sokerikko

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About sokerikko

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Me päästiin kanssa kuulemaan Mimosaa jo tänä kesänä (varattiin siis näkemättä itselle ensi kesälle) ja me kyllä ihastutiin täysin Sannin tyyliin laulaa! Naislaulajat usein on vähän sellasia piipittäjiä, joten oli ihan mahtavaa että laulajalta löytyy poweria äänensä taakse. Toisaalta "herkkisbiisit" oli ihania ja pehmeitä, joten ollaan kyllä tosi hyvillä mielin valinnastamme. Mutta meitä on niin moneen junaan, että ihan hyvä kun vaihtelua bändeissä ja laulajissa löytyy. On sitten mahdollsta jokaisen löytää omaa korvaa miellyttävä poppoo.
 2. Olin itse vieraana ystäväni polttareissa viime viikonloppuna ja kaasot olivat monen muun ohjelman lisäksi varanneet yksityisen salsatunnin, jonka veti ihana kuubalainen namu. Suosittelen EHDOTTOMASTI harkitsemaan polttariohjelmaksi muillekin! Meillä oli ainakin kaikki ihan innoissaan ja mukana. Jokainen teki oman jaksamisensa ja voimiensa mukaan. Viimeisillään raskaanakin oleva vieras nautti musiikista ja liikkeistä täysin rinnoin. SUOSITTELEN!!!
 3. Meille on tulossa myös Mimosa. Vaikka häät on vasta kesällä 2012, varasimme jo nyt koska halusimme varmistua että saamme mahdollisimman kovatasoisen bändin. Ne on siis ammattimuusikoita/sellaisiksi valmistuvia ja biisilista oli todella vakuuttava! Mulle tuli niin hyvä fiilis jo bändin kanssa viestittelystä, että haluan ehdottomasti suositella muillekin. Meidän häät on Tampereen seudulla, mutta se ei kuulemma ole mikään ongelma.
 4. Jee IHANAA!!! Kiitos linkeistä! Kuinkahan monta "harjoituskimppua" voisi oikeuttaa...vai aloittaisinko suoraa uuden harrastuksen.
 5. Mua kiinostais tietää lisää tuosta kimpun sitomisesta itse. Onko siihen olemassa jotain ohjesivustoja esim. netissä tms?
 6. Eli onko kokemuksia Jyväskylän seudun liikkeistä ja tarjonnasta plus-kokoisille naisille? Toki olen valmis kiertämään muuallakin (Tampere, Helsinki), mutta olisi ihanaa jos täältäkin löytyisi. Itse en vielä ole aloittanut aktiivisesti puvun etsintää, joten kaikki vinkit otetaan riemulla vastaan!
 7. Itse olen menossa ensi kesänä polttareihin, joissa kustannusarvio on n. 50 euroa/vieras. Morsian ei tietenkään maksa itse mistään mitään. Tuohon hintaan saadaan järjestettyä vähän jotain extremeä ja ruuat. Meillä on alustava varaus paikkaan, jossa koko porukalle (n. 10-13 hlö)on luvassa koskenlaskua ja morsiammelle vielä "elämyspolku", joka sisältää kiipeilyä yms. Mielestäni ei kannata ahtaa päivää aivan täyteen vaan antaa morsiammellekin aikaa nauttia läheistensä seurasta. Silloin myös kulut pysyvät helpommin kohtuullisina.