emmelie

Morsian
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by emmelie

 1. Kukkuu, eikö tähän tosiaan löydy keneltäkään vastausta? Minäkin olen pohtinut Diamanti Collectionin sormusta, joten olisi mukava kuulla kokemuksia DC-sormuksien omistajilta. Laatu, kestävyys, muu kommentointi..?
 2. Mä rakastuin ihan totaalisesti Kultajousessa katsellessani Diamanti Collectionin Classicoon, ja näillä näkymin sen kihlan viereen saan kiiltelemään. http://www.kultajousi.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=C17736
 3. Kyllä pidän, sillä kihla ja vihki on harkittu ja yhteensopiva kokonaisuus. Ja häiden aikaan on kihla ollut neljä vuotta sormessani, en edes raaskisi jättää "luottoystävääni" kotiin
 4. Hoppista vaan, nostellaas tätäkin topiccia. Nämä nyt päätyivät varaamaan Pohjanhovista Ounaskabinetin. Mites muiden suunnitelmat etenee?
 5. Minusta voi kyllä ihan reilusti laittaa kutsuun tiedon siitä, että hääpari EI tarvitse tyhjänpäiväistä kaapintäytettä.
 6. Itse aion kyllä kimpun ottaa maistraattiin, kun minusta kukat vaan kuuluu häihin - typerää ajattelua, ehkä? Mutta ymmärrän kyllä täysin, mikäli joku ei välitä/raaski ostaa kukkia maistraattiin
 7. Vielä en ole erityisemmin apua tarvinnut järjestelyihin, kun sellaisia ei ole sen kummemmin vielä edes tehty. Mutta tiedän kyllä, että kun "tohina-aika" alkaa, on äitini varmasti apuna. Ja kyllä äitini on jo sen verran kertonut, että mikäli tarvitsee jotain esmes leipoa, voi hän olla kyllä apuna.
 8. Onko kukaan sattunut pitämään häitään (tai oikeastaan häävastaanottoa) ruokaravintolassa? Kokemuksia, suosituksia? Olemme harkinneet nyt vakavasti Ravintola Niliä (ihanan lappilaistyylinen paikka!), mutta tulisihan se aika kalliiksi..
 9. Enpä minäkään ala tatuointejani peittelemään (kyljessä, nilkassa ja ranteessa). Taidanpa käydä ottamassa kuvan tai kaksi lisääkin ennen häitä..
 10. Solifer, en ollut huomannut aiemmin kysymystäsi. Nyt kun hääajankohta (ja budjetti) muuttuivat, en osaa enää sanoa, haluammeko paikan josta saamme tarjottavatkin vai paikka sekä pitopalvelu erikseen.
 11. Mielestäni kohtuullinen summa on 10-20€, todella hyvän ystäväni häihin voisin osallistua hieman suuremmallakin summalla.
 12. Itse kyllä loukkaantuisin, jos kutsuttaisiin polttareihin, muttei häihin.
 13. Solifer, ei olla löydetty juhlapaikkaa Missä te juhlitte?
 14. Sulhanen saa hommata hääauton & kuskin. Ja auttaa pienissä jutuissa, kuten askartelussa. Budjetti laadittiin yhdessä - muu taitaakin jäädä sitten mun kontolle.
 15. Vastasin, että tulin iloiseksi. Mutta toki olin samalla myös kauhuissani ja ihan vähän pettynyt. Kauhuissani siksi, että olimme kuitenkin seurustelleet vasta kaksi vuotta. Tunne oli sellainen "no huh, nyt sitä mennään" Olin vähän pettynyt siksi, että olisihan kosinta voinut tietty hieman romanttisempi olla - kun mies natusti sipsejä ja samalla kysyi "eikö meki voitas pikkuhiljaa mennä kihloihin?", niin en kyllä tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Mä ja mun suomalainen perustahditon mieheni..
 16. Minäkin olen kuullut, että nämä "amerikkalaistyyliset" kakut ovat kauhean makuisia. Ja kuten joku olikin ennemmin jo todennut: moni kakku päältä kaunis - mutta silkkoa sisältä.. Tämän vuoksi meidän häihin tulee ainoastaan kerma- ja juustokakkuja.
 17. Meillä myös suunnitteilla "kylmä menu". Näin siksi, koska käymme mieheni kanssa edellisenä päivänä maistraatissa vihittävänä kahden todistajan kera, ja pidämme vain pienimuotoisen (30 hlöä) häävastaanoton. Ja olen henk.koht. sitä mieltä, että kesällä ei edes kaipaa lämmintä ruokaa. Meillä on alustavasti suunniteltu tällaista: Suolaiset - kaksi voileipäkakkua (broiler, poro) - suolaiset piirakat (kinkku, juusto) - lihapullia ja nakkeja - broilersalaatti - makaronisalaatti - coctailpiirakoita ja munavoita Makeat - kaksi täytekakkua (mansikka, hilla) - mokkaruutuja - porkkanapiirakkaa - juustokakku (mango) - leipäjuustoa - juhlapitko - kahta erilaista kahvikakkua - kääretorttua - unelmatorttua Sekä karkkibuffet ja juomapöytä (kaikki holittomia) Mitä mieltä olette?
 18. Olisin myös kiinnostunut kuulemaan vastauksia tähän topikkiin. Pitopalvelun kautta tulee kuitenkin melko arvokkaaksi.
 19. Meillä on pelkkä pienimuotoinen häävastaanotto muutaman kilometrin päässä kotoamme, joten voin aamulla ja päivällä käydä ulkoiluttamassa koiramme itsekin. Häävastaanoton jälkeen koiran hoito siirtyy ilmeisesti kaasoni vastuulle, kun lähdemme viettämään hääyötä ja suuntaamme seuraavana päivänä häämatkalle.
 20. Meillä yritetään pysyä 5000 euron budjetissa. Vieraita alle 50 henkeä. Ja tuohon 5000 euroon ei ole laskettu häämatkaa/hääyötä.
 21. Tätä topikkia lukiessa päätin, että minäkin käyn boudoir-kuvissa, ja annan miehelle lahjaksi kuvakansion (jonka väliin tuppaan tatuointilahjakortin).
 22. Hei, täähän on tosi kiva idea!
 23. Enpä mä maistraattiin saattajaa tarvitse, eiköhän me pärjätä ihan sulhon kanssa kahdestaan.
 24. Yritetäänpäs herätellä täällä keskustelua henkiin.. Kuulin kehuja kotikokki Eija Sukulasta, mutta onko muita varteenotettavia vaihtoehtoja tiedossa?
 25. Meille tulee myös hääkakkubuffet. Ollaan hieman suunniteltu, että josko tarjolle tulisi kolmea kermakakkua (kinuski, mansikka, hilla), suklaakakku ja tuorejuustohyytelökakku (luultavasti mango). Tilaamme sen verran reilusti kakkua, että jokainen saa vähintään yhden reilun palan jokaista sorttia.