emmelie

Morsian
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by emmelie


 1. Vastasin, että tulin iloiseksi. Mutta toki olin samalla myös kauhuissani ja ihan vähän pettynyt. Kauhuissani siksi, että olimme kuitenkin seurustelleet vasta kaksi vuotta. Tunne oli sellainen "no huh, nyt sitä mennään" :lol: Olin vähän pettynyt siksi, että olisihan kosinta voinut tietty hieman romanttisempi olla - kun mies natusti sipsejä ja samalla kysyi "eikö meki voitas pikkuhiljaa mennä kihloihin?", niin en kyllä tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. :huh: Mä ja mun suomalainen perustahditon mieheni.. :D


 2. Meillä myös suunnitteilla "kylmä menu". Näin siksi, koska käymme mieheni kanssa edellisenä päivänä maistraatissa vihittävänä kahden todistajan kera, ja pidämme vain pienimuotoisen (30 hlöä) häävastaanoton. Ja olen henk.koht. sitä mieltä, että kesällä ei edes kaipaa lämmintä ruokaa. Meillä on alustavasti suunniteltu tällaista:

  Suolaiset

  - kaksi voileipäkakkua (broiler, poro)

  - suolaiset piirakat (kinkku, juusto)

  - lihapullia ja nakkeja

  - broilersalaatti

  - makaronisalaatti

  - coctailpiirakoita ja munavoita

  Makeat

  - kaksi täytekakkua (mansikka, hilla)

  - mokkaruutuja

  - porkkanapiirakkaa

  - juustokakku (mango)

  - leipäjuustoa

  - juhlapitko

  - kahta erilaista kahvikakkua

  - kääretorttua

  - unelmatorttua

  Sekä karkkibuffet ja juomapöytä (kaikki holittomia) :) Mitä mieltä olette?


 3. Meillä on pelkkä pienimuotoinen häävastaanotto muutaman kilometrin päässä kotoamme, joten voin aamulla ja päivällä käydä ulkoiluttamassa koiramme itsekin. Häävastaanoton jälkeen koiran hoito siirtyy ilmeisesti kaasoni vastuulle, kun lähdemme viettämään hääyötä ja suuntaamme seuraavana päivänä häämatkalle. :)


 4. Meille tulee myös hääkakkubuffet. Ollaan hieman suunniteltu, että josko tarjolle tulisi kolmea kermakakkua (kinuski, mansikka, hilla), suklaakakku ja tuorejuustohyytelökakku (luultavasti mango). Tilaamme sen verran reilusti kakkua, että jokainen saa vähintään yhden reilun palan jokaista sorttia.