Anerina

Rouva
 • Content count

  326
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Anerina


 1. Meillä ei oo kun vihkisormukset ja molemmilla lukee "Rakkaudesta 31.12.2010". :-X

  Aikoinaan oli kihlat ja erottiin ja sillon oli haaveena ihana tekstipätkät kihlaan mikä jatkuis vihkiin, mut ei päästy sitä toteuttamaan. Palattuamme yhteen ei hankittu kihloja lainkaan. Näin on nyt hyvä.

  :-X Anerina

  Oho, en huomannu olevani vieras. Ihmettelinkin miks tää kyseli kummallisuuksia. :girl_haha:

  :-X Ane


 2. 1600€ maksoin omasta teetetystä sormuksestani. Todellisuudessa on ilmeisesti hieman arvokkaampi. Nyt kun joskus tuohon päivittää rinnalle jonkun timanttirinkulan, ni on hyvä yhdistelmä... Tällä hetkellä siis vain yksi sormus, kun meillä ei kihloja ole lainkaan.

  Miehen sormus maksoin 29€ + 30€ kaiverrus.

  :-X Anerina


 3. Saimme tänään uudenvuodenaaton valokuvamme ja vaikka kuinka olin katsonut muiden ihania kuvia, niin kyllä nuo omat ylitti kaikki odotukset! :-X

  En itse yleensä onnistu kuvissa ja näytän jotenkin ihan pöhköltä, mutta enpä näissä. Meidän häiden rento fiilis ja ihana ja hauska tunnelma välittyy kuvista! Meillä Janne oli kuvaamassa 9h kaikkiaan ja alotettiin potrettikuvilla miljöössä ja jatkui aina kimpunheittoon saakka.

  Aivan mahtavaa kaikkiaan! Oon selannu nuo kuvat tänään ees taas varmaan kymmeneen kertaan enkä kyllästy. Nyt ootellaan dvd:tä kotiin saapuvaksi!

  Potrettikuvat saatiin jo pian häiden jälkeen.

  Nyt sitten pitäis miettiä kiitoskorttikuva. Se on vaikeaa. Mutta ihanaa, että tällaisen asian suhteen on hieman hankalaa!

  Tänään jo Jannelle suuren kiitoksen välitin. Nyt on helppo muistella hääpäivää todella lämmöllä ja ilolla, hymy huulilla! :-X

  :-X Anerina


 4. Olisiko jakaa tuoreita kokemuksia hyvistä rakennekunsien tekijöistä/paikoista? Itse olen joskus aikaisemmin käynyt Hollywood Nailsissa, mutta ihan en ole ollut tyytyväinen työn laatuun, varsinkaan huotoihin. Jättävät aina kynnen alapuolen huoltamatta... Täältä bongasin tuon Calfornia nailsin, onko kellään kokemuksia?

  Mä ainakin olen ollut todella tyytyväinen. Mulle laitettiin siellä akryylikynnet ranskalaisella manikyyrillä 30.12.2010 ja maksoi 50e muistaakseni.

  Se on ilmeisesti thaimaalaisten(?) omistama paikka ja työntekijätkin ovat thaimaalaisia. Nopeaa ja tehokasta, tekijä saattaa välissä vaihtua, mutta kaikki osaa homman. Kaikki ei puhu hirmu hyvää suomea, mutta aina on joku joka ymmärtää hyvin ja aina olen saanut itseni ymmärretyksi siellä. Nyt oon kerran käynyt huollattamassa ja maksoi 30e(?) (samalla otin ripsihuollon, ni en muista minkä hintanen mikäkin oli siinä). Edelleen olen tyytyväinen. Toki nää vois olla tarkemminkin tehdyt ja laadukkamminkin, mutta mä en kuulu niihin, jotka maksaa 100e kynsistä, jotta saa millin eron ranskalaisen rajaan, kun on mahdollista saada huomattavasti edullisemmin lähes yhtä tarkkaa työtä.

  Kestää hyvin ja huollatan 3-4 viikon välein.

