<N86>

Morsian
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About <N86>

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä kutsuttuja oli 160 joista 150 tuli paikalle
 2. Itse laitan Kalevala korun Kielo-sarjan korut (kaulakoru, rannekoru, korvakorut) hopeisena. Olen nämä tulevalta aviomieheltäni saanut lahjaksi ja ne käyvät hyvin pukuni kanssa. Kihla- ja vihkisormuksen lisäksi en muita sormuksia aio laittaa.
 3. Minusta kyllä sopii, kaunis kappale Itse olen ajatellut häätanssiksi Johanna Kurkelan Rakkauslaulua, ongelmana on vain se etten tiedä yhtään kuinka se kuuluisi tanssia (siis millä askelilla). Haluaisin tanssia sen oikein, enkä niin että se näyttää siltä kuin oltaisiin ala-asteen discossa Osaako kukaan sanoa millä askelilla tuo pitäisi tanssia?
 4. Hei, Kiitos hintatiedoista. Kysyisin vielä kuinka monta timanttia tuossa E-559-sormuksessa on?
 5. Me kävimme tänään ostamassa sormukset ja vihkimiseen on 4 kk. Hyvin olisi ehtinyt myöhemminkin, mutta en malttanut odottaa
 6. Hei, Kysyisin minkä hintainen on Kuunsilta E-559 sormus?
 7. Osaako joku sanoa kenen runo tämä on? Jostain olen tämän napannut, mutta tekijästä ei ole tietoa "Linnulla on siipensä auringolla lämpönsä Maalla merensä ja taivaalla tähtensä. Mutta minulla on Sinut ja Sinä olet minulle ne kaikki."
 8. Vanhempani ovat eronneet, joten heille ei ole yhtäaikaa asiasta kerrottu. Äitini reaktio oli iloinen hämmennys, olimme kahdestaan menossa Tallinnan-matkalle ja linja-autossa sitten otin asian puheeksi Isäni ensireaktiota en ollut näkemässä, koska mieheni halusi itse kertoa isälleni. Ei nyt varsinaisesti kättäni pyytänyt isältäni, koska olimme jo päättäneet hääpäivän, mutta halusi kuitenkin itse kertoa asiasta. Isäni 50 v. juhlassa mieheni otti sitten asian puheeksi kun olivat kahdestaan isäni kanssa Ja oikein iloinen isäni on asiasta ollut, oli hän osannut jo odottaakin tätä uutista
 9. Meillä mies hoiti bändin, lisäksi hääauto on hänen hommansa. Meillä tosin autoksi tulee oma auto, miehellä on harraste-autona vanha Volvo Amazon ja se saa kunnian toimia hääautona kunhan mies saa sen laitettua kuntoon. Kuskikin on jo järjestetty. Ihan kiitettävästi mies on myös jaksanut kierrellä kanssani askartelu-liikkeissä ja ottanut osaa suunnittelun Varmasti lähempänä hääpäivää tulee lisää juttuja miehen hoidettavaksi (häät siis kesäkuun lopussa) Itse olen vain luonteeltani sellainen, että haluan hoitaa kaiken itse, en ole vielä oikein osannut kaasoillekaan delegoida mitään hommia
 10. Meillä vihkiminen klo 15. Meikki minulla on klo 8 ja kampaus klo 9, valmista pitäisi olla klo 11. Tämän jälkeen on sitten aikaa hakea kukat, pukeutua, syödä yms.
 11. Meillä vaikutti juuri nuo A-oikeudet valintaan. En missään tapauksessa halua, että vieraat joutuisivat itse maksamaan omat juomansa. Meille on vieraita tulossa n 160, joten budjetti ei oikein riitä tarjoamaan ravintolahintaista alkoholia niin suurelle porukalle. Paikan täytyi siis ehdottomasti olla sellainen mihin saa tuoda omat juomat. Lisäksi valintaan vaikutti se, että tilassa on oltava yksi suuri sali mihin kaikki vieraat mahtuvat. Olen muutaman kerran ollut häissä, jossa vieraat on jaettu moneen pieneen huoneeseen ja sellaista en halua omiin häihini. Myös juhlapaikan sijainti vaikutti jonkin verran, juhlapaikka on rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin riittävän läheellä keskustaa, jotta jos esimerkiksi jotkut poistuvat taksilla juhlapaikalta niin se ei tule kovin kalliiksi.
 12. Me tilaamme kutsut valmiina, en ole edes harkinnut tekeväni niitä itse. Tämä sen takia, että en todellakaan ole mikään askartelu-ihminen Aikaa kutsujen suunnitteluun olen tästä huolimatta saanut kulumaan ihan riittävästi, jo useamman kuukauden olen etsinyt juuri sitä meidän näköistä kutsukorttia. Haluan kutsuun varsinaisen kutsu-tekstin lisäksi jonkin runon, joten tekstejäkin on suunniteltu jo jonkin aikaa, ja suunnittelu jatkuu edelleen.
 13. Minun täytyi ehdottomasti saada Minna Parikan Raquelit Jonkin verran pidän muutenkin valkoisia kenkiä, joten kenkiä tulee varmasti käytettyä myös häiden jälkeen.
 14. Otan miehen nimen. Asiaa en oikeastaan ole edes suuremmin pohtinut, olen pitänyt sitä aina ihan selvänä asiana. Kaksoisnimet koen jotenkin hankaliksi, tietysti jos itselläni olisi jokin todella erikoinen sukunimi mistä en haluaisi luopua niin silloin voisin harkita kaksoisnimeä. Mutta oma sukunimeni on sen verran tavallinen, että luovun siitä kyllä ihan mielelläni