Nekku

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nekku

 1. :-XOnko muita ensi kesänä Mäntsälän kirkossa vihittäviä? Missä päätitte pitää juhlat?
 2. > Kyllä muakin ärsyttäis jos häiden aattona täytyisi mennä katsomaan toisten naisten tissejä ja persauksia ja se olisi sitten tosi cool ja hauskaa, eikö niitä luulis nähneen jo tarpeeksi jos avioon luulee olevansa valmis? Mun mielestä aika mautonta ja menee alle hyvän maun rajan, mutta mikäs siinä toisaalta jos kumppania ei haittaa.
 3. Meillä luki vaan toteamus "Me mentiin naimisiin!"
 4. Ostin tänään Diorin J`adoren, olen sitä käyttänyt ennenkin ja tuoksu on jäänyt mieleen.
 5. Menen meikattavaksi, koska en luota omiin hermoihini hääpäivän aamuna. Tosin tämänpäiväisen koemeikkauksen jälkeen tiedän, että lopputulos ei ole toivomani, sillä jostain syystä meikkaaja ei kuunnellut yhtään että haluan esim. tummat silmänaluset oikeasti piloon enkä näyttää sairaalta hääpäivänäni. Sipaus peitepuikkoa silmien alle ei kyllä auttanut yhtään! Korjailin meikkiä kotona, ja kaipa siitä jonkinlaisen sitten saa. Ymmärrän kyllä että kauneusalallakin on ammattilaisylpeys, mutta miksi ihmeessä asiakasta ei voi kunnolla kuunnella......
 6. En halua mitään kovin perinteistä, mutta löysin ihanan kappaleen Juhana Nevalaiselta; Myötätuuleen. Sopii mielestäni mainiosti sisääntulomarssiksi, melodinen ja sopivan hidas kun on.
 7. Hääkimppuni hinnaksi arvioitiin n. 100 e (aargh!) ja tarkoitus olisi myös kuivattaa se muistoksi, joten odotan että lopputulos on hinnan väärtti.. Sisältää ruusuja, kalloja ja murattia. Sulhasen ja bestmanien vieheet n. 7 e/kpl, morsianten vieheet n. 10 e.
 8. Meille tehtiin matkatoimistosta tarjous Mauritiuksesta ja halvin oli 1700 E/hlö. Kahdelta hengeltä siis melkoisen kallis matka. Tuli vaan mieleen, että ootteko te kaikki Mauritiuksen käyneet kroisoksia... Olisi kiva jos reissussa voisi syödäkin hyvin eikä vaan laskeskella pennejä kukkarossa..-Pettynyt huokaus-