Minä&Hän

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Minä&Hän

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Tulimpas tänne kirjoittelemaan pitkästä aikaa. Meillä on siis häät viikon päästä ja meidän pieni neiti on silloin 5 kk. Kaikki tuntuu tosi hyvältä ja luonnolliselta. Vauvan mummu hoitaa häntä koko hääjuhlan ajan ja lähtee ajoissa hänen kanssan nukkumaan meidän kotiimme. Vauva pääsee omaan sänkyynsä, joten en usko siitä tulevan ongelmaa. Meillä imetys loppui jo 3 kk iässä rintaraivarieden vuoksi. Vaikka se olikin itselle kamalaa kun olisin halunnut imettää pitkään, on asiassa hyväkin puoli. Lapsi syö sujuvasti pullosta, jolloin hoitoon jättäminen ei ole ongelma. Neiti on hyvin kiinnostunut vieraista ihmisistä, joskin joitakin myös vierastaa hiukan. Mutta pääasia on, että mummu on tuttu ja turvallinen. Äiti ja isi pääsee viettämän hääyön hotelliin ja näillä univeloilla sitä todella odottaa!
 2. Olemme yrittäneet vauvaa nyt n. puoli vuotta. Päätimme kuukausi sitten, että haluamme tanssia häitämme heinäkuussa 2012. Nyt on ongelmana se, että miten häät ja vauvan tulon voi yhdistää? Onko täällä kellään kokemusta? Olen yrittänyt tässä laskeskella, että jos nyt tulisin raskaaksi, vauva olisi n. viiden kuukauden ikäinen häiden aikaan. Onko niin pienen kanssa mahdollista juhlia? Tietenkin hankkisimme hoitajan lapselle, mutta silti arveluttaa kun olisi vielä noin älyttömän pieni ja täytytisi imettääkin juhlissa. Haluaisin kuulla mielipiteitä siitä, että kannattaisiko yritystä lykätä vai mitä tehdään? Vauva on kyllä kovasti haaveissa. Ei toki haittaisi, että olisin häiden aikaan raskaana, mutta silloin vauvan yrittämistä täytyisi todella lykätä ainakin puoli vuotta..Vaikeaa!
 3. Fanniina Soittelin itse asiassa tuosta Vaaskelasta joku aika sitten eläkeläisille, mutta kuulemma ovat muuttaneet käytäntöä ja vuokraavat sitä vain jäsenille nykyään! Se olis ollu hyvä ja edullinen paikka. Kaksissa häissä olen siellä ollut. Nyt kuitenkin on Villa Salmenranta varattu ja olen enemmän kuin tyytyväinen, vaikka tuleekin kalliimmaksi, kuin mitä suunniteltiin. Se on täydellinen paikka meille! Toivottavasti tekin saatte jonkun kompromissin aikaan! Tiedän tunteen, että tulee pakkomielle näistä jutuista kun on omassa päässään suunnitellut jo vaikka mitä! Itekään en antais tuota meidän paikkaa enää mistään hinnasta pois!
 4. Ensimmäinen ostos häitä varten tehtiin tänään. Ostettiin kaunis kakun koriste. Löytyi kallis koriste puoleen hintaan, niin oli pakko ostaa! Häihinhän on vielä yli vuosi aikaa, mutta kai sitä pikkuhiljaa voi jo jotain hankintoja tehdä..
 5. Tätä asiaa oon itsekin nyt miettinyt, vaikka häihin onkin vielä yli vuosi aikaa. Meillä siis tulossa n. 50 hengen häät. Haluamme paikalle läheisimmät ystävät ja sukulaisista myös läheisimmät. Meillä ei ole mitenkään mahdollista edes kutsua kaikkia setiä, tätejä ja serkkuja, koska suvut ovat isoja. Tuntuukin hölmöltä, että kavereiden puolisoja yms. pitäisi sitten kutsua etiketin mukaan. Miten te rajaisitte ketä kutsua jos häät ovat näin pienet?
 6. Ja mieli muuttuu nopsaan! Nyt oon alkanu miettiin Villa Salmenrantaa parempana vaihtoehtona, tosin myös kalliimpana..Onko siitä kokemuksia kellään?
 7. Heippa! Oululainen morsian ilmoittautuu! Onko kellään tietoa Hietasaaren veljeskodista? Aika heikosti on siitä ollut keskustelua. Onko antaa vinkkejä muista Hietasaaren paikoista tai vastaavista, joissa olisi kiva piha? Häihin olisi tulossa n. 50 vierasta eli pienetkin paikat sopivat meille.
 8. Meillä on häät heinäkuussa 2012. Meillä on nyt tehty alustava varaus yhdestä paikasta. Loppukesästä kuitenkin varmistuu, että onko vuokraajilla omaa toimintaa paikassa sinä viikonloppuna, jolloin meidän varaus jouduttaisiin perumaan. Meidän täytyy siis varmuudelta varata jokin toinenkin paikka. Montako alustavaa varausta olette tehneet eri paikkoihin? Onko teidän alustavaa varausta tehdessänne täytynyt maksaa varausmaksua?