Jump to content
Naimisiin.info

Anemone2011

Rouva
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Anemone2011's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olimme häissä galleria salin puolella, jossa lämpimänä päivänä on todella kuuma!! Kartanon puolella lienee sama ongelma.. Miljöö on muuten tosi ihana ja Cabriolen ruoat ovat oikein hyviä.
  2. Voin lämpimästi suositella Mannisen kukkakauppaa torin laidalla. Tekivät oikein ihanan hääkimpun, vieheet ja rannekukat. Kyselin Kukkatalosta toukokuussa eräästä kukkalajista, jota olisin halunnut hääkimppuun ja palasivat minulle kesäkuussa pari päivää ennen häitä ettei niitä saada. Hyvä asiakaspalvelu
  3. Eri sävyisiä liloja orkideoja on vaikka millä mitalla. Laita googlen kuvahakuun lilac orchid ja valitse mieleinen. Tulosta kuva siitä ja ota mukaan kukkakauppaan. Siellä voivat sitten tilata tai ehdottaa jotain samantyylistä sinulle. Ystävälläni oli häissään orkideoita hiuksissa ja pysyivät pitkään kauniina Iiriksiä löytyy myös värimaailmastasi. Niiden kestävyydestä hiuksissa en tosin osaa sanoa..
  4. Ostin Menburin ihanat 10cm korkoiset hääkengät brandos.fi -nettikaupasta. Tulivat postiin muutamassa päivässä ja ilmainen palautus, mikäli eivät miellytä. Suosittelen!
  5. Tosi kivoja ideoita! Taidetaan ottaa tämä ryhmäkuvausidea omissa häissämme käyttöön.
  6. Mietteillä ostaa Jenkeistä nimikoidut M&M, mutta postikulu taitaa tulla turhan kalliiksi vielä siihen päälle. Smarties voisi olla toinen värikäs vaihtoehto..
×
×
  • Create New...