  Tosiaan Hakaniemessä on tuo, Siltasaarenkatu 12.

  :-X Anerina


 5. Maksoin yhteensä 150€ meikistä ja kampauksesta, sisälsi koemeikin ja -kampauksen. Tämä Helsingin Töölössä, Pinkki Paplari. Suosittelen lämpimästi! Aivan ihana paikka ja henkilökunta! :-X Käyn siellä ihan muutenkin leikkauttamassa ja värjäyttämässä enkä oo ikinä lähtenyt niin tyytyväisenä kampaajalta kuin mitä sieltä viimeisimmät kerrat, kun siellä aloin käymään.

  Kotisivut.

  :-X Anerina


 6. Minulle kampauksen ja meikin teki Pinkki Paplarissa Anita. Oli aivan mieletön meikki ja kampaus! :-X Suosittelen siis ehdottomasti! Sijaitsee Taka-Töölössä, Stenbäckinkatu 10. Kuvia ei vielä oo, mutta voin laittaa kun saan... Käyn Anitalla normaalistikin leikkauttamassa ja värjäyttämässä, mahtava persoona ja tosiaan taitava! Kotisivut.

  Kynsistä tuli todella kivat ja ne kävin hakemassa California Nails -nimisestä paikasta Hakaniemestä. Siltasaarenkatu 12. Myös ripsien pidennykset otin täällä. Edullinen paikka ja ainakin itse tosiaan olen todella tyytyväinen molempiin! Kotisivut.

  :-X Anerina


 7. Meillä hieman olosuhteiden pakosta näkee ennen vihkimistä. Ulkokuvat on pakko ottaa ennen vihkimistä, joka on klo 16. Talviaikaan vihkimisen jälkeen ulkona on sen verran pimeetä, ettei kuvien ottaminen välttämättä onnistuis.

  Alunperin ajatus oli, ettei näkisin, mutta tämä hieman muutti suunnitelmia. Ei harmita kuitenkaan. :) Mieluummin ulkokuvat kuin puvun pimittäminen.

  :-X Anerina


 8. Luulin tähän vastanneeni, mutta enpä mä ollutkaan...

  Kolme hyvää ystävääni kaasoina. :-X Hirveesti en oo heitä rasittanut ja juoksuttanut, mutta ihanaa että kaikki ovat mukana menossa. En halunnut vain yhtä enkä ois yhtä osannut edes valita ja parillinen ei oo hyvä määrä ja kolme löytyi hyvin helposti. Hih.

  Nämä on ne läheisimmät ja rakkaimmat ystävät! :-X

  :-X Anerina


 9. Eikös se "oikeaoppisesti" ole niin, että pariskunnat vastakkain ja jokatoinen on mies-nainen-mies-nainen..

  Tämäpä se taitaa olla tosiaan ns. virallinen etiketti.

  Tuolla tyylillä me myös menemme häissämme eli vieraat saavat puolisoineen istua vastatusten. Hieman tähän tuo ongelmia se, ettei ole parillista määrää per pöytä eli aikamoisesks säätämiseks saattaa mennä, että on hyvä. Myöskin joitain nainen-nainen vastakkain ja vierekkäin tulee väistämättä, sillä kaikki pariskunnat ei muodostu mies-nainen -yhdistelmästä.

  Ja toki myös sellaisia pöytiä tulee, ettei ole niitä puoliskoita laisinkaan, joten on hieman sekameteli. Kun ei viiti ihan uppo-outojen ihmisten kanssa laittaa istumaan. Eikä ole mahdollisuutta tehdä hirmuisen isoja pöytiä.

  :-X Anerina


 10. Päädyinpä erilliseen heittokimppuun, sillä omasta morsiuskimpustani visioitiin niin kaunis, että haluan nauttia siitä koko illan ja vielä seuraavanakin päivänä. :-X En sitä varmaankaan kuivata, sillä siinä on hyvin erilaisia kukkia enkä halua tauluksi niin säilyttäminen vois olla hankalaa.

  Heittokimppu tulee olemaan samoista kukista kuin morsiuskimppu, mutta huomattavasti pienempi.

