Jump to content
Naimisiin.info

miomao

Rouva
  • Viestit

    80
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän miomao kaikki viestit

  1. Mä kysyin niitä nuotteja omia häitämme varten alkuvuodesta 2012 suoraan Tommi Kaleniukselta, joka on siis säveltänyt tuon biisin. Ne olivat puheiden mukaan silloin työn alla, joten kannattaa varmaan kysäistä hältä nykyistä tilannetta. Itse en niitä ehtinyt saada eikä ollut edes tarviskaan, koska bändi ei tarvinut niitä, vaan ihan kuuntelemalla opetteli biisin.
  2. Me käytiin vain kerran pikaisesti katsomassa paikkoja ja alunperin varattiinkin tuo juhlatila näkemättä sitä. Tai no itse olin pari vuotta aiemmin ollut siellä työpaikan kickoffia viettämässä, mutta tuolloin en tiennyt tulevista häistä mitään, joten ei kovin sillä silmällä tullut silloin katsottua. Emme nähneet mitään tarvetta käydä siellä useammin, koska pohjapiirustus oli olemassa ja sen avulla oli helppo suunnitella miten pöydät halutaan ja mihin mitäkin sijoitetaan. Tila koristeltiin hääpäivän aamuna ja tämän hoitivat minun vanhempani.
  3. miomao

    Häävalssien sanoja

    Laitetaanpa tänne tuon meillä häävalssina olleen valssin sanat myös, on kuitenkin vähän tällaista modernimpaa biisiä ja sanoitusta. Tämä on siis nimeltään Tahdon tv-sarjasta Klikkaa mua, jossa sen esitti Jenni Lambert. säv.& sov. Tommi Kalenius, san. Johanna Vuoksenmaa. Sä pyysit multa mun kättä, sen oitis mä lupasin, mut parasta on varmaan varoittaa sä saat paljon muutakin. Saat myös mun heikon selkäni ja itsepäisen pään mun jyrkät mielipiteeni niin et pääse kyllästymään. Tahdon, sä sanot, sut tahdon, et epäröi. Tahdot siis tällaisen näin ristiriitaisen naisen sun maailmaasi. Tahdon, tän miehen mä tahdon, en epäröi. Tahdon tän tällaisen näin rakastavaisen miehen mun maailmaani. Se maailma alkaa nyt. Sä pyysit multa mun seuraa sen mieluusti lupasin mut parasta on varmaan varoittaa sä saat paljon muutakin. Saat myös mun oudot ystävät, perheen, exät ja työn kirjavan historiani ja sen yhdessä valvotun yön. [media=]http://www.youtube.com/watch?v=ksva00S7Uxk
  4. miomao

    Ruokaa ym. bändille?

    Me kyllä tarjottiin bändille ihan samat ruuat kuin vieraillekin. Hankalammaksi olisin kokenut sen, että heille olisi erikseen pitänyt alkaa jotain miettimään ja tekemään.
  5. Meillä valokuvaaja istutettiin ihan vieraiden joukkoon, viisihenkinen bändi söi backstagella kun sellainen kerta oli.
  6. miomao

    Priority-tarra

    Kutsun vastaanottajista 99,8% ei edes tajua mitään priority-tarran olemassaoloa kirjekuoressa tai että se jotenkin rumentaisi kuorta, vaikka se teistä siltä tuntuu, että "ei millään sovi meidän hienoon kuoreen moinen".
  7. Ihan höpötystä moiset kuulopuheet. Netin kautta vaan liittymistä menemään ja seuraavan kerran kuulet seurakunnasta niiden lähettäessä sulle mailia ja toivottaessa sydämellisesti tervetulleeksi. Been there, done that.
  8. Meille taas oli itsestäänselvyys, että kävelemme yhdessä käsi kädessä alttarille, koska avioliitto on meidän kahden juttu - ja muutenkin oltiin ihan liian vanhoja siihen, että joku olisi mua saatellut Oma tuntumani tähän on, että suurin osa nuoremmista morsiamista saatetaan ja suurin osa vanhemmista pariskunnista kävelee yhdessä; tietysti näissäkin on poikkeuksia.
  9. Me vietettiin maaliskuussa meidän hääviikonloppu Fabianissa eikä ole muuta kuin kehuttavaa paikasta. Oikein on mukava henkilökunta ja muutamat erikoisjärjestelytkin hoituivat näppärästi (esim. tarvittiin lisää tuoleja huoneeseen). Hotellille juhlista palatessa meitä oli odottamassa huoneessa hotellin onnittelut ja suklaata (meillä ei ollut siis mitään hääpakettia tms.). Oltiin Style-huoneessa 606, kuvia siitä esim. tässä arvostelussa. Taitaa vähäisistä kommenteista huolimatta olla aika suosittu hääyöhotelli muutenkin, meidän lisäksi samaan aikaan siellä oli kaksi muutakin hääparia
  10. Näin juuri! Jokainen tekee ja järjestää juuri omanlaisensa juhlat eikä ole olemassa mitään oikeaa ja väärää. Meiltä puuttui tasan kolme kuukautta näistä tavallisimmista elementeistä ainakin nämä: - kaaso & bestman - leikit - hääkimpun & sukkanauhan heitto - hääkarkit tai muut vieraiden "lahjomiset" - vessakorit - riisinheitto/saippuakuplat/sädetikut tms. kirkosta poistumisen yhteydessä - erityinen hääauto (taksilla siirryttiin) - booli - karkit - hääkakun yhteydessä polkaisut (kakku leikattiin silti yhdessä) - kakunkoriste - erikoiset skumppalasit hääparilla - sydämet
  11. miomao

    Hääparilla oma pöytä?

