PinkkiPrinsessa

Morsian
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by PinkkiPrinsessa

 1. Päätin perustaa ihan uuden ketjun koskien Varjakan kartanoa ja lähinnä kesän 2012 varauksia, jotka nyt ovat terän alla edellisen yrittäjän konkurssin vuoksi. Tilanne on nyt tämä, että viestiketjussa "Oulun seutu" on käyty keskustelua siitä, että kaikki varauksen kesälle 2012 tehneet voivat ilmoittaa varauksestaan Oulunsalon kuntaan ja tehdä perintätoimeksiannon Perintätoimisto Antero Kassiselle (puh. 08-377 750). Lisäksi olemme keskustelleet rikosilmoituksen tekemisestä, sillä kyllähän tämä selvästi täyttää petoksen tunnusmerkit. Esim. me olemme maksaneet varausmaksun 6.9. ja yritys on hakenut konkurssia 16.9. joten varausmaksua ei olisi enää saanut periä kun ei yritys tule palveluita tarjoamaan. Asianajajan mukaan olisi hyvä jos rikosilmoituksen tehneitä olisi vähintään 3-4, saataisiin todistettua teon tahallisuus ja nostettua syyte. Pyysin jo tuon toisen ketjun kautta kaikkia ilmoittautumaan, jotka aikovat tuon rikosilmoituksen mennä tekemään. Itse menen maanantaina 17.10. ja toivottavasti saadaan sitten asiaa eteenpäin ja asianomainen henkilö korvausvastuuseen meille!
 2. taistelee juhlapaikasta!

 3. Joo, rikosilmoituksen tekeminen on ilmaista. Se korvausvaatimuksen teko kuulemma maksaa jonkun verran, mutta sen kulun saa lisätä siihen korvausvaatimussummaan. Ja sittenhän se menee oikeuteen kai se asia. Mutta sen voi tehdä myöhemminkin! Minusta olisi nyt tärkeämpää saada se rikosilmoitus tehtyä... Sillä tosin emme saa rahojamme takaisin, mutta ainakaan tämä yrittäjä ei toivottavasti saa uutta tilaisuutta pilata ihmisten tärkeintä päivää!
 4. Muistuttelisin kaikkia Varjakan asiasta kiinnostuneita, että nimellä Varjakan kartano on perustettu oma viestiketju, jossa on nyt tietoa poliisilaitoksella asioinnista. Sinne kaikki asianomaiset!
 5. Noniin, en eilen ehtinyt käydä kirjoittelemassa, niin kirjoittelen nyt! Kävin asian tiimoilta eilen poliisilaitoksella ja tein rikosilmoituksen. Ilmoituksella siis haetaan yrittäjälle syytettä rikoksesta. Erikseen voi tehdä vielä ilmoituksen ilmeisesti oikeustalon puolella korvausvaatimuksesta, mutta se ilmoitus on sitten maksullinen. Tulin kuitenkin siihen tulokseen että haluan tämän ilmaisen rikosilmoituksen ainakin tehdä, jotta jonkinlaiseen vastuuseen saadaan asianomainen huijari. Poliisilaitoksella sanottiin samaa jonka jo aikaisemmin kuulin, että olisi hyvä jos useampi menisi ilmoituksen tekemään. Saataisiin sitä näyttöä että teko on ollut tahallinen. Minun puolestani saa sanoa sinne että ainakin yksi on sen ilmoituksen tehnyt, ja minun papereihin kirjattiin tutkinnanjohtajaksi Jorma Joensuu. Ilmoitusta tehdessä kannattaa varautua ottamalla ylös päivämääriä: milloin on ollut laskun eräpäivä, milloin se on maksettu, sekä nuo päivät jolloin yritystä on haettu konkurssiin (16.9) ja päivä jolloin mennyt konkurssiin (20.9). Myös tarkka summa joka on maksettu. Tsemppiä kaikille!!
 6. Kiitos Yvorylle neuvoista Mikäli joku haluaa olla minuun yhteydessä sähköpostitse, se onnistuu osoitteella [email protected] Olen myös perustanut aiheesta oman ketjun nimellä Varjakan kartano, jos joku haluaa aiheesta yleisesti täällä keskustella. Informoin vaikka sinne teitä naiset tänään, mitä sieltä poliisilaitokselta kuuluu!