  Eli vastaus on; en heitä omaa hääkimppuani. ;)

  :-X Anerina


 11. Meillä oli alkujaan budjetti 10000€ ja sit se jossain vaiheessa vähän repes ja sit ei enää budjettia ollukaan. Menee, mitä menee. Todennäköisesti jossain 14000€-15000€ välillä häämatkan kanssa. Kutsuttiin 56, joista loppuen lopuksi 51 tulee paikalle + me eli 53. Myöskin DJ huomioidaan ruokailuun sekä näillä näkymin valokuvaaja. Häneltä vaan pitää tarkistaa, että pystyy istahtamaan syömään, kun on pääruoassa pöytiin tarjoilu.

  Ravintolahäät Helsingin keskustassa uudenvuodenaattona ei oo mitenkään maailman edullisimmat.

  Ja maksetaan käytännössä kaikki itse, mutta sain mummilta pienen summan rahaa syksyllä, mikä kyllä tyylikkäästi menee häihin...

  Suurimpia menoeriä on ravintolalasku (sis. alkuruokabuffet, pääruoka, kakku, karkkibuffet, alkumalja, ruoalla kolme kaatoa viiniä/olutta/lonkeroa/limua, kahvi/tee ja avec, narikkamaksun kaikilta) n. 5200e, mun sormus 1600e, hääpuku kaikkine rimpsurämpsyineen on jotain 1100e-1200e nurkilla ja valokuvaaja n. 1200e 8h dokumentaarinen kuvaus.

  Tähän sitten kun päälle tunkee miehen pukujutut, kampaajat ja parturit ja kutsut ja kiitoskortit ja kukat ja koristeet jne. Kyl sitä saa rahaa palamaan. Ja tyytyväisin mielin mennään! :-X

  Juhlapaikkamme on Helsingin ydinkeskustassa kattojen yllä eli maisemat mitä parhaat uudenvuodenaatolle, jos jotenkin perin selkeä sää. Myöskin tuohon sisältyy veloituksetta hääyö hotellissa saunallisessa sviitissä. Ei huono diili.

  Näillä mennään ja katotaan osaako hääpäivänä vielä nauttia kaikesta rahan menosta. :girl_wink:

  :-X Anerina


 12. Mua kiinnostais kenelle kaikille olette lähettäneet kiitoskortit? Toki heille, jotka oli häissä vieraana, mutta entäs muut? Joka tapauksessa kaikille kutsutuille,vaikkeivat päässeet häihin vai vaan sellasille, jotka muutenkin muisti - kutsuttu tai ei? Entäs kampaajat, floristit, hääpukuliikkeet, juhlapaikka jne..?

  Mielenkiinnosta tällaista kyselen täältä, että kuinka on TOIMITTU eikä kuinka TOIMITAAN...

  :-X Anerina


 13. Kirjoitimme hääinfoon näin: "Pyydämme huomioimaan, että kyseessä on aikuisten iltajuhla. Täten kutsu koskee vain henkilöitä, joiden nimet on mainittu kuoressa."

  Toki kyllä oltiin kaikille ystäville ja sukulaisille sanottukin asiasta etukäteen ja se oli kaikille ok.

  Mellä on häät 31.12. ja vihkiminen "vasta" klo 16 eli menee hyvin iltapainotteiseksi. Ja ravintolahäät.

  Kaikki, joille tästä puhuimme, olivat iloisia että voivat rauhassa nauttia juhlasta. :) Minulla on yksi veljenpoika, joka on myös kummipoikani. Tämän lisäksi yhteensä neljä kummilasta meillä, joten kyllä hekin jäivät tästä ulkopuolelle.

  Näkeehän näitä perheitä ja lapsia muuten sitten vapaa-ajalla.

  :-X Anerina


 14. Kimppuni tulee olemaan päältä kokonaan valkoinen, alla tietystikin kukan vihreää, mutta ei näy ulospän. Varteen valkoista samettinauhaa. Kukkana ruusua, oksaruusua, orkideaa ja jotain pientä tähtimäistä kukkaa, minkä nimeä en muista. Näin ainakin alkujaan visioitiin kukkakauppiaan kanssa.

