vanilliini

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About vanilliini

 • Rank
  Untuvikko
 1. poistettu
 2. Poistettu
 3. Kirkkonummella olisi Navalan tanssilato! Onko väärässä suunnassa?
 4. Hei Elinamanda, Oranssi gerbera (tai pienempi germini), pihlajanmarja ja ohra kuulostaa aivan ihanalta. Olen käyttänyt ohraa kimpuissa ja se sopii todella hyvin syksyiseen kimppuun! Tuoreet pihlajanmarjat kestävätkin hyvin. Näistä materiaaleista sopii mielestäni ehdottomasti parhaiten joko pyöreä, sieneen tehty kimppu tai huolettomampi, itsekerätyn kimpun näköinen omilla varsillaan. Ja jos tälle linjalle lähdet, niin sama voisi päteä myös kampauksessa. Voisit ehkä miettiä kampausta, joka olisi siisti, mutta osaltaan huoleton. Esim. iso nuttura "lenkeillä"(millä nimellä niitä kutsuttiinkaan?), josta valuu muutamia kiehkuroita vapaana?
 5. Hanuli! Ehdottaisin sinulle: limeä neilikkaa, valkeaa ruusua, valkeaa freesiaa ja mikä tärkeintä -lähes mustaa koristebataattia!!! Koristebataatti olisi aivan upea tuon puvun kanssa. Pisaranmallinen kimppu sopisi paremmin kuin hyvin. Tein itselleni pari viikkoa sitten häihin kimpun, jossa on mm. valkeaa ruusua, limeä neilikkaa ja valkeaa freesiaa. Itselläni ruusuna avalance, mutta sinun kannattaisi valita jokin puhtaanvalkea lajike. Valuvana vihreänä voisi olla tummemman vihreää murattia tai jos haluat tätä kevyempää ja hennompaa, niin myös minun kimpussa ollutta unelmaa: Koristebataatti istutuksessa oikealla: Koristebataattia tuskin löydät kukkakaupasta, koska sitä harvemmin käytetään leikkokukkana. Voit kysyä kukkakauppiaaltasi tai käydä itse esim. puutarhamyymälässä ostamassa pienen ruukun, josta saat leikattua tarvittavan määrän. Koristebataatti sopii hyvin valuvaan kimppuun.
 6. Ihanaa, että morsiamet haluavat tehdä itse kimppunsa! Niin minäkin Viis kaikista uskomuksista, niiden mukaanhan morsian ei saisi tehdä mitään itse (yhtä monta kyyneltä, kuin morsiamen itsensä tekemään hääpukuun ym.). Minun häät, minun näköiset häät -ja hääkimppu! Oma morsiuskimppuni oli työläs ja vei työkseenkin sidontoja tehneeltä paljon aikaa. Ekakertalaiselle suosittelen jotain hieman yksinkertaisempaa mallia, esimerkiksi pyöreää kimppua, josta joku täällä haaveilikin. Jos teette sieneen, niin muistakaa imeyttää sieni tarpeeksi kauan. Oikeastaan vain alapuolelle tulevat kukat saattavat tarvita raudoitusta, jos ovat painavia. Kevyemmät ja pienemmät eivät välttämättä tarvitsekkaan Tälläinen oli oma hääkimppuni pari viikkoa sitten:
 7. Minulla oli pari viikkoa sitten tälläinen. Ja ihan itse tein! Pionia, suurta valkeaa avalance-ruusua, pienempää vaaleanpunaista ruusua, limeä neilikkaa, hajuhernettä, harsokukkaa, unelmaa ja helminauhaa. Kuvat nähtävissä: http://aijaa.com/0006710551268 http://aijaa.com/0097210551269
 8. Voin lämpimästi suositella Soukan ostoskeskuksen liepeillä sijaitsevaa Siskosten kukka ja lahja -kukkakauppaa. Pitkällä kokemuksella kauniita ja tyylikkäitä kimppuja mukavalla palvelulla ja hyvistä kukista. Ja hinnatkin kohdallaan