GettingMarried

Morsian
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About GettingMarried

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. songvari, mistä löysit nuo kirjaimet?
 2. Onpas mukavaa että aihe on herättänyt keskustelua! Ja varsinkin on ilo huomata, että perinteisiä pareja vielä on - etteivät kaikki tavoittele erikoisuuksia. Huomaa muuten Neljät häät ohjelmaa katsoessakin, että he antavat huonot pisteet perustellen "oli vähän turhan perinteistä.." tai esim. "kyllähän tuo kimpun heitto on jo niin nähty monissa häissä.." Mietin aina että niin, entä sitten?!
 3. Kuinka paljon Aruban matkoissanne on ollut varausmaksu? Ja koska loppulasku tulee maksaa? Selviäisiköhän lennoista ja hotellista yhteensä 4000€:lla..
 4. Ja se tuodaan myös esille! "Meille ei kyllä tule mitään kimppujen heittoja ja muita typeriä ohjelmanumeroita, kaikki on yksinkertaista.." Yksi tuttu sanoi minulle eilen, ettei hän todellakaan käy edes lukemassa mitään keskustelufoorumeja. Totesin vain, että mielestäni keskustelufoorumeilta täältä saa paljon hyviä ideoita ja vertaistukea! Niin kuin jo aiemmin sanoin, ovathan nämä toki makuasioita: jotkut oikeasti tahtovat mahdollisimman modernit häät, joita suunnitellaan näkymättömästi. Mutta on tämä selvästi jo enemmänkin muoti-ilmiö ja siksi jo mielenkiintoinen keskustelunaihe.
 5. ^ Sama juttu, ehdottomasti täytyy olla huntu! Huntu tekee mielestäni morsiamesta morsiamen näköisen.. Minustakin suunnittelu on ihanaa, varsinkin kun on hyvissä ajoin liikkeellä - ehkä sitä välttää loppustressiäkin paremmin. Häiden suunnittelu on ihana yhteinen "projekti" mitä voi muistella vielä vuosikymmenien päästä.
 6. Nyt kun naimsiin.info:n foorumin kaikki osiot on kahlattu läpi moneen otteeseen, voi todeta että muodissa on selvästi "ei-niin-perinteiset" häät. Moni kirjoittaa siitä mitä kaikkea (perinteistä) ei halua häihinsä: ei valssia, ei ryöstöjä, ei leikkejä, ei ei ei ja ei. Onko täällä kuitenkin minun kaltaisia morsiamia, jotka pitävät perinteistä ja muista, sekä haluavat niitä häihinsä? Haluaa hieman jopa "hössöttää" häistään? Me tahdomme ehdottomasti tanssia häissämme hääVALSSIN, emmekä hinkata häätanssina hitaita. Haluan tutustumisleikkejä, morsiamen ryöstön, puheita, polkaista kakkua leikatessa... Makuasioista ei voi kiistellä, mutta minua vain kiinnostaa onko vielä morsiamia jotka haluavat perinteitä häihinsä?
 7. On kyllä todella suuria hintaeroja noissa vuokrissa. Tuntuu että osa maksaa 200-300€, kun taas osalle yli 1000€ vuokra on ihan OK. Meidän Helsingissä sijaitseva juhlatilamme maksaa 1300€, ja koimme että se on ihan kohtuuhinta. Nyt sitä alkaa miettimään että olisiko saanut sittenkin halvemmalla jonkun kivan paikan..
 8. Onko kellään tulevalla morsmaikulla tulossa häihin meriteema? Oletteko keksineet jakamisen arvoisia vinkkejä koristeluun? Itsellä on varmaan liian huono mielikuvitus, kun en keksi mitään.. Väreinä toki näkyy merensininen, mutta meriteemaa olisi mukava saada esiin enemmänkin kuin väreissä!
 9. Olisi mukava kuulla vielä vähän tuoreempia kokemuksia Poliisien kesäkodista. Onko juhlapaikkana hyvä? Onko "vuokraisännän" kanssa kommunikointi yms. sujunut? Koristeluideoita otetaan myös vastaan. Varasimme paikan kesälle 2013!
 10. En tiedä onko tästä jo topic, jos on niin tämän saa poistaa. Millaisia kokemuksia teillä on Sis Idmanin puvuista? Lähinnä laadultaan ja malleiltaan? Minä rakastuin pukuihin ainakin kuvien perusteella, ja tuntuu että voisin ottaa puvuista ihan minkä vain! Upeita. Mistä te olette mahdollisesti ostaneet Sis Idman pukunne? Millä hintahaarukalla tämän suunnittelijan puvut menevät?
 11. Meillä mies maksoi kummankin sormukset.
 12. Meillä on ihana kihlajaiskuva, joka on kuvaajalla otettu ennen kihlautumistamme. En siis tuolloin vielä tiennyt että myöhemmin hän aikoo kosia samana päivänä. Kuva on onnistunut ja ihana, joten se on oikein sopiva kihlajaiskuvaksi. Ainakin se ihana päivä muistuu mieleen aina kun kuvaa katsoo.
 13. Yritetään kovasti pysyä siinä 10 000€, mutta saa nähdä.. Riippuu kovasti siitäkin, minkä päädymme ottamaan juhlapaikaksi ja teenko ruuat itse vai catering. Isoja hintaeroja tuo nuo kyllä.
 14. Mulla olis yksi kysymys, tai haluaisin kuulla teidän mielipiteenne. En viitsinyt aloittaa uutta aihetta, kun tämä sopii hyvin! Eli, ollaan valittu hääpäiväksi sellainen päivämäärä, että mieheni on 3 vkoa pois ennen hääpäiväämme. Pärjäänkö järjestelyjen yms kanssa yksin ne viimeiset kolme viikkoa ilman miestä? Minulla on apuna paljon ystäviä, vanhemmat ja ihana ja avulias kaaso. Haluaisimme juuri tuon päivän ja minusta se tuntuu omalla tavalla ihanalta lähteä yhdessä häämatkalle ja nähdä toinen pitkästä aikaa häiden merkeissä. Ajattelin, jos täällä on sellaisia kenellä häät ovat jo menneet, jos osaisitte kertoa kuinka paljon miestänne tarvitsitte järjestelyissä ja muissa viikoilla ennen häitä? Kiitos avusta
 15. Vasta tämän keskustelun otsikon luettuani tajusin, kuinka paljon huutelen jo nyt häistä vieraille ja kaikille. Huh, onneksi heräsin edes tässä vaiheessa! Olen esitellyt unelmapuvustani kaiken aina teemoihin ja vierasmääriin, budjettiin asti. Nyt pidän suuni supussa! Ja loppui se miehelle hääpukujen esitteleminen. Kuinka te onnistutte pitämään suunne kiinni sulhaselle puvusta..