 7. Ajattelin pyytää pienen listauksen heistä, jotka ovat tuon varausmaksun suorittaneet ja aikovat ihan aikuisten oikeasti mennä sinne poliisilaitokselle tekemään tuon rikosilmoituksen. Elikkä montako meitä on tällä hetkellä? Kuulemma meitä olisi hyvä olla vähintään 3-4 jotta poliisi voi sen syytteen nostaa ja todistaa teon tahallisuuden. Minä olen siis nro 1. Menen maanantaina 17.10. käymään Oulun poliisilaitoksella. Eritoten tämän tiedon jälkeen, että konkurssihakemus on tehty jo 16.9. en todellakaan aio jättää asiaa tähän. Satuin tänään näkemään asianomaisen henkilönkin ja eipä paljon näytä menoa hidastavan. Ilmeisesti on todellakin moraalinpuutetta... Mikäli homma etenee ja tarvitsemme asianajajan apua, minulla saattaisi olla hyvä sellainenkin tiedossa, voitaisiin sitten vaikka jakaa ne kulut ja hän edustaisi meitä kaikkia yhdessä.
 8. Joo, meitähän on siis jo monta jotka tekevät imoituksen yrittäjästä. Eivätköhän ne osaa poliisilaitoksella laittaa meidät kaikki samaan pompsiin vaikka tehtäisiin ilmoitukset erikseen. Kun nyt muutkin tekevät ilmoituksen, niin aion sitten sanoa siellä poliisilla että en ole ainoa. Toivottavasti asia menee eteenpäin!! Jos menee, niin silloinhan yrittäjä voi saada jopa syytteen petoksesta. Sen tunnusmerkit kuulemma täyttyvät kun maksu on suoritettu jopa samassa kuussa kuin konkurssi on tullut, eihän kukaan tee konkurssia viikossa!!! On täytynyt mennä huonosti jo kauan.
 9. Niin ja varauksen voi ilmoittaa Oulunsalon kunnalle, meille lupasivat sen olevan voimassa.
 10. Varjakan kartanolla vuokralla ollut yrittäjä vienyt firman konkurssiin, sinne meni varausmaksurahat!!! Saa nähdä paljonko saa pulittaa lisää jos sinne mielii... Olkaahan ihmiset varovaisia näiden yrittäjien kanssa, meiltä otettiin kylmän rauhallisesti rahat pois alle kuukautta ennen konkurssi-ilmoitusta...
 11. Kokemuksia ei vielä ole sen kummemmin kuin mitä ollaan katsomassa käyty, mutta tällaisia havaintoja on tehty muutamista oululaisista hääpaikoista: Raatti NMKY --> Eräästä pitopalvelusta sanottiin että se on pitopalveluille juhlapaikkojen musta lammas: monet portaat juhlasaliin vaikeuttaa ruokien kuljetusta. Keittiössä eripariastioita, joita aina luvataan täydentää, mitä ei kuulemma ikinä tule. Meistä haisi vähän tunkkaiselle, tilat tosin hulppeat! Piha hieman ankea, joten jos haluaa tarjota vieraille viihtyisää ulkotilaa, ei taida olla oikea valinta. Sijainti hyvä, lähellä mm. tuomiokirkkoa ja monia hotelleja. Ei A-oikeuksia joten saa viedä omat juomatkin. OL kiltatalo --> Hienot tilat, useampi vessa ja todella upea saunaosasto! Tanssinurkkaus, jossa DJ-koppi ja discovalot, saa vuokrahintaan. Vuokra pitää maksaa päivästä, jos haluaa mennä edellisenä päivänä laittamaan paikkoja kuntoon ja siivota seuraavana päivänä, pitää vuokrata lisäaikaa, joka voi tulla kalliiksi. Kylmätilat ihan onnettomat ja ison baaritiskin alla ei minkäänlaista kylmätilaa juomille. Tiskikonetta tai astioita ei ollut, joten ne pitää roudata jostain muualta. Hieman hankalaa. Saa viedä omat juomat Varjakan kartano --> Yhteyshenkilöä vaikea saada kiinni. Saatiin sovittua pikainen näyttö ja kaikki paikat tuli katsottua. Tilat suuret, joskin kapteenintalo on jaettu