  Mittojeni mukaisesti tehtynä hintaa tuli jokunen kymppi yli 100e. Tarkkaa hintaa en tiedä, koska koko paketin hinnaksi tulee n. 300e-320e ja se sisältää tuon hääkimpun, viisi viehettä/pukukorua (mikä onkaan se nätimpi nimi niille ja noista kolme miespuolisille ja kaksi naispuolisille henkilöille) sekä kolme rannekukkaa.

  Vielä aattelin tilata pakettiin erillisen heittokimpun.

  :-X Anerina


 15. Yllä olevan viestin perusteella suunnistin nenäni Töölöntorin kukkaan, koska sattuu hääpäivänä olemaan matkalla kampaajalta hotelliin.

  Nyt on siis häihin kukat tilattu; yksi hääkimppu, viisi viehettä (joista kolme miespuolisille, kaksi naispuolisille), kolme rannekukkaa. Vieheille ja rannekukille kukkakauppias kertoi kyllä kauniimmatkin nimet, mutta en niitä enää muista. Viehe on aina sanana häirinnyt, kun viittaa kalastukseen... Mutta joo, se siitä.

  Tälle kaikelle tulee hintaa n. 300e-320e. Olen sen valmis maksamaan siitä, mitä tuolla palvelulla sain, kun ko. kauppaan menin.

  Vielä todennäköisesti tilaan tuohon satsiin lisäksi erillisen heittokimpun.

  Kerroin olevani vasta kyselemässä ja myyjä innostui aivan mielettömästi ja kertoessani minkälainen puku minulla on, sai ihania ideoita ja värityksen puolesta löysi heti kimppuuni neljä eri kukkaa, mitä laittaa siihen. Päältä täysin valkoinen kimppu ja varteen valkoista samettinauhaa.

  Myyjä otti minusta mittoja, että kimpusta saadaan vartaloani vasten oikean kokoinen sekä kämmenestäni, jotta saadaan varreltaan oikean kokoinen. Olin todella yllättynyt tästä. En tiennyt, että sellaistakin tarvitsee ottaa huomioon.

  Pukukorujen (tjsp.) ja rannekukkien osalta oli myös aivan mieletöntä ideointia.

  Tykästyin aivan mielettömästi ko. myyjään ja tosiaan kun vasta käytiin asioita läpi ja kuulin hinnan, sanoin että teen tilauksen. On siinä sitten ilmaa tai ei, niin palvelu oli mieletöntä ja myyjä todella otti häämme asiakseen ja sen, että saadaan kroppaani ja pukuuni sopiva kimppu.

  Itselläni ei ollut mitään hajua mikä sopisi.

  Olen todella, todella tyytyväinen ainkin toistaiseksi. Toivotaan, että tilanne on sama, kun haetaan kukat kaasojen kanssa 31.12. :girl_wink:

  Niin joo, minua palvelleen ihanan palvelualttiin henkilön nimi oli Riitta Raita! :-X

  :-X Anerina


 16. Kiitos sinullekin kehusta! :girl_smile:

  Kutsutekstin liimasin Pritt-liimanauhalla ja oli todella mainio! Ei tullu rypyn ryppyä. Liimapuikolla väkersin kaasokutsut aikoinaan (vuosi sitten) ja niihin tuli kupruja, vaikka kuinka yritin taiteilla nätisti. Suosittelen siis tuota Pritt-liimanauhaa. On varmaan muitakin liimanauhoja, mutta tuolla itse väkersin. Mä tilasin tota liimanauhaa samalla Calligraphenilta, kun tilasin korttipohjat. Kyse siis tällaisesta tuotteesta:

  300817.jpg

  :-X Anerina

  Kiitos vinkistä! Tilasitko muuten nuo kirjekuoretkin now and foreverilta? Itse yritin etsiä, mutta en löytänyt sopivan kokoista. Tai ehkä en huomannut.

