Jump to content
Naimisiin.info

folly_

Morsian
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

folly_'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mä näin ensimmäiset "painajaiseni" varmaan jo 9 kuukautta ennen häitä. Nyt on vielä 4 kuukautta aikaa h-hetkeen ja aina silloin tällöin tulee nähtyä kauhukuvia kuinka kaikki voi mennä pieleen. En mitenkään erityisesti stressaa häistä, mutta kyllä ne kulkeutuu uniin etenkin sellaisten päivien jälkeen, kun on erityisen paljon suunnitellut häitä. Mun painajaiseni koskee yleensä hääpaikan koristelua. Uskoisin, että tämä johtuu siitä, ettei koristelua voi nähdä kokonaisuutena kun vasta sitten kun se paikka on oikeasti koristeltu. En tiedä ymmärtääkö kukaan mitä tarkoitan.. Mutta siis, mulla on selkeä visio siitä minkälaisen koristelun ja tunnelman haluaisin, mutta en sitten tiedä kohtaako se meidän budjettia ja askartelutaitoja.
  2. Apua, saa nähdä onnistunko lisäämään kuvia. Jos onnistui, niin siinä minun pukuni. Vielä pitää hankkia kunnon alusvaatteet, että puku istuisi paremmin. Kuntosalikortti on jo hankittu, että saisin noi selkäläskit kuriin. Onneksi heinäkuuhun on vielä aikaa. muoks. Eihän se kuvan lisääminen nyt mennyt ihan nappiin. Tosta ei oikein saa mitään selvää.
  3. En todellakaan ollut ajatellut pitää mitään puhetta, mutta nyt kun olen asiaa jonkun aikaa hautonut mielessäni, niin jotain haluaisin kuitenkin sanoa. Tiedän jo nyt, että hääpäivänä tippa tulee olemaan herkässä, joten mitään pitkää ja syvällistä se ei voi olla. Lähinnä olen ajatellut kiittää kaikkia ja lopuksi sanoa muutaman sanan miehelleni. Seuraavaa runoa olen vähän pyöritellyt, mutta en sitten tiedä onko se liian kliseinen ja kökkö... Aika on lyhyt niin lyhyt se on Aika on kallis ja korvaamaton Aika on meidän vain meidän se on Tehdään siitä rikas ja unohtumaton Aion pitää koko jutun yllätyksenä, koska silloin siitä voi tarvittaessa myös perääntyä, jos menee pupu pöksyyn.
  4. Me varattiin molemmat samoihin aikoihin. Sulho oli päättänyt, että haluaa mennä ehdottomasti naimisiin kotipaikkakuntamme kirkossa ja itse taas olin katsellut juhlapaikan valmiiksi. Päivän kanssa jouduttiin vähän joustamaan, että saatiin juuri nuo paikat, kun molemmat ovat aika suosittuja.
  5. folly_

    Lahti ja lähialueet

    Meillä vihkiminen Hollolan kirkossa ja juhlat Heinlammin kyläntalolla. Molemmat ollaan alkuperäisiä hollolalaisia.
  6. folly_

    Ilonaiheita

    Varasin tänään kirkon ja juhlapaikan.
  7. Meillä varattuna Heinlammin kyläntalo. Itse en ole siellä koskaan käynyt, mutta mitä täältä olen lukenut ja paikan nettisivuilla kuvia katsellut, niin näyttää oikein hyvältä. Ja anoppi kehui paikkaa. Rouva, joka hoitaa talon vuokraamista, kuulosti puhelimessa myös oikein mukavalta. Jos kyseisestä paikasta on kiinnostunut, niin kannattaa olla ajoissa liikkeellä toisin kuin me. Meillä juhlat kesällä 2012, ja melkein kaikki viikonloput heinä-elokuussa oli jo varattu. Heinlammin kyläntalon nettisivuilla on varauskalenteri, mutta sitä ei ilmeisesti juuri päivitellä. Myöskin nettisivuilla oleva vuokra on noussut vuodeksi 2012. Eli uusi vuokrahinta on 500e/vkl.
  8. Meillä on vihkiminen klo 15, toive oli klo 14. Jouduttiin vaihtamaan myös päivää, että saatiin edes tuo aika, koska klo 16 olisi tuntunut aivan liian myöhäiseltä. Ja mies oli tiukkana siitä, että kirkkoa ei vaihdeta, mieluummin päivää.
  9. No tämähän muuttui sitten heti. Kuviteltiin olevamme ajoissa varaamassa kirkkoa, mutta toisin kävi. Nyt hääpäivä on sitten 14.7.2012. <3
  10. Me valitsimme hääpäiväksi 4.8.2012. Tämä valikoitui sen perusteella, että haluttiin pitää häät kesällä/loppukesästä. Päivämäärä on myös sellainen, että se on sulhonkin helppo muistaa. Sen syvällisempää merkitystä tällä päivällä ei siis ole meille.
  11. Me aloitettiin seurustelu -07 ja kihloihin mentiin -09. Häät on suunnitelmissa 2012. Yhteen muutettiin reilun puolen vuoden seurustelun jälkeen ja kaksi vuotta sitten ostettiin oma talo. Lapsia ei vielä ole, eikä ole vielä edes suunnitteilla. Koiria on kuitenkin kaksi. Häiden aikaan tulen itse olemaan 23-vuotias ja mies on vuoden nuorempi. Minun pitäisi valmistua tämän vuoden aikana, mutta sulholla on opiskeluja jäljellä vielä pari vuotta. Ollaan vielä aika nuoria, mutta jotenkin se aika tuntuu oikealta juuri nyt.
  12. Meillä on listassa tällä hetkellä noin 100 vierasta. Todennäköisesti määrä tulee kuitenkin hieman kasvamaan, kun anoppi katsoo listan läpi. Juhlapaikalle mahtuu n. 120 vierasta, joten se on ehdoton takaraja. Alle 15-vuotiaita juhlijoita on 13. Kutsutut ovat lähimpiä sukulaisia ja ystäviä.
×
×
  • Create New...