Pulmu

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Pulmu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Alunperin ajattelin, että meille ei tulisi virsiä, kun ei oikein ole takeita suvun lauluinnokkuudesta.... Viime sunnuntaina kuitenkin kuuliais-kirkossa käydessämme oli samalla rippikoulun loppu ja siellä koko seurakunta lauloi todella komeasti kiitosvirren 135. Se on ollut vieläpä sulhon rippivirsi aikanaan, joten se me otetaan Laitanpa tähän samalla ne sanatkin Jumala loi auringon, kuun ja järvet ja puut, ihmiset myös. Jumalan on taivas ja maa. Herraa me tahdomme kiittää. Herralle riemulla laulamme kiitosta. Herra, me kiitämme nimeäsi. Jeesukselle virtemme soi, hän kuolemallaan elämän toi. Luonamme hän täällä nyt on. Herraa me tahdomme kiittää. Herralle riemulla laulamme kiitosta. Herra, me kiitämme nimeäsi. Henkensä hän heikoille suo ja keskellemme lämpöä tuo. Taivas jo on luonamme näin. Herraa me tahdomme kiittää. Herralle riemulla laulamme kiitosta. Herra, me kiitämme nimeäsi.
 2. Meillä kutsuun tulee: Löytäneet olemme sen, elämämme rakkauden. On onnesta viesti tää, kun meidät nyt vihitään.
 3. Hei! Mitä hajuvettä olet aikonut käyttää Suurena Päivänäsi? Itse olen tässä mietiskellyt, että käyttäisinkö Lancomen Miraclea, joka on ollut suosikkituoksuni jo pitkään, vai hommaisinko jonkun uuden. Arveluttaa nimittäin sekin ajatus, että oloni saattaisi tuntua hajuveden osalta liian "arkiselta", jos laitan sellaista hajuvettä, jota normaalistikin käytän päivittäin... Lähdenkin tästä nyt samantien tuoksuttelemaan uusia parfyymejä! ;D
 4. Riittävän iso sali, jotta kaikki mahtuu sisälle ja samaan tilaan. Ei valomerkkiä, vaan saa olla niin pitkään kuin haluaa. Pääsee koristelemaan jo edellisenä päivänä. Paikan ei tarvitse olla tyhjä lauantai-yönä, eli saa siis korjata kamat pois rauhassa. Saa tuoda omat juomat, ettei tarvitse ostaa "ravintolahinnoilla".
 5. Suvivalssi tullee meillekin. Siinä on niiiiiiiin ihanat sanat ja sävel :-X
 6. Alttarille mennessä on tässä vaiheessa vaihtoehtoina Verdin Grand March Aidasta, Widorin Toccata F-duuri ja Kuulan Häämarssi. Kunhan vielä kuunnellaan kirkossa kertaalleen vaihtoehdot, niin päätetään mikä kuulostaa parhaimmalta. Poistuessa on ihan ehdottomasti Melartinin Prinsessa Ruususen juhlamarssi. Se saa minut liikuttumaan aina niin syvästi, että se on ihan ehdoton. Aivan ihana! Valssia valitessa ihastuttiin kumpikin heti Matin ja Tepon Suvivalssiin. Siinä on niin kauniit ja aiheeseen sopivat sanat.