    Me ei oltaisi ensin haluttu omaa pöytää, mutta sitten pöytäjärjestystä suunnitellessa tulikin ongelmaksi se, että kenen kanssa halutaan sitten istua samassa pöydässä; meillä oli kahdeksan hengen neliskanttiset pöydät. Vanhempien kanssa ei missään nimessä haluttu istua eikä meillä ollut kaasoja eikä bestmanejäkään, joiden kanssa samaan pöytään itsemme istuttaminen olisi ollut luontevaa. Lopulta päädyttiin kuitenkin omaan pöytään myös mun koltun ja laahuksen vuoksi (että on tilaa levitellä sitä), mutta siinä omassa pöydässämme istuttiin vain ensimmäiset 20-30 minuuttia eli ruokailun ajan ja kaikki muu aika kierreltiin yhdessä tai erikseen muissa pöydissä vieraiden kanssa juttelemassa tai tanssilattialla joraamassa. Joten eipä sillä ole oikeastaan mitään väliä missä sitä nimellisesti istuu; mulla tämmöisenä ikiliikkujana ei ole tapana koskaan istua muutenkaan paikoillaan bileissä (eikä kyllä tuntunut kellään meidän vieraistakaan olevan tapana), joten ei kannata ehkä kauheasti stressata tästäkään asiasta.
  12. Meillä oli punkkuna Lindemans Cawarra Shiraz Cabernet http://www.viinarann...il.php?id=24272 , hyvin tuntui maistuvan vierasjoukolle, kun yhtään pulloa ei jäänyt yli. Kuoharina sitten Cristalino Cava Brut http://www.viinarann...il.php?id=23145 , ihan ok tämäkin oli, vaikka tätä en ollut edes ennen häitä yhtään maistellut.
  13. Mä en nähnyt mitään mieltä hankkia erikseen hääkenkiä, varsinkaan sellaisia jotka jalassa en pystyisi edes koko päivää olemaan. Itsellä oli jo olemassa mukavaksi havaitut noin 3 cm korolla olevat kengät, jotka oli mulla jalassa myös hääpäivänä. Eihän niitä kenkiä kukaan edes nähnyt, kun oli pitkä puku. Hyvin jaksoi jorota koko päivän, illan ja yön ne jalassa - mutta kyllä sitten hotellille päästyämme jalat huusi hoosiannaa, kun sai kengät pois jalasta. Sama fiilis olisi ollut varmasti tennareillakin, kun en tainnut koko päivänä hetkeäkään kampausta, meikkiä ja ruokailua lukuunottamatta istua, vaan olin jaloillani koko päivän.
  14. Minäkin bongasin tuon Washingmanin täältä palstalta ja sinne vein omani pukunikin pesetettäväksi häiden jälkeen maaliskuussa. Laahuksellisen puvun vesipesu oli tasan 50 e ja siitä tuli täydellisen puhdas, vaikka helma ja laahus olivat ihan mustat kovan joraamisen jäljiltä Suosittelen! Minun satiinipukuni pesuohjeissa luki, että pitäisi olla kemiallinen pesu, mutta vesipesulla mentiin koska kemiallisessa olisi helmikirjailut kuulemma sulaneet. Yksi vaihtoehto olisi ollut poistaa helmet, mutta ei mitään järkeä minusta semmosessa. Puku ei kuitenkaan vesipesusta ottanut yhtään siipeensä, joten ihan turhaa olisi kemiallinen pesu sitten tehtykin.
  15. miomao

    Suomalainen kappale häävalssiksi!

