Jump to content
Naimisiin.info

Utti

Rouva
  • Viestit

    107
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Utti

  1. Hei Jones!

    Olimme Kota Kinabalussa kesällä 2004. Tuo kyseinen hotelli Magellan sutera on edelleen mielissämme kaiken muun matkailun jälkeenkin. Paikka oli upea ja hotelli ihana. Siltä reissulta jäi hyvä mieli.

    Suosittelen käymään ahkerasti Tunku abdul rahman park- kansallispuistossa, eli niillä saarilla, jotka näkyvät siitä rannasta. Ihan hotellin vierestä on venekuljetus ja snorklausvälineiden vuokrausmahdollisuus. Manukan, mamutik ja (joku kolmas) oli ne saaret joilla kävimme.

    Ah jos pääsis vaikka syksyllä sinne uudelleen!

    Utti

  2. Olimme häämatkalla Kap Kaupungissa 4 päivää (aivan upea paikka) ja sitten lensimme Port Elizabethiin, jossa olimme kolme yötä Lalibelan safarimajoilla. Siis aivan tajuttoman upea paikka!!!!

    Matka oli Kohdematkoilla ns. valmiina, käänsimme sen vain toisin päin. Lopuksi menimme vielä mauritiukselle. seitsemän lentoa yhteensä.. huh.

    Etelä afrikka oli aivan mahtava paikka ja kaikki se mitä näki ja kuuli, jäi kyllä mieleen ja teki suuren vaikutuksen.

    Suosittelen.

    Utti

  3. Voin myös suositella hotelli kalastajatorppaa. Saimme viime la hyvää palvelua. Huoneen sai pitää 18.00 asti sunnuntaina! Saimme myös aamiaisen huoneeseen, vaikka olimme unohtaneet laittaa lapun oveen yöllä.

    Hinta oli kai 265 euroa ja hyödynsin huonetta jopa päivällä kun kävin siellä pukeutumassa kaason kanssa.

    Huom, huoneessa on amme ja merinäköala!!!

    Tyytyväinen Utti

  4. joo, siis turtleilla ei ollut munimiskausi meneillään ja orangeilla oli fruit season, eli eivät olisi tulleet ruokintapaikalle vaan olivat metsässä. Orkideat eivät myöskään enää kukkineet, emmekä nähneet raflesiaakaan  :-/

    Reissu oli muilta osin kuitenkin paras mitä olemme tehneet ja puuhaa ja harrasteita riitti yllin kyllin. Tämä siis heinäkuussa.

    Utti

  5. Moi!

    Olimme Magellan Sutera hotellissa, joka oli aivan upea. Nyt alkaa olla jo niin monta matkaa tuon jälkeen tehtynä, etten muista hintoja, mutta toki hotellilla on aina kalliimpaa kun kaupungilla. Hintataso ei nyt ihan halpa ollut, muttei kalliskaan :)

    Oluet nyt tuskin teidän matkabudjettia nurin saa...

    Utti

  6. Mä olen jopa ajatellut tehdä ohjelma-lehtisen (vaikka menun yhteyteen) jossa mainitaan, että tänään Te, hyvä juhla-yleisö saatte nauttia ruoasta, hyvästä musiikista jne ilman pakollisia leikki-numeroita...

    Siis jotenkin tähän tapaan. Itse ainakin juhlissa alan panikoimaan, että missä välissä niitä 'vappa-ehtoisia' taas aletaan huhuilemaan johonkin hemmetin leikkiin!

    Utti

  7. Moi!

    Olimme yhden päivän Rasariassa, koska se oli ainut paikka missä pystyi fruit seasonin aikaan näkemään orankeja. Vain hotellin asiakkaat saivat käydä siinä reservaatissa, joten näimme sen vaivan jotta yksi matkamme tarkoitus tulisi täytettyä  ;D

    Hotellissa oli paljon ruotsalaisia ja todella kiva meri ja hyvät uintimahdollisuudet. Myös huoneet olivat ihan kivat. Hotellilta oli shuttle-bus yhteys keskustaan usein, ei maksanut paljoa mutta olisiko puolisen tuntia kestänyt tuo matka.

    Gayanan saarista ei ole hajuakaan, mutta Tunku Abdul rahman parkissa oli ihanaa! Suosittelen.

    Laitan sulle muutaman kuvan, mutta annatko s-postin kun kuvani ei ole netissä...

    Utti

×
×
  • Create New...