MatildaL

Morsian
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About MatildaL

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Meillä oli keväällä häät Kerholassa. Paikka oli tuttu ja tiesimme mitä odottaa. Kaikki sujui Kerholan osalta hyvin ja vieraat tykkäsivät juhlapaikasta kovasti. Otimme osan ruuasta Kimberiltä ja se oli mielestämme virhe. Salaatit olivat mauttomia, paahtopaisti vetistä, viinilaseissa oli huulipunan jälkiä ja kaiken lisäksi yhteistyö oli stressaavaa. Samat asiat piti kertoa monesti ja siltikään ne eivät olleet hääpäivänä niin kun halusimme. Onneksi kyse oli kuitenkin pienistä asioista.. Olen tyytyväinen, että suurin osa ruuastamme tuli toisista paikoista, muuten ruoka olisi ollut suuri pettymys.
 2. Meidän häissä esiintyi Mimosa niminen bändi Jyväskylästä. Tekevät siis myös Tampereen seudulla asti keikkaa. Jyväskylän ketjussa kyseinen bändi onkin saanut jo suurta suitsutusta, mutta ajattelin myös täälä sitä mainostaa. Yhteistyö bändin kanssa oli toimivaa ja mutkatonta. Olivat juhlapaikalla jo hyvissä ajoin ennen esitystään; tekivät esim. soundcheckin ennen kun vieraat tulivat paikalle. Naislaulajan ääni oli upea ja heidän biisilistansa oli erittäin kattava! Vieraamme kehuivat bändiä todella vuolaasti ja erityisesti heidän monipuolisuutensa sai kehuja. Yhteensä bändiin kuului 5 nuorta. Saimme itse koota setit ja valita biisilistasta haluamamme biisit (niitä heillä oli satoja). Hintataso oli neljän setin keikasta ~1100e ja he kyllä olivat joka sentin arvoisia!
 3. Meidän häissä oli myös Mimosa esiintymässä ja ei voi muuta kun kehua! Laulajan ääni oli upea ja biisilista erittäin kattava. Saimme kovasti vierailta kehua hyvästä bändistä.
 4. Haluan kehua edullista, mutta erittäin ammattitaitoista kukkakauppista Nokialta. Hän tekee pääsääntöisesti morsiuskimpuista tauluja, mutta myös sopimuksen mukaan morsiuskimppuja, asetelmia + myy irtokukkia tilauksesta. Ennen kaikkea nainen on todella mukava ja hän otti hyvin toiveemme huomioon. Meille hän teki morsiuskimpun lisäksi vieheet ja pöytäasetelmat. Olen nähnyt hänen tekemiään morsiuskippuja sekä asetelmia muissakin häissä ja ne ovat todella ammattitaidolla tehty! Hinta oli myös huomattavasti edullisempi verrattuna moneen Tampereen floristiin. Yhteystiedot löytyy googlettamatta: Morsiuskimpputaulut Nokia
 5. Meillä tulee sulhaselle ´+ bestmaneille sekä kummankin vanhemmille vieheet. Kaasolle tulee hiuskukat.
 6. Vieraita on ilmoittautunut tasan 100 ja mielestäni se on juuri sopiva määrä. Juhlapaikalle olisi mahtunut reilusti enemmänkin, mutta eipähän tule ainakaan ahdasta