Elli T.

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Elli T.

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. En tiedä, onko tuo Karllund jo kokonaan varattu ensi kesäksi, mutta olisin kyllä kanssa kiinnostunut tästä paikasta, vaikuttaa todella idylliseltä paikalta. Osaako joku sanoa, onko tilan vuokra kamalan korkea? :-? Vai tuleeko veloitus henkilömäärän mukaan? Ja saakohan tuonne viedä omat juomat?
 2. Kiitos Appelsiini-Sonja nopeasta vastauksesta, täytyypi käydä vielä ite paikan päällä pällistelemässä sitä Kelhiä!
 3. Hei, onko kellään kokemuksia Häijäälla olevasta Koiviston Kestikievarista? Ymmärsin, että siellä on aiemmin vietetty pienimuotoisia häitä ja nyt ovat laajentamassa toimintaansa. Kuvien perusteella näyttää oikein idylliseltä maalaisromantiikka-paikalta! Onko jollain kokemuksia?
 4. Mäkin bongasin tuon Häijäässä sijaitsevan Koiviston Kestikievarin, paikka on tosiaan ilmeisesti vasta avattu isompien juhlien järjestämiseen. Emäntä kertoi, että siellä on pienimuotoisia häitä ja juhlia järjestetty jo useampana vuonna eli heillä kokemusta juhlien järkkäämisestä on. Paikka vaikuttaa ainakin tosi kauniilta, mennään katsomaan sitä ensi viikolla!
 5. Onkohan kellään ajantasaista tietoa tuosta Sääksmäen Kelhistä, millainen paikka se on? Nettisivujen mukaan remontti on nyt saatu valmiiksi, mutta ainakaan kuvat eivät tunnu olevan ajan tasalla, niiden perusteella paikka näytti vielä hieman ränsistyneeltä. Mutta onko kellään kokemuksia Kelhistä, mielelläni kuulisin kommentteja?!