Kata.S

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Kata.S

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Hei teille kaikille! On ihan pakko kirjoittaa muutama sana häävalokuvauksen tasosta. Me nimittäin olemme todella pettyneet valokuvausliikkeen ottamiin studiokuviin. Olisimme alunperin menneet häävalokuvaukseen paikalliselle valokuvaajalle jonka tiesimme ottaneen paljon hääkuvia. Valitettavasti heillä oli kuitenkin silloin jo ko. päivälle ajat menneet. Jouduimme siis valitsemaan toisen kuvaajan ja ajattelin, että kyllähän he nyt ammattilaisia ovat ja osaavat ottaa kuvia. No, toisin kuitenkin kävi. Kun menimme valokuvaan ja kun kysyimme, että miten tässä nyt tulisi olla.. asennot siis ja muut sellaiset. Kuvaaja vain totesi, että voitte olla miten haluatte. Tyyli on vapaa. Siis meidänkö pitäisi tietää, että onko asento hyvä eli esim. onko päät kallistuneet oikealla tavalla jne. Kuvaaja ei kertaakaan ehdottanut minkäänlaista asentoa tai korjannut mitään. Jäi todella paha mieli hääpäivänä kuvaajasta ja pelkäsimme, että kuvat ovat huonoja ja olimme oikeassa. Meillä ei ollut yhtään hyvää studiokuvaa joista olimme sentään maksaneet. Kaikissa kuvissa meillä oli jollain tavalla huono asento, hääkimppu oli vinossa tai käsi jotenkin tyhmästi. Eikö kuvaajan tulisi tietää tällaiset asennot ja katsoa että hääpari on asettautunut mahdollisimman hyvin. Siis olemme niin pettyneitä. Emme ole vielä teettäneet yhtään kuvaa vaikka häät olivat jo kolme kuukautta sitten. Ei vain kiinnosta teettää niistä kuvista yhtään mitään ja surettaa kun elämämme tärkeimmästä päivästä ei ole onnistunutta kuvaa. Uuteenkaan kuvaan ei kannata mennä, kun joutuisi menemään meikkiin ja kampaajalle ja hankkimaan sulhaselle puku. Parhaimman kuvan saimme omalla kameralla ja siitä teetämme ainakin kiitoskortit.
 2. Hei! Osaisiko kukaan suositella, minne kampaamoon Lapualla kannattaisi mennä laitattamaan hääkampauksen. Minulla ei ole mitään kokemuksia lapualaisista kampaamoista. Entäs häämeikki? Vastauksista kiitollinen.
 3. No hyvä tietää miten muilla on. Itse koen työilmapiirin suorastaan ahdistavaksi, joten jos työkaverit kutsuisin niin kyseessä olisi kutsuminen pelkästä kohteliaisuudesta. Ja niin tärkeänä päivänä haluan olla itsekäs. Tiedän kuitenkin, että työpaikalla sitten puhutaan selän takana, että eipä meistä ketään kutsuttu... Mies varmaan kutsuu omia työkavereitaan, mutta se on hänen asiansa. Edellisestä työpaikasta kutsun yhden ihmisen, mutta hänestä onkin tullut hyvä ystävä eikä siis ole pelkkä työkaveri.
 4. Hei! Yksi kysymys vaivaa mieltäni ja haluaisin tietää, kutsutteko työkavereita häihinne? Itse olen ollut vasta vuoden nykyisessä työssäni eikä työilmapiiri ole kovin hyvä eli en haluaisi kutsua työkavereita häihini. Kukaan työkavereista ei tunnu edes kovin läheiseltä. Kaikkia en millään muotoa voisi kuitenkaan kutsua mutta rajaustakaan ei pysty tekemään. Eli onko kauhean epäkohteliasta olla kutsumatta ketään työpaikalta? Muutoinkin haluaisin pitää yksityisasiat yksityisasioina.