosta, jonka kopion halusin. Suzanne vastasi, että voin tehdä tilauksen s-postilla suoraan hänelle. Hän pyysi lähettämään kaikki mitat ja tarkat tiedot yksityiskohdista. Lähetin ne. No lopulta häneltä ei kuulunut vahvistusta asiasta, joten laitoin viestiä uudelleen. Hän ei ollut saanutkaan niitä. No lopulta hän lähetti Paypal-maksupyynnön ja kävin maksamassa pukuni saman tien. Tämä oli heinäkuun alussa. Odottelin vahvistusta, koska aikaisemmin laittamani mitat eivät olleet menneet perille. Lopulta noin viikon kuluttua laitoin viestiä, että onko maksu saapunut. Hän vastasi, että puku on laitettu tuotantoon. Yritin malttaa mieleni ja kyselin vasta heinäkuun lopulla, että miten puku edistyy. Koska en koskaan saanut vastausta esimerkiksi siihen olivatko lähettämäni kuvat tarpeeksi selkeitä. En saanut vastausta. Odottelin vielä pari viikkoa ja kysyin uudelleen enkä vieläkään saanut vastausta pukuni kohtalosta. Lopulta odotain syyskuun alkuun ja laitoin viestiä, että olen huolissani, koska minulle ei vastata ollenkaan enkä tiedä, mikä on pukuni kohtalo. Tämän jälkeen sain suoraan vastauksen Kiinasta Cindy Wang nimiseltä henkilöltä. Hän oli erittäin ystävällinen ja kertoi, että eivät ole saaneet maksua puvustani kuin vasta elokuun lopussa ja ovat vasta silloin aloittaneet puvun teon. Olin yllättynyt, koska minulle oli kerrottu jo heinäkuussa maksuni jälkeen, että pukuani valmistetaan. Lopulta tältä Cindylta sain haluamani kuvat testipuvusta ja haluamani vastaukset. Homma eteni jouhevasti ja lokakuun alussa sain vastauksen, että pukuni on viimeisessä vaiheessa ja valmistuu viimeistään viikon kuluessa. Tästä ei mennyt kuin pari päivää, kun Cindy kertoi, että hän on lähettänyt puvun ja se tuli DHL:n kautta 4 päivässä kotiovelle ja ilman tullimaksua. Summa sumarum: Puku oli sopiva ja näyttää juuri siltä, kuin pitääkin. Mitatkin osuivat kohdalleen ja materiaalit tuntuvat laadukkailta. Väri ja materiaalit ovat oikeat, vaikka tilausvaiheessa en saanut vastauksia siihen ymmärsivätkö, mitä tarkoitan. Pituuden laitoin mittoihin vähän reilummasti, joten se on ainoa, jota saatta joutua lyhentämään. Täytyy ensin hommata alushame, koska voi olla, että pituus asettuu kohdillee sillä. Ainoa miinus oli se, että tilauspäässä Suzanne ei vastaillut viesteihin ennen kuin ilmaisin tyytymättömyyteni. Kiinasta puvun tilaaminen vaatii siis kärsivällisyyttä ja minulla se oli välillä hakusessa
 3. Onko kellään kokemuksia Lounaskahvila Padan pitopalvelusta? On ilmeisesti melko uusi pulju, niin ei löydy oikein kokemuksia. Meillä on se alustavasti varattuna,kun saimme ihan hyvän tarjouksen. Hieman kuitenkin mietityttää, kun siitä ei ole minkäänlaista kokemusta.
 4. Mun puku ei ole Millyn omasta valikoimasta, vaan lähetin kuvan, minkä tyylisen haluan. Ja kun halusin varmistuksen ymmärsivätkö, millaisia yksityiskohtia tarkoitin, en koskaan saanut vastausta. Sen takia vähän jänskättää, että kuinka hyvin osaavat tehdä puvun pelkän kuvan ja minun kehnon enkunkielisen sepostuksen perusteella. Noh, onpahan jotain lisäjännitystä, kun ei tiedä tuleeko puku ja milloin tulee
 5. Minä tilasin mittatilauspuvun Milly bridalilta heinäkuun alussa. Tilauksen yhteydessä kysyin, että ovatko lähettämäni kuvat tarpeeksi selkeät. Lisäksi kysyin joukon muita kysymyksiä puvun yksityiskohdista, että ymmärsivätkö mitä tarkoitin. Mihinkään näihin kysymyksiin ei ole vastattu suoraan. Ainoa vastaus on ollut, että pukusi valmistus on aloitettu. Kyselin sitten, että saanko kuvia tässä matkan varrella ja milloin puku on valmis, mutta myöskään näihin kysymyksiin ei ole vastattu. Sitten kun laitoin mailia, että alan olla jo huolissani, kun minulle ei vastata sain saman vastauksen kuin aikaisemminkin. Eli että pukuani valmistetaan ja samassa viestissä oli pahoittelut, kun ei ole vastannut. Aaargh. Edelleenkään en ole siis saanut vastauksia mihinkään kysymyksiini. Oletteko muut Millyltä tilanneet saaneet kuvia puvun valmistusvaiheessa? Onko kaikille tehty ns. lakanaversio ensin? Noh, häät ovat vasta ensi vuoden puolella, että ei tässä vielä paniikkia ole, mutta hieman ihmetyttää tuo touhu.