Aditu

Aktiivijäsen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Aditu

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 01/04/86

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Tulevat morsiamet ja morsiusneidot, Haluatko löytää parhaat värisi, jotka saavat sinut hehkumaan? Näyttää ihastuttavalta täydellisenä päivänäsi? Ratkaisu tähän on värianalyysi. Analyysin aikana värikonsultti määrittelee sinulle värivuodenaikasi, väripersoonasi ja sinulle parhaiten sopivat värit pukeutumiseesi. Oikeat sävyt tuovat parhaat puolesi esiin ja tunnet olosi itsevarmaksi. Onhan myös valkoista useaa eri sävyä. Värianalyysin lopuksi saat värikartan, joka on sinulle jatkossa korvaamaton apu vaate- ja meikkivärien valinnassa. Säästät aikaa ja rahaa! Puvuston kokoaminen on helppoa, koska värikartan avulla saat eri vaatekappaleet sointumaan sävyiltänsä täydellisesti yhteen. Värikartta sisältää oman värivuodenajan värimallien lisäksi tietoa pukeutumisesta ja värien käytöstä eri tilanteissa. Loistavaa ohjelmaa myös polttareihin! Analyysin hinta: 120€ (norm. 150€) Ryhmähinta/henkilö 100€ (norm. 120€) Analyysin kesto noin 1 tunti. Tiedustelut ja varaukset: 045-164 7122 [email protected] https://www.facebook...bookmark_t=page
 2. En itseasiassa varsinaisesti kaupasta, vaan yhdeltä ebayn lukuisistä myyjistä, jolla oli paljon kaikkea hääjuttua ja nähtävästi tosiaan myös mittatilauksella tekevät. http://www.ebay.co.uk/sch/espresso168/m.html?item=120686267072&viewitem=&sspagename=ADME%3AX%3AAAQ%3AGB%3A1123&_trksid=p4340.l2562
 3. Tänään postimies toi ovelle paketin, jossa oli morsiusneitojen ja kaason mekot, Kiinasta tilatut. Enpä voi taas kuin suositella kiinamyyjiä, sen verran kauniit olivat. Jutun voi lukea blogistani: http://vihreamorsian...-saapuivat.html
 4. Itse shoppailen ebayssa paljonkin ja myös hääpukuni sieltä ostin, kuten olen jo aiemmin tässä ketjussa kirjoitellut niin en viitsi toistaa, paitsi että puku oli täydellinen ja täsmälleen samanlainen kuin kuvassa. Minulle ei edes ilmoitettu että puku oli lähetetty, tuli vain soitto UPS:ltä että olisi paketti Kiinasta ja joku tullimaksu siitä piti vielä maksaa. Sen kun oli hoitanut, paketti saapui ja se tuotiin kotiovelle. Muistaakeni maanantaina soittivat ekan kerran että paketti Suomessa ja torstaina tuli sitten perille. Kyllä ne ilmoittaa mihin aikaan sitä ovat tuomassa ja minä päivänä.
 5. Niin, monta ketjuahan täällä on erilaisista hääleikeistä, mutta olisiko kellään vinkkejä minkälainen ohjelma sopisi häihin, kun hääparista kumpikaan ei voi sietää näitä perinteisiä hääleikkejä? Meidän kohdallamme tilanne vain on niin, että kaikki tuollaiset aiheuttavat suunnatonta myötähäpeää ja ahdistusta. Olimme juuri vieraina häissä, joissa kaikki kliseet käytiin läpi. Toki kelpuutan perinteistä esimerkiksi moprsiuskimpun heiton ja häävalssin, mutta siihen se taitaa jäädä. Jos jollakulla muulla "leikkien vihaajalla" on hyviä ideoita tai omakohtaista kokemusta, kuulisin niitä mielelläni.
 6. Olisiko kellään suositella hyvää pitopalvelua Joensuusta? Ei olisi haittaa, jos olisi myös suhteellisen edullinen, eli hyvä hinta-/laatusuhde.
 7. No minun mielestäni ei. Meille kun tulee sen verran pienet häät että karsimme sellaisia sukulaisiakin joiden kanssa ei juuri olla tekemisissä, niin ei kyllä sitten kutsuta myöskään sellaisten kavereiden puolisoita joita ei juuri tunneta ns. tilaa viemään. Voi kuulostaa julmalta, mutta kun paikkoja tosiaan on rajoitetusti, unelmiemme juhlapaikkaan mahtuu mukavasti 65 henkilöä. Eli toki kutsumme sitten vain läheisimmät ja tärkeimmät.
 8. Mie kyllä tilasin omani vuotta ennen, koska löysin ihanan Kiinapuvun ja mallit muuttuu. Takana on nyöritys, joten antaa periksi muutaman sentin suuntaan tai toiseen. Olen tosin ollut samankokoinen jo monta vuotta, niin uskalsin tilata. Puku tuli parissa kuukaudessa ja oli juuri sopiva, mittatilauksella teetetty.
 9. Se riippuu minkälaista olisit vailla, mm. kampaamo Mimar Utrassa tekee myös meikkejä ja sieltä olen kehuja kuullut. Ainakin sellaisilta morsiamilta jotka haluavat jotain vähän näyttävämpää, kun joissain paikoissa tekevät kuulemma niin luonnollisia meikkejä, että arkenakin on enemmän pakkelia naamassa. Riippuu tietysti ihmisestä, mutta itse kammoksun tällaista.
 10. Tulikin tässä mieleeni, että oletteko millä hinnoilla saaneet kaason/morsiusneitojen pukuja, jos olette ulkomailta tilanneet? Oma puku tuli onnistuneesti Kiinasta, mietin että pitäisiköhän morsiusneitojen asujen kanssa lähteä samalle linjalle, ettei ihan mene vararikkoon...
 11. Kylläpä "kilpailu" on kovaa, kävin heti aamusta varaamassa kirkon ensi kesälle ja silti oli jo ensimmäinen haluttu aika jo mennyt. No, minusta tulee sitten rouva tuntia aikaisemmin, ei kai siinä. Päivähän se tärkein on.
 12. Valitsimme hääpäiväksemme 18.8.2012, koska sulhanen täyttää silloin 30-vuotta ja sattuu vielä sopivasti olemaan lauantai...
 13. No huh, olipahan aikamoista tekstiä. Mielestäni myös aika huvittavaa. Varmasti osa kokemuksista on juurikin tuollaisia, mutta mielestäni on aika turha yleistää, että _ikinä_ ei saisi onnistunutta pukua. Oma pukuni oli täsmälleen samanlainen kuin kuvassa, mistä olin kyllä todella yllättynyt. Ihan kirjailuja myöten. Värikin oli samanlainen kuin värikartassa, ylitti kaikki odotukset. Koko oli myös sopiva, kun itse mitat otin. Puvusta ei siis tarvitse muuttaa mitään, vaan se on heti käyttövalmis. Eli kyllä niitä hyviäkin kokemuksia löytyy.
 14. Vaikeahan se on aina tarkkoja aikoja sanoja, itse tilasin tällaisen mekon ja aikaa meni alle 2kk siihen kun puku saapui minulle. Tilasin puvun eri värisenä ja väri oli täsmälleen sama kuin värikartta antoi ymmärtää ja myös puku näytti juuri samalta kuin kuvassa, mikä oli ihana yllätys. Puku oli tilattu täältä ja olin erittäin tyytyväinen. Tietääkö joku muuten että olisiko miehille vastaavia liikkeitä, että saisi pukuja ulkomailta?
 15. Oma hääblogini löytyy täältä Vihreä morsian. Tervetuloa lukemaan ja antamaan vinkkejä!