helmi05

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä helmi05

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Pääkaupunkiseutu
  1. Hei Utti! Ensimmäinen hotellimme on Shangri-La's Rasa Ria Resort, Kota Kinabalu, jossa olemme viikon. Sieltä suuntaamme Gayanan saarelle Gayana Resortiin. Otan vastaan kaiken mahdollisen tiedon ja kokemuksen, en ole koskaan ennen ollut kaukomailla, joten kaikki kiinnostaa. Huolestuttaa tietysti mahd. sadekausi, mitä jalkineita kannattaa esim. viidakkoreissulle ottaa etc. Mahtavaa jos on mahdollista nähdä kuvia ja ehkä kuulla enemmänkin kokemuksista! :)
  2. Nostan tätä, olemme lähdössä helmikuun puolessa välissä häämatkalle Sabahiin, joten kokemukset erittäin tervetulleita! Tästä paikasta on niin vähän matkailijoiden kokemuksia löydettävissä- :-/
  3. kukaan käynyt? Olemme menossa kesäkuun puolessa välissä viikoksi
  4. Kiitos paljon laulaja infosta, nämä mainitsemasi asiat ovat kyllä totta! En sitten tiedä, onko "ongelma" lähes joka kirkossa, siis kylmyys talvisin, ja onkohan se hassua/tyhmää, jos vieraat joutuvat olemaan päällystakit päällä..? Tuo on kyllä huono jos ei pääse perille asti kelien takia. Pitää varmaan olla itse hiekoittamassa ennen vihkimisen alkua;)
  5. Kiitos Laulaja ja Aroha! Koita Laulaja käyttää mielikuvitusta ja katsoa kirkkoa sillä silmällä Tsekkaisitko myös portaat, ovatko ihan mahdottomat;) Jännityksellä odotan vastauksia. Tietysti olemme jossain vaiheessa ennen varausta menossa katsomaan paikkaa, mutta utelias kun olen...... ;D ;D
  6. Osaisiko joku kertoa Furuhedistä+Haapajärven kirkosta, että mitenköhän siellä onnistuisi talvihäät (mm. lämmitys yms.). Entä voiko hommata oman pitopalvelun, ja alkoholin tarjonta. Olemme harkinneet tätä yhdistelmä. Kiitos etukäteen!