veganprincess

Aktiivijäsen
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

About veganprincess

 • Rank
  Juniori
 1. Heitin. Meillä meni joka tapauksessa kukkiin yli 700 € joten lisäkuluja ei kaivattu yhtään Plus enhän minä olisi sitä kimppua ehtinyt katsella kun lähettiin heti häämatkalle minkä jälkeen olisi ollut jo lakastunut.
 2. Mä oon kanssa tehnyt rikosilmoituksen mutta varmaan joku joukkokanne olisi parempi... Eli mielelläni lähtisin mukaan.
 3. No me oltiin häämatkalla 3½-vuotiaan kanssa. Nimenomaan siksi naimisiinmenoa lykättiin näin pitkälle että voisi lapsen ottaa mukaan häämatkalle (alunperin oli tarkoitus mennä naimisiin kun lapsi 1½ mutta meidän vauva oli kyllä sellainen ettei todellakaan olisi voinut ottaa yhtään minnekään mukaan joten näin kävi) Mukana oli vielä äitini jottei meidän aika menisi ihan lapsen perässä juoksemiseen. Ihan OK reissu mutta ei se kyllä mikään kunnon häämatka ollut, lapsen ehdoilla jouduttiin olemaan ja oli se äitikin vähän ylimääräinen, jos olisin tiennyt niin oltaisiin menty vaan kahdestaan Tukholmanristeilylle. Suosittelisin lapsen kanssa häämatkalle meneville jotain rantakohdetta jossa jokaiselle jotakin ja kaikkein tärkeimpänä rentoutuminen eikä nähtävyyksissä juokseminen niin kuin me tehtiin, ja siltikin ottamaan sen lapsenhoitajan mukaan että saatte edes vähän olla kahdestaan.
 4. Halusin olla konservatiivi
 5. Meidän häät juhlavalla siviilivihkimisellä meni jo mutta vähän on ollut ajatuksena että jos vuosipäivän kunniaksi kävisi sitten hakemassa sen kirkollisen siunauksen. Mulla tosiaan jäi häistä aika kauheat traumat niin ajatuksena on että laittaisin ihan hääpuvunkin ja vähän niin kuin pidettäisiin uudet häät, tosin tällä kertaa ihan kahdestaan. Mulle se uskonnollinen aspekti on oikeasti tärkeä ja olisin kovasti halunnut kirkkohäät, mihin vakaumuksellinen ateistimieheni ei kuitenkaan ikinä olisi voinut suostua. Nyt hän kuitenkin sanoi että jos ei kellekään tarvitse kertoa niin ehkä mun takia voisi suostua. Kuulisin mieluusti mielipiteitä siitä kuinka hullulta ajatukseni kuulostaa
 6. Häät oli ja meni jo mutta voin varmaan silti vastata... Meillä kutsussa luki tumma puku. Kaikilla miehillä olikin semmoinen, paitsi pikkupojilla joku kauluspaita+housut- systeemi. Naisilla oli juhlamekot, myös lapsilla, lukuunottamatta paria joilla oli siisti housupuku. Olin oikein tyytyväinen lukuunottamatta anoppiin jolla oli kunnon kokomusta hautajaispuku. Kannattaa kyllä laittaa se pukukoodi jos haluaa juhlavat häät, olin myös juuri häissä joissa oli asu vapaa ja sieltä sitten löytyikin kaikkea frakeista shortseihin. Toi tumma puku on muutenkin hyvä koodi koska melkein kaikilta miehiltä se löytyy ja naisille se jättää paljon valinnanvaraa, kun taas johonkin frakkiin pukeutumista en itse ainakaan kehtaisi vaatia koska harvalla sellaista on omasta takaa eikä välttämättä ole varaa vuokrata.
 7. Harvinaisen hyvin koska pakotettiin ottaan unilääke.
 8. Annan anteeksi sen että anoppi tuli häihin kokomustassa hautajaispuvussa, sen että piti puheen jossa ei juuri muuta tehnyt kuin kehui poikaansa ja sen että juhlien lopuksi pussasi isääni. Mutta en sitä että nappasi morsiuskimpun (on siis ollut 27 vuotta naimisissa ja on edelleen) Kun olisin nähnyt että on siellä kimpunheitossa ihan pokkana nuorten naimattomien naisten joukossa kärkkymässä niin olisin komentanut pois mutta mullahan oli selkä sinne päin. Grrr...
