piiku78

Rouva
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About piiku78

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Me oltiin syyskuussa 2008 Balilla ja Singaporessa häämatkalla. Sää oli Balilla aurinkoinen, yhtään sadetta tai pilvistä päivää ei meidän lomaan osunut. Balillehan voi lentää useampaakin reittiä. Meille tuo Singapore oli tosi mieluisa kohde, oltiin siellä menomatkalla muutama yö. Itse varasimme matkan Kaleva travelin kautta, saatiin sieltä hinta-laatu -suhteeltaan tosi hyvä paketti. Huomattiin matkaa suunnitellessa, että tarjouksia kannattaa kysellä mahdollisimman monesta paikasta. Etua on myös siitä, jos matkapäivissä pystyy joustamaan eli matkaa voi suunnitella niin, ettei lähtö/paluupäivä ole ennen varaamista jo lukkoon lyöty. Kannattaa käydä lukemassa tuolta alakerrasta matkailu-keskusteluista Balin kokemuksia. Siellä on paljon tietoa kohteen retkien suunnittelusta ja joistain hotelleista. Ihanan kohteen olette valinneet!
 2. Olen ollut vieraana ihan pienissä häissä (alle 20 vierasta) Haikossa ja paikka toimi tässä tarkoituksessa myös tosi hyvin. Palvelu ja ruoka oli aivan loistavaa. Aamulla oli kiva herätä hotellista ja mennä porukalla aamiaiselle ja sitten vielä kylpylään polskuttelemaan ja rentoutumaan hoitoihin. Tosi hyvä vaihtoehto, jos haluaa vähän jotain erilaista ja tosi laadukasta. Pieniin häihin myös iistä hyvä vaihtoehto, että eivät perineet erillistä tilavuokraa vaan kuluja tuli ainoastaan ruuasta ja juomasta (sekä toki majoituksesta, jos Haikkoon jää yöksi). Haikko on muutenkin ollut tosi mukava paikka viettää esim. työporukan TyKy-päiviä. Miljöö on upea!
 3. Vaikka lukaisin läpi koko viestiketjun, niin silti kaipaisin vielä kommentteja seuraavista paikoista: - Ateljeeri - Onnela - Upseerikerho - Kalastajamaja Aikomuksena juhlia aika pienellä porukalla, noin 40 henkilöä. Arvostamme hyvää ruokaa, kivaa juhlatilaa (ei kiinnostusta askarrella koristeita) Miten Onnelassa juhlineet ovat kokeneet paikan? Menu-ehdotukset ainakin kuulostivat lupaavilta...
 4. Olen ollut Gustavelundissa vieraana ja paikka oli tosi positiivinen yllätys! Toimiva yhtenäinen tila, hyvät ruuat, majoitus... Jäi hyvä kuva paikasta ja miellyttävästä palvelusta! Ja kaunis kirkkokin löytyy ihan vierestä.