Jump to content
Naimisiin.info

picata

Morsian
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo

picata's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Sama täällä. Yksi pariskunta sanoikin vastaamatta jättämisen syyksi sen että "he eivät tienneet että pitää ilmottaa jos EI pääse tulemaan" *facepalm* Muuten tuli ihan hyvin vastauksia ennen viimeistä päivää. Tosin n.50% ihmisistä ilmottautu 2-3 päivää ennen RSVP päivää. Joillekkin kavereille piti laittaa tekstaria että tuutteko vai ette. Vain yksi kutsu oli kadonnut postiin.
 2. Meillä on pidetty vain 1 palaveri, sekin nyt äskettäin, n.1kk ennen häitä. Toinen kaaso ja kolmas BM ei päässyt palaveriin mutta heitä infottiin jälkikäteen kaikesta. Yhdessä käytiin läpi oikeastaan vaan häiden aikataulu, vastuu alueet, puheet (kuka pitää), tienvarsikylttien paikat yms. Meillä ei olis ollu tarpeen pitää monta palaveria... Toki käydään kaikkien kanssa häiden alusviikolla vielä juhlapaikkaan tutustumassa, koska kaikki eivät ole siellä vielä käyneet.
 3. TONNIN VUOKRA? ;O Ei hyvä kesä, siitä paikasta en maksaisi vuokraa 300e enenpää! Kamala ulkonäkö ja paikkakaan ei ole mitään näköala - siinähän on tarha/koulu/joku kiinnikkin? Tonniin kun laitan 200-500e lisää, saan jo Espoon Kartanon joka on jo luxus. Nimenomaan! Ja nyt kun alkoholistaki pitää pulittaa (yli) tuplasti mitä oli budjetoitu niin suorastaan vituttaa ettei otettu sitä Espoon Kartanoa sillon ku oli mahollisuus!
 4. Okei, kiitos Maijanen tiedosta ..Mitä? Voiko niin tehdä? Voiks sen linjaston vetää siitä pois jos niin haluaa? Meille joskus sanottiin (joku henkilökuntalainen) että siinä se linjasto nyt on eikä sitä voi siirtää.. Mutta sitten katottiin yks kerta et helkkari, siellähän on pyörät alla. Miksei sitä vois kärrätä pois siitä...
 5. Me oltiin myös maistelemassa ruokia kaason ja BM:n kanssa. Petyin kyllä niihin lämpimiin pääruokiin mitä oli tarjolla. Oliko se tosiaan niin vai oonko vaan sokea, ettei siellä ollut lämpimistä pääruoista yhtään kalaruokaa maisteltavana? Yritin ettiä mut en vaan nähny. Mulle noi ruoat oli aikamoinen pettymys. Varsinkin kun joskus käynyt siellä lounaalla ja isänpäivälounaalla ja sillon on ollut tosi maittavat ruoat. Nyt ei oikein mikään ruoka napannu.. edit: Meilläkin on tarjouksessa tuo 35e/h (klo kahdentoista jälkeen) ja siitä pidämme kiinni.
 6. ..Mun mielestä noi sun kommenttisi vasta epäkohteliaita ja tökeröitä onki. Eiköhän kaikilla ole oikeus pitää juuri senlaiset häät kuin itse haluavat. Vai mites sitten jos he menisivätkin maistraatissa naimisiin? Tulisitko sitten tänne huutelemaan kuinka törkeetä se on ettei sinua sinne mukaan kutsuttu ja eihän heidän suurta päivää voi juhlia, kun et ole itse ollut sitä todistamassa...??
 7. ^ onks toi joku tosi huono vitsi? Sano et on! Eli jos ne nyt on laittanu a-oikeuspaperit menemään niin meidän on heiltä otettava tulevana kesänä juomat?? Eiks niitten pitäis hitto soikoon ilmottaa tollasesta "pienestä" asiasta, varsinkin niille jotka on vuokrannu jo edellisenä vuonna kyseisen tilan!?! Nyt sapettaa. EDIT: Kysyin Villa K:sta tuota asiaa ja ainakin me saadaan nyt tulevana kesänä viedä omat juomat. Hitto soikoon että pelästyin!!
 8. Mun mielestä ei ollu pakko ottaa pitopalvelua heiltä.. Korjatkaa jos oon ihan väärässä! Me otettiin ihan vaan sen takia että kävi meille helpommaksi..ei tarvinnu alkaa etsimään ja vertailemaan muita cateringeja. Villa K:ssahan on jonkinlainen lastentarha(?).. En tiedä saako niitä tiloja käyttää juhlien aikaan, mutta jos saa niin siellä olisi muksuilla tekemistä. Ja onhan heillä ulkonakin aidattu lasten leikkipaikka. Kannattaa käydä ihmeessä katsomassa siellä sisällä k.o paikkaa.. Kuvista ei kyllä huomaa miten hieno paikka se on. Ja ulkosivukin antaa väärän kuvan villa k:sta.
 9. Mä melkeen tarviisin jonkinlaisen pohjapiirroksen siitä ruokailutilasta, niin olis helpompi hahmottaa, että miten me voitais ne pöydät laittaa. Se tila kun ei oo oikein minkään muotoinen Tiedätkö yhtään, onko villa k:sta mahdollisuutta saada jotain pohjapiirrustusta?
 10. Muakin kiinnostaa tietää että minkälaisia suunnitelmia olette jo tehneet.!? Pioneja, me ei olla vielä sen tarkemmin tehty suunnitelmia. Ruoat hankitaan talolta (käytiin isänpäivä lounaalla siellä ja ruoka oli tosi hyvää), mutta muuten ei olla vielä sen erikoisempia suunnitelmia tehty. Ollaan vielä mietintä vaiheessa, että mistä kakku hankittaisiin.. Itseäni kiinnostaa kovasti se, että miten ihmiset on järjestänyt pöydät.. Oletteko te tehneet jo minkälaisia järjestelyjä, Pioneja?
 11. Sama täällä! Meilläkin on häät siellä tulevana kesänä ja kaikki kokemukset on tervetulleita. Kuulostaa hyvälle :-) Tiedätkö mitä konditorioita VillaK käyttää yhteistyökumppaneinaan? Mulle he kertoivat, että he ovat käyttäneet Catering Kuutschin:in kakkuja häätilaisuuksissaan.
 12. Mun blogin osoite/linkki löytyy tosta mun allekirjotuksesta
 13. Mä en oikeen tiedä mitä mieltä mä tästä asiasta olen. Omiin polttareihin en stripparia halua, se on varma. Mutta että miehen polttareihin.. Sulho kerto että yksi hänen BM oli ehdottanut (vitsilla?) että pitää pitää harjotus-polttareita, että löytää hyvän strippi paikan sitten oikeisiin polttareihin.. ha ha..hauskaa.. Mut joo.. en ota (ainakaan vielä) kantaa tähän asiaan sen kummemmin vaikka aikasemmin olinkin sitä mieltä että miehen polttareihin voi sen stripparin hankkia....
 14. Itse tilasin puvun light in the boxista ja puku tuli eilen kotiin ovelle saakka toivat. Näin painajaisia tuosta puvusta ja pelkäsin pahinta. Ja itkuhan melkeen tuli kun sain paketin auki.. koska se oli just niin ihana kun kuvissakin <3 Joudun viemään sen jossain vaiheessa lyhennettäväksi koska tilasin tahallani vähän liian pitkän puvun. Muuten puku istui kuin valettu
×
×
 • Create New...