    Meillä oli tämä Tahdon, mutta mieslaulajan (meidän hääbändin laulaja) esittämänä. Tykkäsin kovin, koska on jotain uutta ja ei ole turhan lässy. http://www.youtube.com/watch?v=ksva00S7Uxk
  16. Meillä oli pöytäkohtainen istumajärjestys tehtynä ja meni kyllä tosi nappiin pöytäseurueiden valinnat. Täytettävänä oli yhdeksän neliskanttista pöytää eli jokaisella sivulla istui kaks henkilöä. Yritettiin miettiä pöytiin henkilöitä sen mukaan, että jokaisella on pöydässä joku ennalta tuntemansa henkilö ja/tai muuten tiedämme olevan samalla aaltopituudella. Parissa pöydässä tuli yllättäen ilmi juhlien kuluessa, että pöytäseuralaiset tunsivat toisiaan ihan muista yhteyksistä nimiltä, mutta nyt vasta tapasivat naamatusten, joten ne meni enemmän kuin hyvin
  17. Olisi ollut aika hiljaiset ja suvuttomat häät meillä, jos oltaisiin pidetty periaatteena, että kummankin tulee tuntea jokainen vieras. Itse en ollut koskaan tavannut juuri ketään miehen sukulaista ja sama toisin päin. Häissämme oli ehkä noin 20 minulle ennalta tuntematonta vierasta (kaikenkaikkiaan vieraita noin 65).
  18. Meillä oli vaan ihan musta taksi (taksikupu ja mittari oli otettu pois), koska se oli helpoin ja halvin keino päästä kirkolle ja kirkolta juhlapaikalle. Ei koristeltu mitenkään. En edes muista minkä merkkinen, mutta joko Bemari, Mersu tai Audi, koska ko. firmalla on vain noita
  19. Tuossa ylempänä kirjoittelin, että mun mielestä taas tuo lahjojen avaus taas on ollut tapana mun käymissä häissä, mutta lopulta omissani niitä ei kukaan avannut vaan ne olivat siinä lahjapöydällä sellaisenaan kuin ne oli tuotu. Tämä lähinnä johtui siitä, että kukaan ei edes muistanut koko asiaa biletyksen tuoksinnassa Meillä oli lahjalista Stockalla ja sieltä tuli muuten lahjoista noin puolet sellofaanissa ja puolet ei-läpinäkyvissä lahjapaketeissa.
  20. Meillä oli kutsuttuja 95 + 2 lasta. Mukaan ilmoittautui 67+2, joista viime tingassa perui vielä kuusi eli lopullinen vierasmäärä oli 63.
  21. Meillä oli yhden tähden Jallua ja Vana Tallinnaa.
  22. Kyllähän sen voi ja kannattaakin varata heti kun tietää sellaista tarvitsevansa jonain tiettynä päivänä.
  23. miomao

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Meidän toteutunut aikataulu hääpäivälle näytti tältä. Kaikki meni tosi rennosti eikä missään vaiheessa ollut tai tullut kiirettä. Aikataulua/ohjelmaa ei vieraiden näkyville laitettu ollenkaan (emmekä itsekään edes tienneet esim. noista puheista) ja monilta vierailta jälkikäteen saimmekin kommenttia, että oli mukavaa kun kaikki tuntui menevän omalla painollaan eikä tarvinut odotella asioita tapahtuvaksi. Sopivassa suhteessa rentoa yhdessäoloa ja seurustelua sekä ruokaa, juomaa ja bilettämistä. 8:15 manikyyri 9:00 aamupala 10:00 kampaus 12:30 meikkaus 12:30 hääkimpun ja vieheen haku (sulhanen) 13:30 pukeutuminen 14:15 valokuvaus 15:30 kyyti kirkolle hotellilta 16:00 vihkiminen 16:40 - 16:50 vieraiden bussikuljetus kirkolta juhlapaikalle 17:00 saavuimme juhlapaikalle + tervetuliaismalja + onnittelut 17:30 - 19:00 ruokailu viineineen 18:15 sulhasen isän puhe 18:45 sulhasen äidin puhe 19:30 hääkakun leikkaus + kahvit avec + juomapöytä avautui 21:00 - 21:45 häävalssi + bändin eka setti 22:00 - 22:45 bändin toka setti 23:00 - 23:45 bändin kolmas setti 23:45 iltapala 02:00 lähdimme itse juhlista 02:30 viimeiset vieraat lähtivät
  24. Eihän sitä tarvitse mitenkään erikseen ilmasita tai mainita. Mun mielestä haloo asiasta nousee vain, jos sen menee johonkin kutsuun tai lisätietolappuseen ihan kirjoittamaan, että ei lapsia tai juhlat ovat vain aikuisille tms. Osoitatte kutsut vain niille, jotka haluatte kutsua. Meillä oli miehen veljen nelivuotiaat kaksospojat kutsuttuna, muttei ketään muita lapsia eikä mitään ongelmia tullut. Yksi kaveri varmisti ilmoittautumisen yhteydessä, että koskiko kutsu lapsia ja kun sanoin että ei, niin homma oli sillä selvä ja ilmoittivat vain itsensä.
  25. Me ei haluttu (eli uskallettu ) miettiä mitään budjettia, mentiin tyylillä "se menee mikä menee" ja jos alkaa vaikuttaa siltä, että rahat ei riitä niin sitten muutetaan suunnitelmia. Tiedettiin kuitenkin, että kun ei mitään erikoisuuksia olla järkkäilemässä eikä meille ole muutenkaan niin tarkkaa - kunhan hyvät bileet saadaan aikaiseksi - niin pysytään varmasti omien varojen puitteissa. Maksettiin kaikki mahdollinen järkkäilyjen aikana mahdollisimman aikaisin ja etukäteen pois, jotta on helpompi pysyä kartalla missä mennään. Lopullinen häihin ja kaikkeen siihen liittyvään (mm. korttien uusiminen jne.) kulunut summa oli sitten lopulta noin 15000 e, tarkemmin eriteltynä täällä.
×
×
  • Create New...