  Tilasin myös kirjekuoret sieltä. En myöskään löytänyt niitä erikseen mistään, mutta kun tilasin korttipohjat, tuli sieltä automaattisesti vaihtoehdoksi tilata myös niihin sopivat kuoret.

  Eli kun valitsee haluamastaan korttipohjasta haluamansa määrän ja jatkaa eteenpäin, tulee sieltä erilaisia painatusvaihoehtoja jne. sekä myös kuorivaihtoehdot. Toki voi valita samalla, että ei kuoria.

  Koin hyvin näppäräksi tilata samalla, jotta sai just oikean kokoset kuoret. Me myös painatettiin kuoriin palautusosoite taakse.

  :-X Anerina


 17. Tyylikkäät kutsut! Päätettiin mekin tilata valmiit korttipohjat -> säästyy väkertämiseltä. Millä liimasit kutsutekstin? Ihan tavallisella liimapuikolla? Tuliko siistiä, vai jäikö kupruille, tms. ?

  Saako esim. Sinellistä valmiita leimasintekstejä, vai mistä hankitte ne?

  Kiitos sinullekin kehusta! :girl_smile:

  Kutsutekstin liimasin Pritt-liimanauhalla ja oli todella mainio! Ei tullu rypyn ryppyä. Liimapuikolla väkersin kaasokutsut aikoinaan (vuosi sitten) ja niihin tuli kupruja, vaikka kuinka yritin taiteilla nätisti. Suosittelen siis tuota Pritt-liimanauhaa. On varmaan muitakin liimanauhoja, mutta tuolla itse väkersin. Mä tilasin tota liimanauhaa samalla Calligraphenilta, kun tilasin korttipohjat. Kyse siis tällaisesta tuotteesta:

  300817.jpg

  Leimasintekstejä saa valmiina varmastikin kaikista askartelukaupoista ja on todella monenlaistakin. Me haluttiin sekä kutsuun että kiitoskorttiin myös henkilökohtaiset tekstipätkät ja fontit sitten kaikki samalla, niin ei saanut askarteluliikkeistä. Täten me tilattiin ne www.napertaja.com -sivuilta.

  Kaikkiaan tilattiin tekstipätkät "Toisilleen luvatut...", "...ja nyt myös annetut.", "Hääinfo" sekä "Kiittäen". Fonttiin pystyi itse vaikuttamaan ja nuo otettiin Monotype Corsivalla. (Oon jossain infonnu Lucida Calligraphy, mutta ei se se ollukaan...)

  :-X Anerina


 18. ^ Kauniit kutsut Anerina! Teitteko itse nuo sisälehdet? Onko ihan "perusvalkoista" paperia jota käytitte vai jotain paksumpaa materiaalia? Entä onko tuo hopeinen hääinfo-teksti mustalla pohjalla tarra vai tulostettu vai miten olette sen tehneet? Voisin ottaa tästä mallia omaamme.:)

  Kiitos. :girl_smile:

  Itse tulostettiin nuo kaikki tekstit valkoselle A4:lle. Tuon kutsutekstin leikkasin leikkurilla sopivan kokoiseksi ja hääinfo on A4 taiteltuna. Paperina oli 100g/m2. Mä en tajuu tosta mitään, mutta mies kertoi tuon. Tavallinen tulostuspaperi on 80g/m2 eli käytettiin hieman tavallista paksumpaa.

  Noi hopeatekstit (vasemmalla sivulla lukee "Toisilleen luvatut..." ja tuossa oikeella tuo "Hääinfo") tehtiin leimasimilla. Käytin väritöntä leimasinmustetta ja painetun tekstin päälle sirottelin kohopulveria ja sen sulatin kuumailmapuhaltimella. Täten siitä tuli kiiltävä ja "foliomainen".

  Leimasintekstit tilasin www.napertaja.com -sivuilta, koska haluamiamme tekstejä yhteneväisellä fontilla ei löytynyt.

