Jump to content
Naimisiin.info

Sannakko

Morsian
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Sannakko

  • Syntymäpäivä 02/06/1990

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

Sannakko's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pitkään selviteltyäni selvisi, että huhuja ovatkin levitelleet usea eri ystävämme! Ovat vetäneet tällaiset johtopäätökset, koska meitä ei ole erilaisissa juhlissa näkynyt vähään aikaan! Nyt en edes tiedä, mitä ajatella. Voiko tällaisia ystäviä edes olla..
  2. Häihimme on siis aika tarkalleen kuukausi aikaa. Eilen juttelin siskoni kanssa, (joka on tällä hetkellä matkaoppaana ulkomailla), ja selvisi suhteellisen jänniä asioita. Mietin koko keskustelun ajan, miksi siskoni kyselee ja varmistelee, onko minulla ja tulevalla miehelläni kaikki hyvin ja olemmeko onnellisia. Kun hetken aikaa olin hiillostanut selvisi, että liikkuu huhuja, että meillä ei olisi kaikki hyvin ja että meidän ei ollenkaan pitäisi mennä naimisiin. Tarpeeksi pitkälle asiaa selvittäessäni selvisi, että näitä huhuja eteenpäin laittavat ovat kaksi kaasoistani! Eniten ehkä hämmennyin ja järkytyin siitä, että olen uskonut ja luottanut ihmisiin, jotka eivät sitten tosissaan olekaan onnellisia meidän puolesta. Nyt huomaa myös, kuinka mukavaa on ollut järjestellä erilaisia hääjuttuja tietämättä, että kaksi muuta puukottaa samalla selkään. Nyt en kyseisiä ihmisiä kaasoikseni halua, enkä ole varma haluanko ko. ihmisiä edes häihimme.
  3. Sannakko

    Kreikka

    Me lähdemme heti häitä seuraavana päivänä Kreikan Ixiaan. Haluttiin suhteellisen halpa ja ennenkaikkea turvallinen häälomakohde (itse kun olen raskaana). :)Ja matka kestää pari viikkoa.
  4. a-nu: "Tää valssi on valssittu ennenkin, on luvattu taivaalta tähdet. Mutta enne kuin ruusut on kuivuneet, on huudettu nyt sä lähdet. Tää valssi on joskus niin nopea, että loppuu se ennen kuin alkaa. Mut molemmat jos toistaan kannattelee, ei väsytä yhtäkään jalkaa. [Ota lujasti kiinni niin tanssitaan, yks eteen kaks taa, tai paikallaankin pyöriä voidaan. Ei tärkeää oo kanssasi suunta tai määränpää. Saat mua niin kuin sokeaa kuljettaa, voin kantaa sua jos vauhti uuvuttaa. Otan jalkoihin rytmin sun sydämestä. Lue karttaa mun kämmenestä.] Tää valssi on päättynyt kyyneliin, me on molemmat nähty se juttu. Mut nyt mua ei pelota ollenkaan, sä olet niin rakas ja tuttu. Tää valssi on vaikea tanssia, jos miettii vain mihin se johtaa. Mut parempi ennuste niillä on kai, jotka hetkessä toisensa kohtaa. Kuka uskaltaa enää tanssia, tätä pahamaineista valssia. [Ota lujasti kiinni niin tanssitaan, yks eteen kaks taa, tai paikallaankin pyöriä voidaan. Ei tärkeää oo kanssasi suunta tai määränpää. Saat mua niin kuin sokeaa kuljettaa, voin kantaa sua jos vauhti uuvuttaa. Otan jalkoihin rytmin sun sydämestä. Lue karttaa mun kämmenestä.] [Ota lujasti kiinni niin tanssitaan, yks eteen kaks taa, tai paikallaankin pyöriä voidaan. Ei tärkeää oo kanssasi suunta tai määränpää. Saat mua niin kuin sokeaa kuljettaa, voin kantaa sua jos vauhti uuvuttaa. Otan jalkoihin rytmin sun sydämestä. Lue karttaa mun kämmenestä.] Tämä siis ihan korvakuulolta suoraan biisistä.
  5. Itsekin ostin hääpukuni. Kiirehdin Tallinnan puolelle, kun vielä oli Vironkruunut käytössä.
  6. Meidän häihin on melkein 5kk aikaa. Hoidettuna: - Kirkko ja juhlapaikka varattuna - Pappi varmistettu - Pitopalvelu varattu ja suunnittelupalaveri tehty - Paljon askartelua hoidettu ja paljon jäljellä - Hääpuku, huntu, tiara ja kengät - Kutsut tehty (häät kesäsesongilla ja perjantaina) - Bändi - Valokuvaaja - Kukat (kaverin äidin kanssa suunniteltuna) Kuukauden päästä mennään sormuksia, koruja ja kampaajaa katselemaan.
  7. Me emme myöskään pyydä mitään materiaalista. Hääkutsussamme lukee: "kotimme on jo täynnä tavaraa, enemmän kaipaamme maailmaan avaraan. Jos lahjan haluatte meille antaa, voitte häämatkarahastoomme kortenne kantaa."
  8. Meille tulee Jos Rakastat-leffasta tunnusmusiikki: jos sä tahdot niin. Itse olen 16-vuotta laulanut ja hankin biisiin osaavat laulajat. Meillä on kai sit häätanssi valssin sijasta.
  9. Eihän booli mikään pakollinen ikinä ole. Meille tulee booli lähinnä sen takia, että säästää siidereiden/oluen rahtaamisessa. Booli maistuu monellekin. Ja tietenkin värikäs boolimalja tuo osansa teemaan.
  10. Suanke: Meilläkin häät 9.9.2011 ja kutsut lähtee myös toukokuussa.
  11. Sannakko

