Jump to content
Naimisiin.info

^Jääkuningatar

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

^Jääkuningatar's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Oih, muakin niin innostaisi hevoskyyti talvella! Se ois niin romanttista!! Jotenkin hölmöä tilata limusiini ja maksaa siitä kauheesti, kun matka on noin 2 kilsaa kirkolta juhlapaikalle. Kyydistä ei kerkeä nauttia kauaa :/ Hevoselle se olisi eri asia, kun on hitaampi kulkupeli kyseessä MUTTA.. entä jos on 30 astetta pakkasta? Ja tuota lupa-asiaa mietin kanssa..
  2. Heipparallaa! Meilläkin olisi tarkoitus tähtisädetikkuja heilutella, kun tullaan kirkosta pois. Vihkiminen on kylläkin jo klo 14 ja häät helmikuun 11. päviä, että mietin, miten ne näkyvät siihen aikaan päivästä. Onko kellään kokemuksia, miten käytännössä olette sytyttäneet tähtisädetikut, että palaisi useammalla samaan aikaan? Onko jotain ulkoroihuja, mistä ottaa tulta, vai useampi sytytin, millä saa sytytettyä? Ulkotuliakin saisi muutama olla, ettei oo kauheeta ruuhkaa tulen ympärillä.. Johan siinä polttaa toisten vaatteet. Meilläkin on kutsulistalla reilu 130 vierasta, joten ei todellakaan kaikille voi sädetikkuja antaa ja tuskin kaikki haluavatkaan.. Kuinka monelle tikkuja olisi järkevä hankkia?
  3. Itse haluaisin kans tietää Pito-Piikojen hinnoista ja siitä mitä kaikkea hinnat sisältävät. Kehuja olen kuullut/lukenut. Miinuksena olen lukenut useammalta palstalta, että tarjouspyyntöä saa ainakin sähköisesti odottaa.. En ole ennen varannut mitään pitopalvelua, joten olisi mukava kuulla ihan konkreettisia hintoja ja menuja, mitä Pito-Piiat tarjoavat. Heiltä ilmeisesti saa vuokrata myös pöytäliinoja? Paljonko tämä maksaa?
×
×
  • Create New...