  :-X Anerina


 19. Tällaiset meiltä lähti torstaina;

  med_gallery_3357_578_16667.jpg

  med_gallery_3357_578_56979.jpg

  med_gallery_3357_578_98864.jpg

  Oon aikasemmin jo jonkun kuvan laittanut, mutta tuossa nyt lopullisessa muodossa. Olen tyytyväinen. :-X Tosiaan tuo musta korttipohja tilattiin valmiina.

  :-X Anerina


 20. Viisaampien neuvoja ja ideoita vastaanotetaan! Olen leikannut kutsukorttikokeiluuni aukon kanteen jonka taustalle olen liimannut tylliä (kannen sisäpuoli). Miten saisin siitä kannen sisäpuolesta siistin näköisen? :girl_smile: En vielä tiedä millainen sisäsivu kutsuun tulee, mutta jos liimaisin sen kiinni korttipohjaan niin se idea siitä läpinäkyvästä kankaasta ei oikein toimi.. :( Help!

  Mä en oo mitenkään taitava askartelija (nimim. tilattiin valmiit korttipohjat), mutta keksin lähinnä sen, että liimais vastakappaleen sinne kannen sisäsivulle. Toki siihen tarvitsisi sitten tehdä sen kuvion muotoinen aukko myöskin, jos siitä on tarkoitus näkyä läpi.

  Eli ennen kuin siihen aukkoon laittaa tylliä, piirtää sen kuvion siihen vastakappaleeseen eli sisäpuolelle tulevaan paperiin. Edit. Ja siis toki leikkaa sen vastakappaaleeseen piirretyn kuvion auki...

  Siitähän voi esim. tehdä eri värisen ja pienemmän ja kenties jonkinlaista reunakuvioo jne., jos haluaa sille ns. kehykset siitä kannen paperista. Tällöin se kuitenkin piilottaisi sen tyllin ylimääräsen osan alleen.

  En tiiä osasinko selittää laisinkaan, mut kyl tää suht selkeänä visiona mun päässä on. :girl_haha:

  :-X Anerina


 21. Kuulun niihin, joiden mielestä kunnon lohikeitto ei ole millään tavalla merkki halpiksesta ja huonosta vaihtoehdosta häämenuksi. Itse söisin todella mielelläni ihanan leivän ja kivan salaattipöydän kera sitä.

  Eli antaa mennä vaan ketkä sitä pohtivatkaan!

  Varsinainen pointtini oli tähän ketjuun, että luen tätä säännöllisesti ja joka kerta mun alkaa tekee ihan hurjasti mieli ihanaa lohikeittoa. :girl_haha:

  :-X Anerina


 22. Pongasin Martha Stewartin nettisivuilta vieraskirja-ideoita ja ajettelin jakaa ne täällä jos vaikka joku niistä innostuu.

  Varsinkin tuo alin on viehättävä ja voisi sopia jurompaankin sukuun joka ei välitä terveisiä kirjoitella. :)

  a99938_spr03_envelopebook_xl.jpg

  Meille on tulossa tämä. :)

  Laitamme pyöreään pöytään alla olevan telineen ja sen ympärille pari lappu- sekä kuoripinkkaa. Väreinä hopea, musta ja valkoinen.

  Sitten niitä liimaillaan häiden jälkeen johonkin kirjaan. Täytyy vaan hankkia sikäli paksuselkänen, ettei sitten kirja irvistä...

  Tällaisen telineen siis hankin ja tuunasin silkkinauhalla;

  med_gallery_3357_578_67512.jpg

  Tähän vieraat laittavat kuorensa missä on terveisensä.

  Tekstiksi tuon yhteyteen kehyksiin menee:

  "Ystävä hyvä, pysähdypä vähän.

  Viestisi jätä lappuun tähän.

  Runo, toivotus, nimmari vaan,

  kaikki me muistoiksi talletetaan."

  Eli hyvin samanlainen kuin thulinin teksti.

  Luin ton jo joskus 6 vuotta sitten täältä foorumilta ko. tekstin, kun ekaa kertaa suunniteltiin häitä, mutta en oo tekstin loppua muistanu. Tulipa nyt sitten vastaan.

  :-X Anerina