    Syksyn kukat

    Meilläkin sama ongelma. Syksyhäät ja syksy on teemana. Onneksi ystäväni äiti lupasi kimpun tehdä. Olisi kiva, jos siihen saisi laitettua esim. pihlajanmarjoja. Myös oranssi nauha olisi ihana säväys.
  12. Minulla on 8 tatuointia: lapaluussa, kummassakin ranteessa, korvan takana, nilkassa, sääressä ja olkapäässä. Mielestäni ne ovat osa minua, enkä niitä rupea mihinkään peittelemään. Mutta itsekin parturi-kampaajana voin sanoa, että maskeeraamalla saa suht hyvin peittoon, mutta ei 100%. Eikä tietenkään ole varmaa, että meikki ei tahriinnu pukuun etc.
  13. Kommentoisin itsekin vielä, että riisi EI turpoa lintujen vatsassa. Birdlifen sivuilta: "Riisistä ja sen syömisestä ei ole linnuille haittaa. Riisi on maailmanlaajuisesti tarkastellen varsin tärkeä ravintokasvi suurelle joukolle lintuja (ja ihmisiä). Satojen kypsyessä riisipelloille siemensyöjät käyttävät yleisesti riisiä ravinnokseen. Yleisesti linnuilla on erittäin nopea aineenvaihdunta, jonka vuoksi niiden syömät siemenet tulevat nopeasti ruoansulatuselimistöstä läpi ja syötyyn siemeneen jää edelleen suuri ravintoarvo (on tavanomaista, että tietyt lajit syövät muiden ulosteista siemeniä uudelleen). Vaikka riisi ei kuulukaan suomalaisten lintujen normaaliin ruokavalioon, ei siitä ole niille haittaa. Lintujen hyvinvoinnista huolimatta häätilaisuuksissa voisi suosia kotimaista luomuvehnää. Se on ulkoisesti varsin samanlaista kuin riisi, eikä tahraa tai tarraudu vaatteisiin. " Eli huolet pois ja riisiä viskomaan!
  14. Meille tulee kaksi kumiankkaa. Toisella on huntu ja toisella puku päällä.
  15. Me juhlimme häitämme 9.9.2011 Helsingissä.
×
×
  • Create New...