Jump to content
Naimisiin.info

morzilla

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän morzilla kaikki viestit

  1. kävin tänään koemeikissä ja koekampauksessa järvenpäässä (laita yksäriä jos tahdot tietää paikan). Meikin ja kampauksen yhteydessä laittaja ei juuri kuunnellut pyyntöjäni ja mielipiteitäni vaan sävelsi aikalailla. Rajaukset ja osan luomiväristä jouduin levittämään itse koska "mulla nyt tärisee nää kädet nii et jos laitat ite".. heti meikin yhteydessä huomautin monista asioista kuten toinen silmä meikattu erilailla kun toinen mutta vastaus oli vaan et kyl ne sit hääpäivänä laitetaan paremmin. 1/2h meikin jälkeen nenä alkoi kiiltää ja luomiväriä varista silmän alle -> menin takaisin liikeeseen ja kerroin tilanteen. Meikin tekijä ja paikan omistaja rouva siinä sitten totesi pokkana että "joo niinpä näkyy, mut se johtuu sun kuivasta ihosta, et jos tahot ni voithan sä aina ostaa 45€ maksavan kasvonaamion hääpäivänä ennen meikkiä". 2h meikin jälkeen meikkivoiteista on puolet valunu ja klimppaantunu viiruiksi pitkin naamaa, kiiltää koko naama, luomivärit varissut silmän alle niin että mieheni töistä tullessaan tokaisi "kultapieni, kuka sua on lyöny? sattuuks kauheesti?" Hiukset on asia toinen, minulla on klipsipidennykset tätä kampausta varten ja kampaaja kehui ennen aloitusta että hänelle on yksi suomen pisimmistä kokemuksista juuri näistä pidennyksistä. No kun alettiin laittamaan niin ensinnäkin hän poltti suoristusraudalla päähäni, toisekseen hän ei saanut klipsejä laitettua " sulla on liian paksut hiukset tätä varten" (hiukseni ohennettiin 4vrk sitten), kampaus ei ollut ollenkaan se mitä kuvista näytin ja häneltä pyysin. Nyt sitten omat hiukset ja lisäkkeet täysin takussa, solmussa ja kilon mömmön alla. itku meinaa tulla. hintaa tälle lystille oli 160€!! ilmoitin että haluan rahat takaisin, niin vastaus oli että he ei palauta. aijon ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamieheen.. Varasin jo toiseen liikeeseen itselleni huomiseksi uuden koekampauksen ja -meikin. Onko muilla vastaavia kokemuksia?
  2. Meidät vihitään Mäntsälän kirkossa marraskuussa ja juhlat ovat Ohkolan nuorisoseurantalolla, paikka on vanha mutta melko tiheään remontoitu ja kunnostettu. Astiat ja tuolit sekä pöydät löytyy 200:lle, keittiö muutama vuosi sitten remontoitu (kylmiöt, isot uunit ja pelit sekä pensselit) ja tilaa ainakin paikassa on. Hinta viikonloppuna on 420€/vrk. Mielestäni ei älyttömän kallis kun muistaa kaiken mikä kuuluu hintaan.
  3. Heips, Järvenpäässä kävin ensin Pitkäsen kukkakaupassa kysymässä tarjousta tahtomastani kimpusta ja heittokimpusta, heillä hinta-arvio oli 50-60e. Tämän jälkeen menin Kukkataloon ja kysin hintaa, niin sama setti 30e. Tilasin Kukkatalosta. Kimppuuni siis tulee 3 isoa valkoista liljaa, iso lehti, heinää, mustaa nauhaa paljon ja teko timantteja, heitto kimppu on pienoisversio omastani
  4. Meillä varattiin kirkko ja juhlapaikka ym 1,5v sitten ja häät siis nyt tulevassa marraskuussa. Alkuun tein kanssa kaikkee kauheesti, mut kyllä se into siitä laantu ja osin unohtu se touhotus. Koitin järjestää itelleni mahd. paljon muuta tekemistä. Nyt huomaan kuitenkin et tosi paljon tekemättä ja reilu kaks kk häihin :/ alkaa tulee se viime hetken stressi ja jänskätys. Lupasin itelleni etten jännitä ja hoidan valmistelut tosi ajoissa ettei tuu stressii ja paniikkii. Koko ajan tulee lisää tekemistä kun muistaa mitä kaikkee on unohtunu Varotan jo omalta kohdaltani että meillä ainakin on suunnitelmat menny uusiks sata kertaa, kutsuista lähtien on tehty uusiks kaikkee ku on ehtiny pohtii paremmin Mutta oikein hauskaa tulevaa odotusta sinulle ja kyllä se aikaa menee äkkiä, usko pois!
×
×
  • Create New...