pienehköihin saleihin. Sinne kuitenkin saa mahtumaan n. 100 henkilöä niin että kaikki näkevät hääparin. Saa nykyään myös pitopalvelun, jonka hinta sisältää ruokien lisäksi tarjoilijat, liinat, astiat, tiskauksen ja tietty juhlapaikan. Suuri kaunis piha, merenranta vieressä, rantasauna mahdollisuus vuokrata erikseen ja pihalla suuri pihapaviljonki. Sisävessan lisäksi rivi ulkohuusseja, eli pitäisi kaikkine päästä tarpeilleen. Saa viedä omat juomat. Allin matala --> Aivan ihana paikka!! Todella erikoinen ja viehättävä, pubimainen kellaritila. Ihanteellinen alle 80 hengen häille. Meille siis oli vain liian pienet tilat! Oltaisiin muuten otettu. Talolla astiat ja monenlaista juomalasia, isot kylmäkaapit sekä juomille että ruoille. Saa viedä oman pitopalvelun ja juomat. Piha hieman ankeahko, muttei haitannut ainakaan meitä. Sanoisin meidän makuun ainoana miinuksena tilan pienuuden. Päädyimme Varjakan kartanoon, koska tilaa on kaikille tarpeeksi ja maisema idyllinen. Meitä helpottaa kun kaiken saa samasta paikasta, säästää myös kustannuksissa. Hintataso edullinen. Tulin myös siihen tulokseen että "normaalibudjetilla" täydellistä paikkaa ei saa, joten kannattaa ottaa se hyvä
 12. Olen itse saman "ongelman" äärellä, eli kutsukorttimalleja tehdessäni sain aikaiseksi niin monta hienoa erilaista mallia, että olen miettinyt josko kehtaisi laittaa vieraille erilaisia kutsuja. Mielestäni siinä ei ole mitään erikoista tai pahaa, koska eihän niitä tosiaan mennä muiden luo katselemaan niitä kutsuja, ja jos esim. väritys on kaikissa sama ja sisältö samanlainen mutta esim. toinen on vaakatasossa ja toinen pystymallia, ei mielestäni edes pitäisi tulla sitä ongelmaa että "odotukset" häistä ovat erilaiset. Pääasiahan on mennä juhlimaan hääparia, ei arvostelemaan kutsukortteja
 13. Samat ongelmat täälläkin! Mitähän mahtaa maksaa Oulussa puvun pienennys sivusaumoista, pitää ottaa rintakehän ja vyötärön kohdalta muutamia senttejä pois. Onko tullut pettymyksiä työn jäljen kanssa, vai kenties ollut yllättävän laadukasta jälkeä? Ainakin morsiuspukuliike Katariinalla on ompelija liikkeen yläkerrassa, mutta liekö ihan tuhottoman kallis?
 14. Itse kävin katsomassa Oulussa ensimmäistä kertaa hääpukuja vappuviikonloppuna ja tulin siihen tulokseen että jopa 500€ löytyy Aivan Ihania Prinsessaunelmia!! Kannattaa varata paljon aikaa etsimiseen ja käydä useammassa paikassa, voit tehdä hienon löydön Kuitenkaan jos ei noin halvalla pukua löydy, niin itse ainakin olen ajatellut että 1000€-1500€ on unelmapuvun "maksimibudjetti", tai ehkäpä toisin sanoen kohtuuhinta, eli et ole ainoa tuolla hintahaarukalla keikkuva morsian!
 15. Uusi morsian ilmoittautuu! Kirkko on jo varattu mutta nyt pitäisi saada ruoka juhlapaikalle! Häät on heinäkuussa 2012 jotenka aikaa luulisi olevan, vaan eipä! Kyselin tarjousta paljon kehutulta Helenalta ja varattuhan se jo oli. Muitakin tarjouspyyntöjä olen paljon lähetellyt, mutten vielä saanut vastausta. Osaisiko kukaan kehua jotain "ei niin suosittuja" pitopalveluita? Netistä paljon niitä ei niin nimekkäitä löytyy, kun vain tietäisi onko niitä kukaan koskaan kokeillutkaan Mulla ainakin jo pukkaa kamalaa stressiä kun sain yhdestä paikasta torjunnan