 9. Prinsessa Ruusunen ja Tonava kaunoinen. Molemmat päätin jo teininä että jos naimisiin pääsen niin ne.
 10. Meillä oli: Siemenleipä, Keiju, Hummus Tapas-alkupalat: Vihreä salaatti Perunasalaatti Marinoidut pavut Sitrusmarinoidut oliivit Pestomarinoidut tapasherkkusienet Paistetut paprikat Grillifenkolit Kikhernepyörykät Yrttijogurttikastike (soijajogurtista) Lämpimät ruoat: Kasvishöystö Seitanleikkeet Kantarellikastike Villiriisi Sienitäytteiset paprikat Hääkakku ja kahvi tai tee Ja kaikki palaute mikä kantautui meidän korviin oli positiivista!
 11. Häät oli tosiaan mun suuri haave, mitään muuta en ollut viimeisen 4 vuoden aikana niin paljon halunnut. Olisin vain halunnut pienet häät koska minä en kerta kaikkiaan osaa ottaa rennosti puolituttujen seurassa. Mutta mies ei halunnut mennä naimisiin ilman kaikkia 30 kaveriaan joita minä en ole koskaan tavannutkaan. No, 7 vuoden yhdessäolon jälkeen ja uhmaikäisen vanhempina on varmaan turhaa yrittääkään esittää vastarakastunutta. Ehdottomasti siihen olen tyytyväinen että meidän suhde on nyt virallinen vaikkei onnellinen olisikaan.
 12. Mulla oli viimeiset 4 viikkoa ennen häitä niin mieletön stressi että odotin vain hartaasti sitä hetkeä kun kaikki on ohi. Minä olin se joka oli kaikesta vastuussa ja hyvin vähän sain keltään apua, ja päälle vielä sosiaalisten tilanteiden pelkoni. Itse hääpäivä oli pelkkä suoritus, elämän isoin sellainen. Inhotti oikein kaikki ihkutukset elämän ihanimmasta päivästä ja siitä että olisin muka niin onnellinen, pakokauhun vallassa minä olin enkä onnellinen. Onneksi kuitenkin joku puolustusmekanismi muutti minut robotiksi joka näytteli osansa tyydyttävästi vaikken oikeasti ollut läsnä vaan paniikissa. Luulen että häistä jää minulle ikuinen trauma koska vaikka ulkoisesti meni OK niin omat sisäiset tuntemukseni eivät todellakaan olleet hyvät, toisaalta hirveä haikeus siitä että tässäkö se nyt oli enkä enää koskaan saa leikkiä prinsessaa. Niin vaikea juttu itsellenikin, pidätte varmaan ihan sekopäänä mutta toivottavasti joku ymmärtää. Eikä olla onnellisesti naimisissakaan. Häämatkalla olin sentään jo oma itseni mutta suorittamiseksi sekin meni, emme olleet tuolloinkaan mitenkään erityisen rakastuneita eikä ollut kivaa. Nyt reilu kuukausi häiden jälkeen olemme jo niin tympääntyneet toisiimme että mies kysyi pitäisikö erota.
 13. Meillä mies ei muuten välitä mistään eikä tee mitään, mutta 2 asiaa on joihin suhtautui suorastaan neuroottisesti: -mun kengät (muuten ihan sama mitä mulla on päällä mutta kengät hänen piti saada valita) -viinit Lisäksi tietty se että kirkkohäät ja kaikki uskonnollisuus ehdoton no no kun on vakaumuksellinen ateisti.
 14. Mä aion kanssa ehdottomasti tehdä tollaisen. Hakusessa olisi vielä sopiva kansio johon sitten voisi laittaa itse väsättyjä sivuja...
 15. Minä ratkaisin asian näin: Sisääntulomusana Prinsessa Ruusunen Seremonian päätyttyä esitetään Hymne à l'amour, me jäädään paikalleen seisomaan ja kuuntelemaan, ja esityksen päätyttyä porukat tulee onnittelemaan.